Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה רציתי לדעת מה עדיף בין שני הרכבים הללו? אני נוסע רגוע ואם אבא שלי נוסע אז מאוד רגוע,השאלה מבחינת טיפולים\דלק\אמינות רכב מה עדיף? 90 אחוז מהנסיעות זה בעיר. אם יש רכב אחר להציע או מתחרה אז נא הציעו לי אותו במחיר של עד 70K.

Scan Speak

פורסם

שלום לך

אני היתי ממליץ לך ולאבא שלך לבחור במכונית אחרת, אם הנסעיות רובם בעיר

אז עדיף אולי מבחינת הצריכת דלק ששאלת לנסות ולראות מכוניות אחרות.

אולי תבדוק מכוניות אם מנוע 1.6 שזה חיסכון גדול בדלק כי לנסוע עם מכונית שנפח המנוע 2 ל'

בעיר חבל באמת על הכסף שתבזבז.

יש לך הרבה מכונית שיהיו יותר יעילים בשבילך.

מאזדה 3

פיג'ו 307

מיצובישי לנסר

טויוטה פריוס\קורולה

בהצלחה!

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם
שלום לך

אני היתי ממליץ לך ולאבא שלך לבחור במכונית אחרת, אם הנסעיות רובם בעיר

אז עדיף אולי מבחינת הצריכת דלק ששאלת לנסות ולראות מכוניות אחרות.

אולי תבדוק מכוניות אם מנוע 1.6 שזה חיסכון גדול בדלק כי לנסוע עם מכונית שנפח המנוע 2 ל'

בעיר חבל באמת על הכסף שתבזבז.

יש לך הרבה מכונית שיהיו יותר יעילים בשבילך.

מאזדה 3

פיג'ו 307

מיצובישי לנסר

טויוטה פריוס\קורולה

בהצלחה!

אחזק את דבריך.

כאשר מירב הנסיעות שלך מתבצעות בעיר אין צורך בלהחזיק מנוע של 2.0L ומעלה. הן מבחינת כוח והן מבחינה חסכונית.

בדוק לגבי מאזדה 3, והונדה סיויק מהשנים 2004-2005 -מכוניות שהוכיחו עצמן כיעילות ואמינות בשנים אלו.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

בשנים אלה מאזדה עדיפה מבחינת תצרוכת דלק ונוחות.

סובארו יותר מיוחדת.

מחזק את דברי קודמי. אין צורך להחזיק רכב שאוכל 1ל 7 בעיר.

פורסם

אתם צודקים,אך אבא שלי עשה סיבוב על טויוטה קורולה 2005 והרכב מבחינתו,קטן וחלש,הוא אוהב להרגיש "כוח" למרות הנסיעה הרגועה שלו.

עריכה-מהי צריכת הדלק של מאזדה 6 שנת 2003-4 ושל סובארו B4 2003-4 בעיר,מחוץ לעיר פחות מענין.

Scan Speak

פורסם
אתם צודקים,אך אבא שלי עשה סיבוב על טויוטה קורולה 2005 והרכב מבחינתו,קטן וחלש,הוא אוהב להרגיש "כוח" למרות הנסיעה הרגועה שלו.

עריכה-מהי צריכת הדלק של מאזדה 6 שנת 2003-4 ושל סובארו B4 2003-4 בעיר,מחוץ לעיר פחות מענין.

אינני יודע בדיוק לגבי צריכות הדלק של המכוניות הנ"ל אך אני זוכר כי עפ"י מבחן דרכים שביצע YNET למאזדה 6, הרכב צרך דלק

ברמה של ליטר ל-7 ק"מ, 'בתנאי מבחן קשים'. כל עוד הרגל על הגז איננה כבדה אני מאמין שניתן להגיע אפילו ל-10\1 במשולב.

אתייחס למשפט איתו פתחת את הודעתך בנוגע לטויוטה. המנוע עצמו איננו חלש יחסית לקבוצת ה-1600 הרחבה, חווית הנהיגה

הכוללת פשוט מרגישה אפרורית למדי, כל זאת לעניות דעתי כמובן.

