Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

1. אשמח לקבל הערכת עלות לקיבוע(חיבור) פיזי של המערכת למקומה. המערכת עובדת נהדר, אבל היא פשוט מונחת במקומה, וכל התעסקות עם המערכת יכולה להפיל אותה פנימה (זה קרה אחרי ששילמתי 150 ש"ח למקום "מומלץ" כדי שיחבר את הרמקולים ישירות למערכת לאחר ניתוק המגבר והסאב..אני לא יודע עד כמה המערכת הייתה מחוברת היטב לפני כן, ובכל מקרה אני ממש לא רוצה לחזור לאותו המקום).

2. האם יש לכם המלצה על מקום הוגן ואמין שיעשה את העבודה באזור ראשל"צ או ת"א ?

תודה מראש !

פורסם

אתה בסה"כ צריך את המסגרת המתכתית שמחזיקה את המערכת בתוך הפתח בקונסולה.

בכל אוטו דיפו ואצל כל מתקין צריכה להיות כזו מסגרת.

מתחדשת*

פורסם

את המסגרת המתכתית יש לי...רק לא היה ברור לי האם זה מספיק.

אם אתה אומר שניתן לקבע אותה באופן עצמאי בעזרת המסגרת המתכתית, אז אסה לראות שוב פעם מה אני יכול לעשות.

תודה !

פורסם

אין שום מקום לברגים(או אפילו זכר לכך)...אני יכול כמובן להבריג "בכוח" את המסגרת המתכתית(ולהרוס אותה), אבל לא נראה לי שככה זה אמור להתבצע... מחר בבוקר אבדוק מה אני יכול לעשות עוד פעם, אולי אפילו אצלם ואעלה תמונות כדי שתבינו מה מפריע לי :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום,

באיחור מסויים, להלן התמונות:

כפי שאתם יכולים לשים לב, אין שום בסיס או תבנית עליהם המערכת יושבת(התמונה הימנית ביותר), היא פשוט מונחת "באוויר", ולא נופלת פנימה רק הודות לפאנל שאיכשהו נתפס בפתח(מה שלא מאריך את חייו..).

כלומר המערכת שקועה פנימה לחלוטין.

* כשאמרתי שיש לי את המסגרת המתכתית, התכוונתי למסגרת מלבנית דקיקה עליה יושב הפאנל..

אשמח לעצות או להערכות עלות התיקון.

שוב תודה !

a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg

פורסם

אם יש לך שתי ידיים ימניות, אז חתיכת אלומניום שתהיה מחוברת למסגרת הפלסטית מבפנים ולמסגרת המתכת שלתוכה אתה מכניס את הרדיודיסק, משני צידיו, תעשה את העבודה.

אבל זה עדיין משאיר אותך עם רווח ויזואלי בין הפאנל לפלסטיקה שמסביב.

אם אתה לא רוצה בכלל להתעסק עם זה בעצמך, פנה לאחד המתקינים המומלצים (בדביק בראש העמוד) ותקבל גם יעוץ וגם הערכת מחיר אמיתית.

מתחדשת*

פורסם

הHU (מערכת) שלך יושבת בתוך הכלוב שלה (מסגרת מתכת) אבל הכלוב שלה לא יכול להתפס לתוך תושבת הפלסטיק היות והיא רחבה מידי.

לא יודע לאיזה מתקין הלכת אבל הוא ללא ספק לא פתר לך את הבעיה או שיותר גרוע הוא חיבל בקונסולה שלך וחסר לך אולי חלק מסוים.

אתה צריך לחזור אליו ולדרוש שיתקן את זה - רואים בבירור שלכלוב הברזל של הHU שלך אין בכלל במה להתפס.

מביש עד כמה הענף הזה יכול להגיע בארץ הזו לתת רמה מקצועית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אישית לא הייתי חוזר, ולא רק כדי שלא יגרום נזק נוסף במזיד או שלא במתכוון.

חוסך גם זמן וטרטורים וגם כסף לכיסוי נזק נוסף.

מתחדשת*

פורסם

זה נראה בכלל כאילו והקונסולה המרכזית דורשת החלפה או בניה מחדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות חברים,

אכן, ככל הנראה כל ה"בית מערכת" הרוס או לא קיים. קצת קשה לי להגיד מה היה המצב לפני כן, לפני שאני רץ להאשים את המתקין...אבל ללא ספק המערכת לא נפלה פנימה. בכל אופן, אין לי כל עניין לחזור אליו (גם השירות והיחס היו לא משהו בכלל)..

אני לא רואה איך אני בעצמי מצליח לטפל בזה..במיוחד כששמתי לב שהמסגרת פלסטיק שמתלבשת על כל החלק של המערכת(החיצונית, זאת שמגיע עד לידית ההילוכים) קצת שבורה במקומות מסוימים..

בהנחה שהקונסולה צריכה בניה מחדש או החלפה, במה זה יכול להיות כרוך(עלות) ? לא מפריע לי שהיא שבורה, רק ממש מציק שהמערכת נופלת פנימה...

תודה,

שבוע טוב לכולם !

פורסם

איזה רכב זה?

איזה דגם? איזה שנתון?

Pioneer TS-X150

פורסם

פעם היה מסגת מתכת גדולה שנתפסת בין הפחית לבין הפלסטיק , תנסה אצל המתקינים .

רק במקרה חירום יש פתרון קצת פחות רציני : יש חומר פלסטיק שקונים בחומרי בנין ,משחקים אותו כמו פלסטילינה ומצמידים תוכל לבנות ממנו מסגרת בשביל הפחית ,אחרי 5 דקות נהיה פלדה ...

אגב תוכל לחבר איתו גם את החלקים השבורים

שאני חושב על זה דווקא פיתרון לא רע ...:roll:

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

• תוכן חדש...