Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה החלפתי ג'אנטים ועשיתי איזון גלגלים 3 פעמים באותו המקום (חבל על הדלק שבזבזתי לשם אפילו).

אבל המקום הזה חאפרים ועדיין הרכב רועד במהירות 90-100 . אני אבצע את האיזון במקום אחר. (יש המלצות באיזור נס ציונה?)

מה גם שאני צריך להחליף תושבות מנוע. מה שאני מרגיש זה בדוושה כאילו היא דופקת בעדינות כזאת בזמן נסיעה

האם זה קשור? ואם לא, אז מה אני צריך לבדוק . זה ממש מעיק ברגל .

תודה רבה לכם ושבת שלום

פורסם

יש לבדוק בלמים אחוריים.

תעשה ניסוי: סע במהירות שבה הרכב רועד, תשתדל בכביש צדדי, ומתי שיש רעידות משוך את בלם היד תוך כדי לחיצה על הכפתור שלו, אל תעזוב את הכפתור ושים לב לרכבים מאחור אם יש (לכן המלצתי על כביש נטוש). אם הרעידות מפסיקות הבעיה היא בבלמים האחוריים.

אם לא, יש לבדוק האם אחד הג'אנטים עקום, או עיוות בצלחות קדמיות..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בדיוק התכוונתי להציע לבדוק אם אחד החישוקים שלך עקום.

נסה להחליף בין זוג הגלגלים הקדמי לאחורי ובדוק אם חוזרות הרעידות, אם עדיין יש רעידות יש לך בעייה אחרת, אם נעלמות הרעידות הבעיה היא באחד החישוקים שכעת מותקנים מאחור.

gt94, עיוות בצלחות קדמיות ילווה לרוב ברעש או רעידות בזמן בלימה, למה שיגרמו לרעידות בזמן נסיעה? אולי רק כאשר הם מעוותות במידה רבה מאד ואז בכלל הנסיעה לא מתאפשרת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...