אז בכל זאת מנוע קצת יותר גדול?

אוכל להמליץ לך על הונדה אקורד, אם כי תצטרך לרדת שנה-שנתיים בשנתון לכיוון 2003-2004,כמובן ברמת הגימור עם המנוע 2.0L.

הרכב עצמו הוכח כאמין ולדעתי נותן הרגשה של מנוע בעל נפח גדול משל 2.0L, כל זאת עם צריכת דלק הגיונית לחלוטין.

שווה בדיקה.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

יש לי B4 שנת 2005

76000 ק"מ

0 תקלות (טפו טפו טפו)

נוחות סבירה

אחיזה מעולה, יציבה מאוד

צמאה - 8ק"מ/ל בנסיעה עירונית רגועה עם מזגן, מחוץ לעיר 12ק"מ/ל ב120קמ"ש עם מזגן.

אוטו גדול, בגאז גדול, מרווח רגליים גדול מקדימה ומאחור.

טיפול 15K עולה 500שח במוסך מורשה.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

Jonyzac-כמובן שחשבתי על האקורד כאפשרות ראשונה אך לאחר בדיקה של ביטוח לרכב ירד החשק.:cry:

מישהו יכול לברר לי כמה המכוניות הנ"ל שותות דלק בנסיעות עירונית (בלי מזגן) בקושי משתמשים בזה,ישנו סיכוי שהתוצאה תהיה זהה בשני הרכבים האלה? כי בנתיים הוא יותר לכוון המאזדה 6 בגלל צריכת הדלק שלפי השמועה היא צורכת פחות באותם תנאים.

אין סיכוי שלאנשים כאן אין את שני הרכבים האלה,הם בין הרכבים הכי נפוצים שיש בארץ.

תודה.

Scan Speak

פורסם

יש לי מאזדה 6 שנת 2004 כמעט שנתיים כבר.

הנסיעה היא ברובה עירונית, הייתי אומר בערך 70%,ומחישובי דלק אחרי כל תדלוק בשנה האחרונה הממוצע עומד על 10 ק"מ לליטר בערך.

פורסם

כידוע אני אשמע צבוע אם אני לא ימליץ לך על הונדה :) אני חושב שסיויק משנתונים של 2004 עד גג 2006 יכנסו לך טוב מאוד בתקציב וגם הונדה אקורד יכולה להיות אחלה אופציה רכב חזק שיספק לאבא שלך את הכוח שהוא מחפש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כמו שכבר אמרתי לגבי האקורד יש לו את כל הדברים שהוא מחפש אך הביטוח יאכל אותנו,וגם בתקציב הרכב הזה בקושי ניכנס.

לגבי המאזדה 6 אם היא שותה 1/10 אז כמה הסובארו B4? 1/8? לא נשמע לא הגיוני.

כרגע אנחנו יותר לכיוון הסובארו,אלה אם כן יהיה משהו מפתיע במאזדה.

Scan Speak

פורסם

אמרתי לך כבר 1/8 בעיר בנסיעה רגועה מאוד.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש לי B4 הדור הרלוונטי וגם הייתה לי 6 ליסינג.

6 עדיפה בהרבה בעיר. היא יותר זריזה בזינוק. יותר נוחה בכיסא ויותר חסכונית בזכות גיר 5 הילוכים קצרים.

B4 - היא ללא ספק מלכת הכביש. זהו הכלי המתאים לשיוטים ארוכים. לאומת זאת בעיר היא נחותה אפילו מפוקוס שבעצמה מהווה רפרנס לעגלתיות.

B4 בעיר - 1ל7 ודרומה.

6 בעיר 1 ל 8.5 -9.

פורסם

אבא שלך רוצה כוח? שיחפש 147 2003. כל המאזדה 6 והB4 האלה ממש לא עושות לי את זה, הן איטיות כמו המאזדה 3 והאימפרזה (להוציא אסתי!) ומבזבזות הרבה יותר - על כלום.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אם אבא שלך התאכזב מהמהירות של קורולה 2005 אז הוא יתאכזב גם מהמאזדה 6 והסובארו. האקורד קצת יותר מהירה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...