Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנש,הבעיה שלך שאתה חושב שרכב שמגיע ל200 אלף ק"מ הוא חרוש גמור וכבר צריך ללכת לפח.

מנוע לא מחליפים סתם ככה בשביל הכייף אתה צריך להבין זאת. קודם כול תמצא פיאט פונטו קבריולט שעונה על הצרכים שלך

ואחר כך תדבר על מנועים ועל החלפות מנועים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
איך הולך השיר של ניסים סרוסי,אשליות

מה אתה מתנסח כמו איזה אימבציל בפוסט שלי

ואני לא מתלהב להחליף מנוע שתבין פשוט ה1300 שבא עם כל הפונטו האלה הוא עם 60 כוח סוס

חוץ מזה כבר הסברתי מה הסיבות גם שאני ירצה למכור אותו אני יוכל לבקש קצת יותר עליו בגלל המנוע

פורסם

אם אתה מצפה להרוויח עליו בזכות שהחלפת מנוע אתה טועה תשכח מזה.

הפונטו קבריולט זה לא רכב כול כך מיוחד שיתנו לך מחיר טוב בזכות המנוע שהחלפת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אל תתפלא אם תשמע אנשים אומרים לך בקול רם את התשובה הבאה כאשר תבקש מעל המחירון על הפונטו שלך:

חושב שתפס פרייאר שישלם תסכום הזה

אתה ממש מצחיק, לקנות רכב מעל המחירון זה לא מתאים לך אבל למכור מעל המחירון זה בהחלט אופציה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חוץ מזה כבר הסברתי מה הסיבות גם שאני ירצה למכור אותו אני יוכל לבקש קצת יותר עליו בגלל המנוע

מנש המטורף - אני חושב שירדתי לסוף דעתך בבחירת הכינוי שלך בפורום. אתה עומד לעשות מעשה מטורף חסר כל היגיון.

1. אין כל טעם להחליף מנוע תקין סתם כך.

2. אין שום היגיון כלכלי להחליף מנוע ב-6K-8K ש"ח כדי לקבל אולי בעתיד כמה אלפים בודדים מעל המחירון... כמה שלא תקבל על תוספת זו בעתיד, אם בכלל, יהיה כנראה הרבה פחות מעלות ההשקעה שלך. לא חבל על הזמן והכסף שלך?

פורסם

תאמין לי לא אכפת לי בכמה אני ימכור אותו מצידי למכור אותו ב5000 שקל מתחת למחירון

יותר חשוב לי שהאוטו יסע כמו שצריך אני לא מתכוון לנסוע עם מנוע עגלה של 60 כוח סוס

שעבר300-350 אלף קילומטר

זה אוטו בעיקר לצעירים ובעיקרון לא בעיה לאהבל את הבן אדם

אני גם חושב שהערך שלו נגיד עוד שנתיים ישאר אותו ערך אם נגיד אני יקנה אותו ב15 אלף

הערך שלו יהיה אותו ערך בדיוק מנוע חדש יכול רק לתת לי תאופציה למכור אותו ב2000 שקל יותר

כמו שכבר אמרתי זה הדבר האחרון שמעניין אותי זה ה2000 שקלים האלה יותר חשוב שהאוטו יסע נורמלי

פורסם

אתה רותם את הסוסים לפני העגלה,אמנם מעט סוסים,אבל עגלה בטוח

נהגת על פונטו קבריו?

היה לך פעם אוטו משלך?

אני מאחל לך כל טוב,קודם תמצא את האוטו,אחר כך תתכנן תיכנונים

פורסם

נהגתי על פיאט אונו 87 ידני

נהגתי על פיאט פונטו ספייס 2003 אוטומט

נהגתי על MPV 94 אוטומט

אני לא מבין מה השטויות שכתבת מה הקשר על אם היה לי פיאט פונטו קבריולט או לא היה לי

איז דה סיים שיט

מה אתה מקשקש על המשפטים רתמת תעגלה לפני הסוס רתמת תסוס לפני העגלה נתת לסוס לשתות מהבאר

מה השטויות האלה כולה להחליף מנוע

חוץ מאיזה אחד פה שכתב שאין הבדל בין מנוע 1600 לבין 1300 V16 רק ה4 כוחות סוס העלובים האלה

ואמר שה1600 הוא לא אמין ועדיף ה1300 V16

כל אחד פה מבלבל תשכל בלי קשר לנושא בכלל

פורסם

החזקתי פונטו קבריו 1300 במשך 3 שנים. אני יכול לומר שכשהמנוע היה חדש, לא היה חסר לו כלום: למכונית אין התנהגות ספורטיבית מי יודע מה, השלדה די רכה, והגומי שמגיע במקור די צר - בקיצור סט-אפ של פעם. לא משהו שמזמין עוד כוח. הרכב מיועד לנהיגה נינוחה עם גג פתוח ובלונדינית שנהנית מהרוח לידך (יש מקום לעוד אחת או שתיים במושב האחורי, רצוי לא עם שיער רטוב...). לא לרייסים.

בכל מקרה אם אתה מתכוון לשדרג לה את המנוע ל-85/90 כ"ס בהחלט מומלץ לשפר התנהגות באמצעות שדרוג הבולמים (ממילא כנראה תמצא אותם גמורים) וכדאי גם לחשוב על מוט מייצב.

כמו שנאמר - גם אם אתה מוצא משהו שנראה כמו מציאה - תימנע מהדגם ה"משוכלל" עם הגג החשמלי והגה כוח, זה מתכון לצרות. בדגם S (הבסיסי) הכל ידני ולא מתוגבר, ככה שכמעט אין משהו שיכול להתקלקל - מה שאומר שאם אתה מוצא רכב שלא עבר תאונות, יישור קו בסיסי (בלמים/בולמים, צבע אם יש לך תקציב) ייתן לך מכונית בהחלט חביבה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...