Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין הדגמים הנ״ל:

הונדה ג׳אז 2005

סקודה רומסטר 2008

סיטרואן סי4 2007

את שלושתן אני יכול לקנות פלוס מינוס באותו מחיר (סביבות ה60-65)

הצרכים שלי:

אני נוסע יחסית הרבה- כ30 אלף בשנה (ולכן חשבתי גם להתקין גז).

העבודה שלי מצריכה תא מטען סביר- הכי קטן שאני מוכן לסבול הוא של הסי4 ולכן אם מישהו יציע משהו אחר משלושת המכוניות הללו עליו להתחשב בכך.

כרגע הנטייה שלי היא לכיוון הרומסטר בגלל השנתון. על ההונדה קראתי רק דברים טובים והיא אמורה להיות האמינה ביותר.

הסי4 היא היחידה שנהגתי עליה והגיר שלה קצת מרגיז אבל חוץ מזה היא נוחה מאוד ומאובזרת מאוד.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לאור הדרישות שלך הרוסמטר נראת כמו הבחירה המושלמת.

אם דיזל ידני הוא גם אופציה (לאור הק"מ השנתי הגבוה) הייתי שוקל את המתחרות המסחריות (ברלינגו, פרטנר, קונקט וכו').

אני מאמין שרומסטר 2008 בתקציב שרשמת הוא יוצא שירות ליסינג/השכרה/חברה. אם אתה מתעקש על בנזין הייתי ממליץ להגדיל מעט את התקציב ולחפש אחת פרטית שטופלה כמו שצריך. רכב כזה שלא נקנה ע"י יד פרטית נקנה לצרכי עבודה ולכן גם עובר חיים לא קלים ומכאן באה המלצתי.

לצערי הגאז לא מתאימה פה בין המתחרות שרשמת. היא אומנם סופרמיני מרווחת מאוד ביחס למתחרות שלה וגם מאוד חסכונית אבל לא יכולה להתחרות בגודל של משפחתית/טנדרון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני הייתי בוחר בג'אז - היא משמעותית יותר חיסכונית מהאחרות.

ויש לזה משקל יותר גדול בכמות הנסיעות שרשמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...