Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליחים להלחם בתאונות הדרכים?

אין שום בעיה, במקום בתאונות הדרכים נילחם במיספרים! :x

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3859528,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה די פשוט, שנה שעברה אני זוכר שהמשטרה יצאה בהכרזה שהיא הצליחה לצמצם את ההרוגים בתאונות הדרכים.

השנה לא הולך להם כל כך אז הם משתמשים בשיטות נלוזות.

הרי למה להשקיע בניידות שיעמדו בצמתים מסוכנים, כבישים מועדים לפורענות, בדיקות רישיון תקופתיות לנהגים במקצוע ורענון חובה לאותם נהגים?

אני אפילו בעד מבחני נהיגה מעשיים- תקופתיים לכל מחזיק רישיון.

אבל יותר ריווחי לפרסם שמהירות הורגת ואז להעמיד עוד 200 מצלמות חדשות וניידות, בכבישים בהם הסיכוי לתאונה מנסיעה בקו ישר על כביש ריק ב2 בלילה על 140 קמ"ש במכונית יחסית חדשה(5/10 שנים על הכביש) שואף ל-0.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

שיתחילו בלהשקיע בשוטרים שיהיו בני אדם.

ויתנו יחס נורמאלי. (אבא של חבר. היה שוטר 30+ שנה. והיום הוא שונא את המשטרה )

שיעשו את העבודה כמו שצריך.

ולא יחפשו איפה לדפוק את האזרחים.

ולגנוב להם כסף מהכיס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
זה די פשוט, שנה שעברה אני זוכר שהמשטרה יצאה בהכרזה שהיא הצליחה לצמצם את ההרוגים בתאונות הדרכים.

השנה לא הולך להם כל כך אז הם משתמשים בשיטות נלוזות.

הרי למה להשקיע בניידות שיעמדו בצמתים מסוכנים, כבישים מועדים לפורענות, בדיקות רישיון תקופתיות לנהגים במקצוע ורענון חובה לאותם נהגים?

אני אפילו בעד מבחני נהיגה מעשיים- תקופתיים לכל מחזיק רישיון.

אבל יותר ריווחי לפרסם שמהירות הורגת ואז להעמיד עוד 200 מצלמות חדשות וניידות, בכבישים בהם הסיכוי לתאונה מנסיעה בקו ישר על כביש ריק ב2 בלילה על 140 קמ"ש במכונית יחסית חדשה(5/10 שנים על הכביש) שואף ל-0.

כל מילה בסלע...

המשטרה לא מחפשת למזער את תאונות הדרכים אלא לדפוק עוד דוחות ולהעשיר את הקופה.

פורסם

מישהו שמע פעם על תאונה שנחקרה וכתוצאה מכך הופקו לקחים ויושמו בשטח?

נכון שיש תאונות שאין כל כך מה לחקור,כמו תאונת הולך רגל-רכבת,אבל בהרבה תאונות האשמה היא גם בתשתית,וצריך שיקרו הרבה תאונות במקום אחד,כדי שמשהו יזוז.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מקסימום יתקינו גדר הפרדה שגורמת יותר נזק, סימון לקוי ומצלמת רמזור או מהירות.

ממזמןן איבדתי תקווה מהמשטרה..

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...