Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הסיפור הוא כזה:

לפני כ-10 חודשים אבא שלי רכש הונדה סיוויק חדשה ומאז הנזקים לא מסתיימים,בתחילה זה היה סימן שפשוף לא מזוהה על המכסה מנוע,בהמשך זה היה שריטות לא מובנות על הטמבון והפנס חזית,ואתמול אבא שלי דיווח לי שממשיכות להופיע על הרכב שריטות חדשות מבלי שהרכב אפילו עזב את חניית הבית,משמע,מישהו בבניין כנראה קצת צר עין.

ככתוב,מדובר בבניין משותף,ההורים שלי מתגוררים בקומה הראשונה כאשר חדר השינה שלי (לשעבר) הינו בדיוק מעל החנייה של הרכב (כלומר, רצפת החדר שלי היא בעצם תקרת החנייה של הרכב של אבא שלי).

אציין שבחנייה עצמה אין מקור חשמל אליו ניתן להתחבר על מנת להפעיל מצלמת מעקב.

בגדול במצב אופטימלי הייתי שואף למצוא מצלמה שתוכל לצלם באיכות טובה בלילה,שתיהיה אלחוטית לחלוטין (כלומר לא נשענת על מקור מתח חיצוני אלא מופעלת באמצעות סוללה כלשהי ומשדרת אות אלחוטי למחשב) ושתיהיה קומפקטית.

אם יש כזו שמצויידת בחיישן תנועה גם יכול להיות מצויין.

מכיוון שאני רציונלי אני יודע שיהיה קשה למצוא את מה שאני מחפש במחיר שפוי ולכן אני זקוק לעזרת המבינים לגבי מוצר שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר.

דרישות מינימום למצלמה:

*קומפקטית

*איכות צילום טובה ביום ובלילה.

*ממשק הפעלה "ידידותי" שיכלול כמובן אפשרות הקלטה של חומר הצילום.

תודה לעוזרים.

נ.ב

במידה ואקבל ייעוץ "איכותי" אני מאמין שבקרוב ייפתח שרשור תחת הכותרת "מחפש מקרר SIDE BY SIDE העונה לשם איגור, אפשרי בפרטי".

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...