Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ראיתי אותה אני מהמרכז הוא מנהריה דברתי איתו

הוא חושב תפס פראייר הוא רוצה למכור אותה ב18 וחצי שבמחירון שלה היא 12 וחצי

אבל כזה פונטו קבריולט חיפשתי אבל הבן אדם שמוכר אותה אם אפשר לקרוא לו בן אדם

חושב שיתפוס פרייאר שישלם תסכום הזה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הגעת למסקנה הזאת שבמחירון היא 12 וחצי? מחירון יד 2 בלשון המעטה לא כול כך אפקטיבי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

14 וחצי בגג שבגג של הגג של הפונטו קבריולט מי ישלם לו 18 וחצי אלף

המחיר שהוא דורש זה חצי מהמנוע החדש שאני רוצה לשים לה

ראיתי עוד אחד 1996 אבל עם מנוע 1300 אבל כל המכונית צהובה המכסה מנוע נמחק לו הצבע :lol:

איזה יופי של מכונית זאת אני לא יודע איפה עוד לחפש לא רואים תאור בקצה המנהרה

רק שאני לא יצא רמאד יש לה 2 או 4 מושבים? ראיתי איזה אחת בת"א במצב על הפנים כן אבל אני לא זוכר כמה

מושבים יש לאוטו הזה אני כמעט בטוח 4

פורסם

יש 4 מושבים בפונטו קבריאולט.

המושבים האחוריים קטנים וצפופים, אבל בכל זאת, גדולים יותר ממה שיש ב 206CC למשל.

אני גם ממליץ יותר על מנוע 1.3 (1242 סמ"ק), שבקבריאולט מגיע בגירסת 60 כ"ס.

לגבי מנוע חדש - רשמתי את זה כבר מיליון פעמים : אין דבר כזה "מנוע חדש לגמרי עם 0 קילומטרים" לרכב משומש.

כל המנועים החליפיים הם מנועים משומשים, שהורדו ממכוניות אחרי תאונה.

לגבי המחיר - רוב הפונטו קבריאולט שמסתובבות בארץ נמצאות במצב "לא מי יודע מה" במילים עדינות.

על רכב יפה ושמור, עם גג תקין ובמצב מכאני וחיצוני טוב שווה לשלם כמה אלפים טובים מעל המחירון.

לשקם רכב מפורק למצב תקין יעלה הרבה יותר כסף.

פורסם

אני לא מבין למה אתם ממליצים על ה1300 ולא על ה1600

האמת אביגדור שאל או היה לו קונפליקט פנימי עם עצמו דווקא מעניין

האם ניתן לרכוש פונטו קבריולט 1300 ולשדרג לה את המנוע ל1600

זה יפתור דווקא הרבה בעיות ה1300 יותר קל למציאה מאשר ה1600 שהיא די נדירה

פורסם

אבל אם כבר לשדרג מנוע אז למה לעשות את זה מסובך, קנה 1300 עם 60 כ"ס ושדרג ל1300 16v עם 85 כ"ס

זה אותו המנוע בעיקרון, שניהם fire בנפח 1250, ככה שהוא יתאים שמה ויהיה אולי אפילו חוקי, והוא מנוע הרבה יותר מוצלח מבחינת אמינות

ל1600 יש כולה עוד 4 כ"ס ממה שהבנתי :lol: ולשים מנוע שונה זה תושבות אחרות ובעיות עם אישורים. יש לך פה את ה16v שהוא נראה חיצונית אותו הדבר, אין יותר טוב מזה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כמה צריך לעלות מנוע כזה?

