Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי לא צריכה להיות עם זה בעיה. הרי אופנוע יודע להתמודד עם שני רוכבים. אתמול ראיתי אופנוען (לא רזה בלשון המעטה) על ימאהה בולדוג ולא נראה לי שהיתה לאופנוע שום בעיה עם המשקל העודף.

רציתי לשאול את אבות הפורום ויושביו האם עודף משקל ניכר מהווה פקטור חשוב בשיקול לרכב על אופנוע.

תודה :popcorn:

פורסם

מתעלק על הת'רד . האם משקל של 85 +- ישפיע (ואם כן עד כמה ) על GS500 או על דו"ש עד 500?

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
מה אתם מגדירים כמשקל גבוה\אנשים כבדים

הכל יחסי....לפי דעתי משקל נורמלי לאופנוע הוא : מקסימום רוכב/ים כולל מטען שלא יעבור את משקל הכלי עצמו.

פורסם

85 זה ממש ממש לא חריגה משקלית. { אתה אולי שמן- אבל לא כבד }.

105 זה כבר כן, וGS ו XT 500 לא מתקשים עם רוכב אחד עם שניים במשקל הזה זה כבר לא נעים. בזמנו הורכבתי ע"י חבר למאסה על קטנוע 50 סמ"ק שהתמודד עם העסק לא רע.

בכול אופן - על האופנוע יש תוית המגדירה את המישקל הכולל שמותר לאופנוע לשקול.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

יש לי חבר, ששוקל בערך 120 ק"ג, הוא רוכב עלgsx-r 1000 ואין לו שום

בעיה ,בסיבובים חדים ומהירים,או במהירויות שמעל 250 ,אז תירגע !

פורסם

השאלה שלי לא הייתה אם אופנוע יכול "לסבול" רוכב במשקל 85 קילו כי אם זה היה ככה אז הרבה מאוד אנשים היו מוגבלים הקטע הדו"ג .אלא האם רוכב ששוקל 85 (שבכל זאת אני מנחש שזה מעל הממוצע) ישפיע על הכלי . בכל מקרה מרוח הדברים הבנתי את התשובה ותודה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...