Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל התקופה שאני נוסע על 18" בדרך כלל מורכב סט צמיגים של חברת ברידג'סטון פוטנזה. עברתי כבר 5 -6 סטים של צמיגים ובמידה שלי כל צמיג עולה הון תועפות ( 1K ).

הפעם התקנתי צמיגים של חברת טויו דגם R1R,

אני לא יודע אם הסט יחזיק יותר זמן מהברידג'סטון אבל קראתי שהדופן החיצונית יותר חזקה.

אני יכול לומר הנסיעה הפכה מעניינת יותר -

ההגה יותר חד,

הבלימה התקצרה,

בהעברות משקל קיצוניות הצמיגים פשוט נאחזים בציפורניים לאספלט,

הרגשה כיפית עד מאד.

תודה לאוראל על הכתובת לבחור ניפלא בשם גילי, הפנצ'רייה שלו ליד בית עובד.

וכמובן תודה לגילי על השירות החם, השלמת הקאפה החסרה + פקקים לפרוייקט הבא שלי.

IMG_6716.jpg

מוצר באמת מדהים !

בברכה אסף.

פורסם
זה ה-צמיג

מותר לשאול כמה שילמת ?

בקרוב אני עולה ל-18 (נכון דודי ? ) וזה הולך להיות הסט שלי

מסיבות כאלה ואחרות לא ננקוב במחיר המדוייק.

אני יכול להגיד לך שהוא נמוך מבפיט סטופ.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הוא אוחז גם כשהוא יחסית קר? או שהוא דורש חימום כמו סמי-סליק?

בכל זאת מקדם שחיקה של 140...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

Leathal.

תתחדש ותנצל כמה שאפשר במקסימום כיף.

מעט מאד חריצים בדפנות, ממש סליק בדפנות, לכן הצמיג אוחז "בציפורניים" :-P

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
מסיבות כאלה ואחרות לא ננקוב במחיר המדוייק.

אני יכול להגיד לך שהוא נמוך מבפיט סטופ.

יש נמוך מפיטסטופ ? :)

תתחדש, הן הפורשה והן הסובארו שלי נועלות R1R, כמובן - מגילי

פורסם

נראה בהחלט משהו טוב..

אפרופו הפנצ'ריה של בית עובד בהחלט מקום מקסים עם שירות חם ואיכותי בלי כל מיני קומבינות ושטויות אני נהנה לבוא לשם.

dreams dreams dreams do not come true

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי זה אחלה מקום, רק שים לב לתאריכים בין הצמיגים שלא תקבל בטעות רביעייה שבתוכה יש פערים של שנה בין הישן לחדש ושים לב שמחייבים אותך בפועל כמו שסיכמו איתך בעל פה. (מבוסס על סיפור אמיתי של עבדכם הנאמן)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אולי זה אחלה מקום, רק שים לב לתאריכים בין הצמיגים שלא תקבל בטעות רביעייה שבתוכה יש פערים של שנה בין הישן לחדש ושים לב שמחייבים אותך בפועל כמו שסיכמו איתך בעל פה. (מבוסס על סיפור אמיתי של עבדכם הנאמן)

אייל, איך כל הניסים והנפלאות קורות רק לך ? :lol:, מצטער לשמוע.

זה בסדר ידידי, הסט מושלם לגמריי הצמיגים בניי חודשיים כל הרביעייה מאותה סידרת ייצור ( תאריך ).

לגביי המחיר, קיבלתי מחיר בידיוק כמו שסוכם בטלפון.

זו פעם ראשונה שאני קונה בפנצ'רייה הזו צמיגים, ותדע שיש שם אחלה בעלי מקצוע. לפי המלצות החברים ולפי רושם ראשוני שלי מהמקום.

תודה אייל, ובאמת מה שאייל אומר זה נכון לגביי כל פנצ'רייה, צריך לבדוק את תאריכי הצמיגים וכמובן לסכם מחיר לפניי.

פורסם

לא נורא, מזל נאחס כנראה.אבל שאלו יהיו הצרות שלי. למדתי לקח מסויים מהמקרה הזה.

בכל מקרה, הסתדרתי בסופו של דבר מול יבואן TOYO על צמיגים מהשבוע ה45 של שנת 2009... :) ששלח אותי להרכיב במקום ברשת טייר קלאב שאפילו מצא עקמומיות אצלי בג'נט ויישר לי אותו.

מאדון גילי לקחתי רק זוג אחד בעלי תאריך תואם -בערך מאמצע 2009. [ וגם זה כי הייתי לחוץ ונסעתי על ספייר אחד בעקבות קריעת צמיג אחרת הייתי מוותר לגמרי]

אני לא אגיד לך שלא מפריע לי פסיכולוגית שיש פער של כמה שבועות בתאריך הייצור בין זוג הקדמיים לזוג האחוריים אבל זה באמת בקטנה :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצויינים ביבש, מאתגרים ברטוב, דופן קשיחה מאד ועדיין ואין שום בעיה לסוע איתם ביום יום. אחלה בחירה, ובין הצמיגים הכי טובים לשקל אפשר לקנות היום (כנראה). תתחדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...