Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי את ההתקנה היום, ואני מגיע מחר למפגש אך נתקעתי! יש לי שני חיבורי VGA זכרים שאני צריך לחבר בינהם כדי שהמסך יעבוד

אני חייב מתאם זכר לנקבה של VGA! יש מצב למישהו יש והוא מציל אותי מחר במפגש?

משלם כל סכום!!!:cry:

תודה

פורסם

בשפת האנשים הנורמלים זה נקרא מאריך vga..

אני בספק אם מישהו מחזיק כזה סתם בבית

אבל ביום ראשון תוכל לקנות :D

עריכה :

רגע אתה רק צריך את המתאם? כאילו הכבלים מגיעים?

עריכה 2 :

לא הבנתי איך הגעת למצב הזה

במחשב יש נקבה , לרוב המסכים יש כבל שיוצא זכר

ואם לא אז יש לו פלאג נקבה

אז אתה צריך או זכר-זכר

או לחבר את הכבל של המסך שהוא זכר לנקבה של המחשב..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הכבלים שלו מגיעים

הוא צריך נטו אדפטר

שממיר זכר לנקבה (זאת אומרת מתאם שיש לו 2 נקבות)

בקיצור - כזה :

ON8434E5F2.jpg

פורסם

זאת אומרת שהוא סתם יצר מאריך עם 2 כבלי vga?

נראה לי שעדיף לו לקנות מאריך vga , הסיכוי למצוא את זה הרבה יותר גדול מאשר המתאם הזה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מה נסגר איתך גבר ?

יש לו כבל יוצא מהליליפוט, זה זכר.

הוא קנה כבל שהוא זכר זכר (משמש לחיבור LCDים למחשבים)

במקום לרכוש כבל שהוא זכר נקבה (מאריך VGA)

יש לו רכב ארוך והכבל מושחל, אין טעם להתעסק עם זה יותר מידי, המתאם הזה נמצא

בכל חנות מחשבים כמעט

כל רשת אייבורי

כל רשת KSP,

ובעוד מליון חנויות.

לא בעיה להשיג

כן בעיה להשיג בשבת :)

פורסם

עתיד - זה בידיוק מה שאני צריך !

הסבר קצר - מהמחשב יש רק יציאת DVI

משם חיברתי כבל DVI-VGA של מטר וחצי

ומהמסך יש כבל 10 מטר

משניהם יש קצוות זכר !

מישהו?

פורסם

אוקי אוקי אל תצעק

מאיפה אני יודע מה הוא קנה?

הוא שאל שאלה מוזרה

ביצע מעשה מוזר - כן זה מוזר לחשוב על זה אחרי שאתה עושה את זה..

ואני אישית לא ראיתי את המתאם הזה באף מקום , רק מאריכים

אז הבעתי את דעתי

ודעתי היא שעדיף לקנות מאריך במקום המתאם הזה , אני אישית לא אוהב חיבורים באמצע

ולפי מה שאני רואה באינטרנט המתאם הזה עולה כמו כבל..

פורסם

אז אתה רואה גורל? זה לא מה שהוא עשה

שרון - כבל dvi-vga מיותר פה אם הכבל של המסך מגיע למחשב

יש לי מתאם dvi-vga אני אביא לך מחר :)

פורסם

אופיר, אין ספק שחשיבה מראש ורכישה של כבל מתאים היתה פותרת את הבעיה

אבל המצב הוא נתון ומתאם כזה הוא לא סיפר,

לבן אדם יש ואן ולא סריון, להשחיל כבל אחר זה לא עבודה של שתי דקות.

לא תמיד חושבים לפני מעשה - ככה זה בפרוייקט הזה, ואני מאמין שאתה יודע את זה טוב אולי יותר מכולנו :)

אופיר, איך יגיע למסך ? המחשב בתא מטען, והמסך מקדימה הרכב באורך 7 ומשהו מטר :)

פורסם

לא אני רשמתי..

ומהמסך יש כבל 10 מטר

פורסם

להביא לך או לא שרון?

הכבל מגיע?

פורסם

GUTZ - זה בעייתי !

הלוח יושב בתוך מזוודה והכבל DVI מקובע לשם

אי אפשר להוציא אותו ולהחליף אותו!

• תוכן חדש...