Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בצהרי היום אחי לא שמר מרחק ונכנס במאזדה מאחור, למראית העין הנזק הוא רק בפגוש האחורי ,עכשיו הנפגע טוען שהחלונות חשמל לא עובדים לא. יש לי הרגשה שהוא מנסה לתפוס עליי טרמפ ,איך אני יכול לדאוג שלא יעבוד עליי ,פשוט אני לא בקיא בנושא הזה.

העלות העצמית של אחי עומדת על 1775 בגלל שהייתה לו שלילה בעבר ,במקרה כזה לדעתכם כדאי לערב ביטוח או לסגור את זה בינינו ואם כן אני זה שמחליט על המוסכים וכל זה,או שהוא מחליט.

תודה רבה לעוזרים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אתמול בצהרי היום אחי לא שמר מרחק ונכנס במאזדה מאחור, למראית העין הנזק הוא רק בפגוש האחורי ,עכשיו הנפגע טוען שהחלונות חשמל לא עובדים לא. יש לי הרגשה שהוא מנסה לתפוס עליי טרמפ ,איך אני יכול לדאוג שלא יעבוד עליי ,פשוט אני לא בקיא בנושא הזה.

העלות העצמית של אחי עומדת על 1775 בגלל שהייתה לו שלילה בעבר ,במקרה כזה לדעתכם כדאי לערב ביטוח או לסגור את זה בינינו ואם כן אני זה שמחליט על המוסכים וכל זה,או שהוא מחליט.

תודה רבה לעוזרים

מה זה שלילה בעבר, לפני כמה זמן? זה היה לפני יותר משלוש שנים? לפני חצי שנה? מה עלות הנזק של הרכב שאחיך פגע בו או מה

לפחות מה העלות שהנפגע דורש?

העלות של הרכב של אחיך כבר עולה על ההשתתפות העצמית המקובלת ובנוסף נשמע כאילו הנפגע מנסה לסחוט אותו, אנשים כאלה יכולים גם לזייף צליעה וכאבי צוואר ולסוע באמבולנס עד המיון,שאחיך ידבר עם הסוכן ביטוח שלו ויתייעץ איתו במידה והוא בקשר טוב איתו, במידה ואין לו סוכן אז זה כבר בעיה. בכל מקרה הוא צריך לברר אם הוא ימצא בסיכון גבוהה במידה והוא ידווח על התאונה,אם הפרמיה שלו עלולה לעלות או שאפילו החברת ביטוח עלולה לא לבטח אותו, לדעתי עדיף לערב את הביטוח כי עם נצלנים אין לדעת למה לצפות וככה לאחיך לפחות יהיה איזשהו "גב" מסוים כדי לא להכנע לסחטנים, בהצלחה

פורסם

לא, אני יבהיר את עצמי מחדש,עלות הזנק של הרכב שלי לא חשובה כי אין כיסוי על שלי,נגמרה לו השלילה לפני חודשיים פחות או יותר אבל עלות הנזק של הנפגע לא ידוע,ולא הוא לא שיחק אותה עם כאבים היא אמרה שהיא בסדר גמור

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ואם נסתכל על זה אחרת, והיא לא מנסה לרמות אותך אלה באמת החלונות חשמל לא עובדים אחרי המכה.

אולי השתחרר איזה חיבור חשמלי או פיוז שיצא מהמקום.

השאלה מה הנזק אם זה רק פגוש והיא תסכים לחלופי אז אולי וותרו על הביטוח. אבל אם יש עוד נזק זה כבר יכול להיות אלפי שקלים.

אם יש לך צד ג הפרמיה לא תעלה לך.

אם הגברת תתלונן על כאבים היא תהיה חייבת לדווח למשטרה. ואחיך יוזמן לתחקיר שבסיומו יחליטו במשטרה מה עושים הלאה בדרך כלל לא עושים כלום אבל בגלל השלילה אי אפשר לדעת וזה תלוי רק בה היא גם יכולה לפנות לרופא יום או ימיים אחרי..

אבל הפגיעות גוף שלה לא קשורות לביטוח שלך כלומר היא כבר תתבע את החובה שלה. אתה אחראי רק על הנזק הפיזי לרכב.

פורסם

אוקיי הבנתי אבל היא טענה שהיא בסדר גמור מבחינה בריאותית אבל אני אומר אם וכאשר יוחלט לא לערב את הביטוח אני מחליט איפה מתקנים או שזה הוא מחליט,אבל לדעתכם עדיף אולי לשלם השתתפות עצמית כי קשה לי להאמין שהחלפת פגוש של מזדה 3 וצביעה ועבודה יעלה פחות מ1700 או שאני טועה?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם כל חלונות החשמל לא עובדים, אז מדובר בפיוז דיי פשוט,

אם רק אחד, יכול להיות שיצא הפלאג, או שהמנוע כשל (היה צריך איזו מכה קטנה כדי להיעלם סופית)

בכל מקרה, מדובר בבעיית חשמל ב 99,9% ולכן יש להסביר לה שאין שום קשר בין מכה בטמבון אחורי (בדלת ניחא ..אבל טמבון אחורי ?) לבין חלונות החשמל.

שתיגש לחשמלאי.

יש גבול לכמה אפשר "לזמבר" בנאדם. נכון יצאת לא בסדר ונכנסת בה מאחורה - זו לא סיבה לשלם לה על שטויות, בעיקר מבלי שאתה מודע לזה שהחלונות חשמל עבדו בכלל לפני כן.

• תוכן חדש...