Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו קטן ורע מסלקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OOOPS,

פספסתי את ההודעה שלך :roll:

תודה רבה.

אני גם ככה מתעסק לפחות פעמיים ביום במחיקת הודעות פירסום מרגיזות אז עוד הודעה אחת של סלקום לא תשבור אותי.

מה גם שאני באילת בסופ"ש, אז בכלל משתלם לי הסופ"ש חינם הזה :wink:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד דבר קטן ו"רע" למתעניינים.

אם תכנסו לאתר של סלקום, ישנה גם הטבה חודשית בנוסף על ההטבה השבועית.

ניתן לבחור בין 15 הודעות SMS חינם, 10 דקות זמן אויר או 2 רינגטונים מתנה.

שוב, העניין מותנה באישור על קבלת תוכן פרסומי ולא כתוב דבר בתקנון על מסירת מידע שלך לחברות שונות.

עריכה:

מיכאל שלום, בררתי כעת עם אנשי מכירות וטכנאים בסלקום לגבי תאורית הקונספירציה שהעלת, ואין בה שחר.

מדובר אך ורק על שליחת תוכן פרסומי, אף פרט עליך לא מועבר לאף חברה, ומיכאל, כפי שכבר ציינו מעלי, לכולם כבר יש מידע רב על כולם עקב פריצות מאגרי המידע בעבר ועוד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

1. כמו שכתבתי מקודם, זכותך לוותר על הפרטיות שלך תמורת נזיד העדשים שנותנת לך סלקום, אני לא משתתף בזה.

2. בוודאי שסלקום לא יגידו לך שהמידע שלך משמש אנשים אחרים.

3. תקשיב לתקנון גם ב *515 יש הסכמה לשליחת פרסומות

4. הם לא אומרים לך שהשיחות לא נספרות לכדי החזר על רכישת מכשיר, כשאתה רוכש מכשיר אתה מתחייב על 150 ש''ח דיבור

ואם לא עמדת בזה אתה מחוייב על כל עלות המכשיר, תאר לך מצב שרק בגלל ההטבה ששוויה נגיד 20 שקלים אתה תשלם על המכשיר 90 ש''ח כי לא עמדת ביעדי ההתחייבות, נראה קטנוני, אצלי זה בדיוק המצב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
1. כמו שכתבתי מקודם, זכותך לוותר על הפרטיות שלך תמורת נזיד העדשים שנותנת לך סלקום, אני לא משתתף בזה. צודק, זכותי.

2. בוודאי שסלקום לא יגידו לך שהמידע שלך משמש אנשים אחרים. גם לא אף חברה אחרת לצורך העניין כולל חברות האשראי ואחרות אשר אתה משתמש בשירותם. אגב, זה לא שהתקשרתי לסלקום ושאלתי, אני מכיר אישית בעלי תפקידים בסלקום אשר אמרו לי זאת.

3. תקשיב לתקנון גם ב *515 יש הסכמה לשליחת פרסומות. לרגע לא אמרתי שלא, אפילו הדגשתי את זה. אתה פשוט חוזר על כך שהם משתמשים בפרטים שלך למטרות נסתרות, מה שלא רשום בתקנון שלהם וגם לא מה שכתבת בהודעתך הראשונה שממנה נפתח הדיון.

4. הם לא אומרים לך שהשיחות לא נספרות לכדי החזר על רכישת מכשיר, כשאתה רוכש מכשיר אתה מתחייב על 150 ש''ח דיבור

ואם לא עמדת בזה אתה מחוייב על כל עלות המכשיר, תאר לך מצב שרק בגלל ההטבה ששוויה נגיד 20 שקלים אתה תשלם על המכשיר 90 ש''ח כי לא עמדת ביעדי ההתחייבות, נראה קטנוני, אצלי זה בדיוק המצב. מסכים איתך לגבי נושא זה, למנויים פרטיים אשר ממעטים להשתמש במכשיר הסלולארי, זה יכול להוות בעייתיות מסויימת אם לא עוקבים אחר החשבון שלהם, מה שניתן לבצע בקלות ע"י חיוג ל444*, גם זו שיחת חינם.

מיכאל, אני מעלה כאן דברים לשם הדיון, אל תחשוב לרגע שאני מתנצח איתך. הבחירה היא אישית של כל מנוי ומנוי פשוט אני רוצה להעמיד דברים על דיוקם.

פורסם

חיליה אני יודע שאתה לא מתנצח, אני העלתי את זה לכאן כדי שאנשים ידעו.

גם אם נאמר שאין שימוש פסול בנתונים שלנו, מדוע סלקום לא יכולה לתת הטבה אמיתית מבלי להציף אותנו אחרכך בפירסום.

תחשוב על זה ככה, שווה לסלקום לצאת בפרסום אגרסיבי ויקר ולתת הטבות כאלו ואחרות רק בשביל לקבל את הסכמתך למשלוח פרסומות למכשיר.

כנראה שההסכמה שלך לפרסומות תעלה לך מתי שהוא ביוקר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני עוקב אחרי הדיון כאן ומסכים לדברים לכאן או לכאן,אולם למשפט האחרון שלך מיכאל אני לא כל כך מסכים.

אני לא חושב שישנה איזו קונספירציה,פשוט קוראים לזה תחרות,הלקוח הישראלי כפי שכבר רשמת ,אוהב מתנות "חינם" ולכן מי שנותן יותר מרוויח לקוחות בעצם ולשם שואפות חברות הסלולאר במבצעים הללו.

אני באופן אישי באורנג' ואני לא שולח SMS לשום חברה,תחרות או מבצע כזה או אחר מהסיבה הפשוטה שלאחר שליחת הSMS מתחילות לצוץ הודעות תוכן שחלקן הגדול בתשלום ולבטל אותם ולקבל זיכוי על שירות שלא ביקשת,מלווה במריטת השיערות שאין לי והעשרת אוצר המילים שלי בקללות בשפה הבוכרית (מחבר לעבודה).אני באופן אישי מוותר על התענוג הזה.

פורסם

העלת שאלה מאד מעניינת. ויש לי השערה בעניין.

אולי חברות הפרסום הם אלו שבעצם מממנות את עלויות ההטבה?

אני אנסה להשיג חבר מתחום המכירות ולשאול אותו גבי העניין, למרות שאני מאמין ששאלות כאלה יכולות להענות רק ע"י בעלי דרגה גבוהה בסלקום, אנשי שיווק בכירים, מנהלים בכירים ועובדים באגף הכספים.

פורסם

יפה ארז אתה מתחיל להבין, חברות הפרסום ממנות ועוד איך את המתנה, תמורת השמות שלך.

פורסם

יש לי רק אחד :lol:. אתה יכול לבדוק במרשם :lol::lol::lol:.

פורסם

ותאמין לי זה לא שלא היו לנו עוד קרובי משפחה ז"ל בתקופתו, תמיד אני ה"חריג" במשפחה. 8)

פורסם

נו נודניק אני מתכוון לשמות של כולנו, וחצמזה איך אתה יודע שאין לך עוד שם?

:-o

פורסם

מיכאל זה ברור לי, זה היה ההומור היבש שלי שנכנס לפעולה. קורה לפעמים.

פורסם

אתה רואה איך עולים עליך דרך האינטרנט

• תוכן חדש...