שאני חושב על זה 4 כוחות סוס זה לא משמעותי

אגב ראיתי שיש כל מיני דגמים של הV16

השאלה היותר מעניינת זה גם מה ההבדל בדגמים של ה1300 לבין ה1600 לא רק מבחינת המנוע

יחסית אני יודע שיש לו תאוצה לא רעה אבל עד כמה ק"מש הוא

ABS מיותר לשאול אם יש לו הסיכוי אפסי

לגבי ה4 מושבים וואלה אני זוכר לפני איזה 4 שנים ישבתי באוטו כזה אין לי זיכרון בשיט לדעת איך השני מושבים האחוריים

אם מישהו יכול לתת לי איזה חוות דעת מבחינת גודל של בן אדם שיכול לשבת שם זה יהיה מועיל

פורסם

ישנו חבר בפורום פיאט בשם סער שרצה למכור רכב כזה בדוק את הנושא מכיוון שהבחור עבד בפיאט והשקיע הרבה ברכב

השאלה מה קרה מאז האם רלוונטי שווה בדיקה.

למנועי 1.6 יש קצת בעיות הייתי הולך על 1242 פונטו 75 אם יש רכב אמין.

לגבי מנוע אם יש לך את הידע קצת במכונאות אז רצויי לשפץ מהיסוד את המנוע ולא לקנות מנוע כי תחזור בדיוק לנקודת ההתחלה.

פורסם

לאור הפניות החכמות שלכם החלטתי לקבל את דעתכם וללכת על ה1300

אבל כמובן להחליף אותו ל1300 V16 ממה שהבנתי יש כל מיני דגמים למנוע הזה אשמח אם תגידו לי איזה הכי טוב

וכמה אמור לעלות התענוג הזה

ביררתי לגבי ה1300 והמנוע שכבר מותקן בכל מכונית כזאת הוא 60 כוח סוס מה שלא ממש מספק אותי

פורסם

מנש - קודם כל תרגע. הפונטו היא לא כזו מציאה ו"מה שזול יקר". רוב הסיכויים שהרכב יהיה שחוט לחלוטין - מנוע אפשר להחליף (וזה ממש לא סיפור של 3-4 אש"ח - יותר לכיוון 6-8), גג אפשר להחליף אבל כל המכלולים ה"קטנים" יאכילו אותך קש, מכיוון שהרכב היה זול גם במקור ואיכות ההרכבה והמכלולים, איך נאמר, לא משהו.

דווקא אם אתה רוצה להיות "ילד טוב" לך לאבא ואמא, תגיד שאתה רוצה רכב בטוח ושמעת שהגולף הכי בטוחה. במחיר של 40 אש"ח ופחות תוכל למצוא גולף קבריו מהשנים 1997-1998 - רכב מרווח, בטוח יחסית (כריות אוויר, ABS), ובאיכות הרכבה מצויינת. לי היתה כזו לפני 10 שנים והיא היתה פשוט חוויה (חוץ מהמנוע החלש - 1.8 עם 90 כ"ס). כיום קניתי בשביל הכיף גולף קבריו 1986 והאמת - איכות ההרכבה שמרה על הרכב במצב מעולה גם אחרי 25 שנה ו-300 אלף ק"מ!

אז אל תחסוך כדי לבכות אח"כ (או שיבכו עליך חו"ח) - לך על הטוב ביותר כי בטווח הארוך זה משתלם. שלא לדבר על כך שלגולף קבריו שוק טוב למכירה אח"כ והוא שומר על הערך טוב מכולם - לא סתם הוא יקר יותר!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כמובן שאני יקח את האוטו למוסך כדי שיבדקו אותו לפני הקניה

רציתי לדעת כמו עולה מנוע כזה שלV16 כוחות סוס 85

הגולף קבריולט הזה מ98 לפי המחירון שלו נגיד ה1600 עולה לפחות בסביבות 37-40 אלף

מי יוציא כזה סכום על אוטו עם מנוע חרוש של 200 אלף ק"מ משנה 98

בכסף הזה שווה לקנות כבר אודי A3 2002-2001

בפונטו הזה הגג שבמחירים שלו יכול לנוע מ12-15 אלף

לשים מנוע חדש של 16V 85 אף אחד לא נתן לי תשובה בדיוק כמה זה אבל אני מעריך 6 אלף

אם אני ירצה לתת לו שיפוצים של צבע וריפודים אני מאמין יעלה עוד 4-5 אלף

ב24-26 אלף יש לי אוטו חבל על הזמן

• תוכן חדש...