Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol:

אתה כזה קשקשן.

כנס לפורומים בחו"ל (יש המון שמתעסקים בשירוקו בפרט וב-VAG בכלל) תמצא שם מאות אנשים שעשו מיפוי למנוע 1.4 TSI חלקם עם הרכב למעלה משנה ואין אפילו סיפור אחד שמגבה את הסיפור שלך.

אם אתה מכיר 10 שזה קרה להם אפשר להניח שיש לפחות עש נוספים שאתה ל מכיר ואפשר להניח שיש לא מעט ששיפרו וזה עדיין לא קרה להם מה ששם אותנו על בערך חצי מכמות ה-1.4TSI שעלו על הכביש צריכות לרדת ממנו בתקופה הקרובה.

אכן סקופ מטורף. חביבי לך עם זה לעיתונות אולי אפילו תוכל לעשות מזה כמה ג'ובות.

:roll:

תגיד לי שאלה קטנה..

נאמר לי בפולקסווגן מרכז, שיש איש מכירות שכותב כאן בפורום. יש מצב שזה אתה?!

כי אם זה לא אתה אין לי מושג על מה כל הרעש שאתה עושה..

אני עדיין עומד מאחורי כל מה שכתבתי. אני בטוח שיש כאלה שהרכב לא הלך להם, אבל אני אישית מכיר 4 אנשים שהלך להם.

לא מאמין?! אתה יכול לצלצל לפיט סטופ, או לכל מקום שמשפרים רכבים ויגידו לך על זה, או פשוט ללכת מאחורי המוסך בצ'מפיון מרכז וליראות שם 2 שירוקו.

וברוך ההשם אני לא צריך ללכת לעיתונות בשביל לקבל ג'ובות מפולקסווגן, ברוך השם יש לי כסף.

בקשר ל S3 וכל שאר הרכבים שנכתבו כאן..

בהחלט יש הרבה רכבים הרבה יותר חזקים מהרכב הזה במחיר של השירוקו R.

אבל שאתה כל כך אוהב צורה של רכב, ונעול עליו, אז כל השאר לא מעניין..

~!!~Scirocco~!!~

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי איך ה-S3 של ארז נוסעת, לא פעם ולא פעמיים.

שירוקו R עם סטאפ כמו שלו (מי שיודע יודע) תהיה המון קדימה עליו, אני צודק?

ברור שלא הכל זה קו ישר, אבל שוב, S3 נגד שירוקו R במסלול (שתיהן STOCK עם 265 כ"ס) יהיה מעניין לראות מי תנצח ובכמה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תגיד לי שאלה קטנה..

נאמר לי בפולקסווגן מרכז, שיש איש מכירות שכותב כאן בפורום. יש מצב שזה אתה?!

כי אם זה לא אתה אין לי מושג על מה כל הרעש שאתה עושה..

אני עדיין עומד מאחורי כל מה שכתבתי. אני בטוח שיש כאלה שהרכב לא הלך להם, אבל אני אישית מכיר 4 אנשים שהלך להם.

לא מאמין?! אתה יכול לצלצל לפיט סטופ, או לכל מקום שמשפרים רכבים ויגידו לך על זה, או פשוט ללכת מאחורי המוסך בצ'מפיון מרכז וליראות שם 2 שירוקו.

וברוך ההשם אני לא צריך ללכת לעיתונות בשביל לקבל ג'ובות מפולקסווגן, ברוך השם יש לי כסף.

בקשר ל S3 וכל שאר הרכבים שנכתבו כאן..

בהחלט יש הרבה רכבים הרבה יותר חזקים מהרכב הזה במחיר של השירוקו R.

אבל שאתה כל כך אוהב צורה של רכב, ונעול עליו, אז כל השאר לא מעניין..

זה לא הוא :roll:

פורסם

ברור שלא הכל זה קו ישר, אבל שוב, S3 נגד שירוקו R במסלול (שתיהן STOCK עם 265 כ"ס) יהיה מעניין לראות מי תנצח ובכמה.

השירוקוR גם 4*4 לא?יש להם את אותו טורבו ומנוע,וכנראה גם אותה תיבת הילוכים?

אז למה שהיה הבדל בביצועים?ועוד המון קדימה אתה טוען.:?

וגם לא רואה הבדל גדול שהיה בין השנים במסלול.

שנמשיך לנחש?:wink:

פורסם

שירוקו 1.4 הלכו מנועים אחרי שידרוג תוכנה,של מי?סיפורי וודו,או אמת?

דווקא על הDSG שמעתי,על המנוע לא

פורסם

ככה מתחילה אגדה אורבנית.

מישהו ראה שתי מכוניות במוסך ותפר סיפור שלם סביבן.

הוא כבר יודע לספר שזה בגלל שדרוג תוכנה.

משתי המכוניות האלו הוא כבר יודע לספר שכל המיפויים של כל היצרנים יביאו את הרכב להשבתה תוך 10K לכל היותר!

והעובדה שהוא היחיד שמספר את זה הופכת את זה גם ליופי של סיפור קונספירציה שהושתק בהצלחה בשנתיים האחרונות עד שהוא (הבלתי ניתן לשיחוד והשתקה) הוציא את האמת לאור.

ואני (שליח הקונספירטורים) נשלחתי להפריך את הסיפור שלו בשליחות היצרן :lol:.

(אגב למה ליצרן לנסות להשתיק? הרי זה באשמת החברות המספקות את המיפוי ללא הסכמת היצרן.)

