Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוגמא האחרונה - של הרומסטר - כנראה הכי רלבנטי לנושא השרשור, אבל עדיין לא הצלחתי להבין האם מדובר בעור ערפל רגיל, או שיש כיוון/תזוזה של משהו שם.

על כל פנים, גם אני יכול להעיד שזה מאוד עוזר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדוגמא של הרומסטר אין תזוזה של הפנס ערפל,הוא סטטי,רק נדלק עם הפניית ההגה.

לעומת זאת,שים לב שעדשת פנסי החזית של הרומסטר כן זזה עם הטיית ההגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אוקיי,

הגיע הזמן לעשות סדר:

פנסים עוקבים דינמיים\אקטיביים (עוקבי עיקול),עדשת אורות ראשיים מופנית אל תוך הפנייה:

פנסי ערפל "עוקבי פנייה",עדשת פנסי החזית לא זזה אלא פנס הערפל נדלק:

אלה 2 מערכות שונות לגמרי, במקרה הראשון זו מערכת אקטיבית שמפנה את עדשת פנסי החזית לתוך הפנייה, במערכת השנייה מדובר בהדלקה של פנס הערפל בצד אליו פונים.

הנה דוגמאות להפעלת המערכות מחוץ לרכב (שימו לב ש-2 הרכבים בסרטון מצויידים ב-2 המערכות,כלומר גם פנס הערפל נדלק וגם העדשה מופניית באורות הראשיים):

תודה רבה הגיעה הזמן שבאמת יעשו סדר בשירשור הזה ,

אני יכול להוסיף קצת על המערכת רפלקטורים דינמיים בAUDI A6 2010, זכיתי לפרק פנס מאוד יקר (פגום) כדי ללמוד על המערכת ,

בכל מקרה ככה לידע כללי יצא לי לחקור קצת על הפנס המדובר (של דגם 2010) ,

הפנס הנ"ל מאובזר מערכת מאוד משוכללת הכוללת : מחשב קטן (בצמוד לפנס, ולא אני אני מתכוון למגבר של הקסנון), רפלקטור דינמי (בעל שני מנועים חשמליים וסולנוייד לאור גבוה) , 6 רפלקטורים קטנים שבכל אחד מהם לד חזק במיוחד המכונה Daylight לתאורה חזקה שנראת גם באור יום ,

המערכת הנ"ל מקבלת נתונים מחיישן זווית הגה , חיישני אור למנהם בחזית הרכב ובשמשה קידמית,

כמו שאמרתי הרפלקטור הוא דינמי ומזיז את אלומת האור לכיוון העקומה |(ימיה שמאולה),

בנוסף המערכת קובעת את גובה האלומה לפי תנאי הדרך : כלומר הנסיעה בדרך חשוכה ללא רכבים בנתיב הנגדי הרפלקטור ינוע מעלה והאולמה למרחק מירבי , בנסיעה עם אורות גבוהים בדרך חשוכה במידה ורכב יגיע ממול חיישן בחזית יזהה והסולונוייד יוריד מיד את האורות ומנועים יסיטו את האולמה ימינה כדי למנוע סינוור ,

מערכת מאוד משוכללת מבית HELLA המיצרת עבור AUDI את הפנסים הנ"ל ,

מצ"ב תמונות של חלקי הפנס המדובר : רפלקטור דינמי (2מנועים וסולונוייד) , רפלקטורים של לדים DAYLIGHT ,מחברים של הפנס ,

22032010033.jpg

22032010030.jpg

22032010032.jpg

22032010029.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...