אם תסלחו לי אני חייב להפסיק לכתוב כי אני צריך להספיק להפקיד את הצ'ק השמן שהמעסיק החדש שלי שלח לי :twisted:

פורסם
לא מאמין?! אתה יכול לצלצל לפיט סטופ...

אז אתה אומר שדודי מודה ששדרוג תוכנה של APR לשירוקו 1.4 יגרום למנוע שלי ללכת אחרי 10K?

אתה שוב מנסה להכנס בו? חשבתי שסגרתם את העניין ההוא.

פורסם

אם שני הרכבים סטנדרטים ושניהם ידניים\DSG אז הקוואטרו נותן יתרון משמעותי ביציאה ובתוך סיבובים.

השאלה גם מה ההבדלים במתלים ובבולמים ואת זה אני לא יודע.

פורסם

הקוואטרו לא מוסיף עוד 100 קילו גם ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אכן מוסיף עוד 100 קילו, אבל אתה מתייחס כאילו זה סתם עוד 100 קילו על הרכב ולא נותן כלום.

זה אחד הדברים היותר מדהימים לדעתי ברכב ואני לא חושב שאני אי פעם אעבור לרכב ללא הנעה כפולה. בטח שלא קדמית.

פורסם

מכיוון שעברתי את הגיל ל"לחיצות", לא כל כך מעניין אותי אם רכב זה או אחר ישאיר לי עשן.

כן מדאיג אותי אם מה שנכתב פה על מנועים שנהרסו הוא נכון, במידה שמדובר ברכבים שלא עברו שיפור.

כאמור, לא הצלחתי למצוא מילה רעה ברשת על מנוע ה 160 - אבל מצד שני אף נציג מצ'מפיון לא הזים את הטענות שעלו כאן.

נכון שאם אקנה זה יהיה רכב חדש עם אחריות ואחזיק אותו כשנתיים, אבל אם אכן יש בעייה, השמועות יעשו להן כנפיים וסיכויי המכירה במחיר סביר יפחתו.

לא הייתי שוקל שום שיפור לתוספת כוח, כי אם זה היה כזה פשוט ולא פוגע באמינות, היצרן היה עושה את זה בעצמו.

השיפור היחיד שהייתי שוקל הוא שיפור הצליל - עניין שהיצרן לא עושה בעצמו משיקולי תקנות רעש - ובתנאי שזה לא פוגע באחריות.

פורסם
אז אתה אומר שדודי מודה ששדרוג תוכנה של APR לשירוקו 1.4 יגרום למנוע שלי ללכת אחרי 10K?

אתה שוב מנסה להכנס בו? חשבתי שסגרתם את העניין ההוא.

לא מנסה חס וחלילה להפיל את דודי או כל אחד אחר.

אתה כנראה לא מצליח להבין מה שאני כותב.

אמרתי ואני אומר שוב..דודי מכיר את הסיפורים (כי הוא מכיר את האנשים), לא אמרתי פעם אחת אפילו שהמכוניות היו משופרות אצלו!!

סיפורים?!

תחשוב מה שאתה רוצה, אני מכיר את האנשים, הסיפורים, וגם ראיתי את הרכבים.

רוצה להאמין תאמין, לא רוצה אל תאמין.

אני את שלי אמרתי בשביל שמי שיש לו את הרכב ומתכוון לשים צ'יפ לא יגיד אף אחד לא אמר את זה.

לא בא להגיד לאנשים מה לעשות ולא כלום, וגם תקרא שלא כתבתי שום דבר רע על השירוקו או על חברת פולקסווגן, רק כתבתי מה שאני יודע שקרה לאנשים עם צ'יפ. (ולא זה לא חבר סיפר, והחבר הזה סיפר לזה וזה, ובסוף זה הגיע אלי, אני מכיר את האנשים ואת הרכבים!)

יום טוב לכולם אני את שלי אמרתי וסיימתי.

~!!~Scirocco~!!~

פורסם
מכיוון שעברתי את הגיל ל"לחיצות", לא כל כך מעניין אותי אם רכב זה או אחר ישאיר לי עשן.

כן מדאיג אותי אם מה שנכתב פה על מנועים שנהרסו הוא נכון, במידה שמדובר ברכבים שלא עברו שיפור.

כאמור, לא הצלחתי למצוא מילה רעה ברשת על מנוע ה 160 - אבל מצד שני אף נציג מצ'מפיון לא הזים את הטענות שעלו כאן.

נכון שאם אקנה זה יהיה רכב חדש עם אחריות ואחזיק אותו כשנתיים, אבל אם אכן יש בעייה, השמועות יעשו להן כנפיים וסיכויי המכירה במחיר סביר יפחתו.

לא הייתי שוקל שום שיפור לתוספת כוח, כי אם זה היה כזה פשוט ולא פוגע באמינות, היצרן היה עושה את זה בעצמו.

השיפור היחיד שהייתי שוקל הוא שיפור הצליל - עניין שהיצרן לא עושה בעצמו משיקולי תקנות רעש - ובתנאי שזה לא פוגע באחריות.

אחרי כשנה ויותר מ- 10K ק"מ, אני יכול לומר לך שאין לי שום בעיה עם המנוע. מה שכן, קראתי בפורומים בחו"ל שמי ששדרג את ניהול המנוע נתקל לפעמים בבעיות גיר. יותר מדויק, בעצם: כל מי שנתקל בבעיות גיר זה היה אחרי שדרוג ניהול מנוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...