Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה vRS החדשה נחשפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו גם האברת' נראת "משעממת" מבפנים?

אני לא מבין למה אנשים מתלוננים על איך שהפנים נראה בפאביה ובאברת', זה פנים של רכב - לא קשת בענן.

אתם מצפים שהדשבורד יהיה בצבע ורוד וההגה עם נקודות לבנות ופסים ירוקים?, קצת הגזמתם.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מצפים שהדשבורד יהיה בצבע ורוד וההגה עם נקודות לבנות ופסים ירוקים?, קצת הגזמתם.

נו באמת, נראה לי שאתה דווקא מגזים.

סביבת הנהג גם צריכה להיות מזמינה ונעימה לשהייה.

פורסם

תראה, הגולף על פי מה שהרוב חושבים - קודרת ומשעממת במפנים.

תכנס לגולף ברמת הגימור הפשוטה ביותר, תגע בדשבורד, בהגה, בדלתות ותסתכל על פנים הרכב ותגיד לי שהוא לא מזמין.

צריך להבין, שמה שמזמין ברכב היא איכות החומרים ולא הצבעים.

קח למשל לדוגמא את הסוויפט שלי, בדלתות יש פלסטיק שחור שקוף כזה ותפרו גם בד בצבע ריפודי הרכב וכביכול ניסו לגרום לפנים האוטו להראות מזמין (עד כמה שאפשר), אבל ברגע שאתה נכנס ומבין שאיכות הפלסטיקה וההרכבה זולה זה ממש לא משנה מה צבעו ומה תפרו בפנים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

מה שמזמין זה מה שאתה רואה סביבך כל הזמן בעיניים, אתה הרי לא מלטף את הדשבורד הרך שלך כל פעם שאתה נוסע ומתפעל מאיכותו. איכות חומרים חשובה מאוד, אבל מה שמזמין הוא המראה.

פורסם

גולף, ניסחת את מה שרציתי להגיד טוב יותר.

לא צריך אפילו לגעת בחומרים, ברגע שרואים את פנים הרכב אפשר לראות אם הוא מרגיש איכותי ומזמין.

מה שמשפיע היא איכות ההרכבה ואיכות החומר ולא הצבעים ה"קודרים" או ה"משעממים".

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

יהיה מעניין לראות כאלו נמכרות בארץ (וכמו שאוראל אמר, לפי המחירים של סקודה, היא תהיה זולה מהאיביזה והפולו).

ולמה אין טעם להכניס עוד מתחרה לשוק? תמיד טוב שיש תחרות גדולה. לא הייתי מתנגד לאיזו מאזדה 2 MPS שתימכר כאן :roll::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש מספיק דברים מעניינים שלא נמכרים פה.

מאזדה 2 MPS, סוויפט ספורט (שהתחננתי בזמנו ליבואן שיביא אותה אבל "אנשים בארץ לא קונים ידני"), טווינגו ספורט.

emotion of motion

פורסם

ולעניין הפנים, הצלחתי למצוא תמונה ממוקדת יותר. גם כאן הצבעים אינם בדיוק "חיים", אך התפירה בצבעי אבארת' על המושבים, "שמלת" ידית ההלוכים ולוח השעונים מוסיפים טאץ' מעניין. כמובן שלעומת גרנדה פונטו אבארת', עיצוב הדשבורד כולו הרבה יותר בוגר ובשל.

לפי התמונות שצירפת אכן תא הנוסעים נראה מעניין, במקרה הזה הצבע השחור מוסיף. כל הכבוד לפיאט על כך שהם לא מוותרים על הגיר הידני. בכל מקרה אני מנסה לברר מה יהיה המחיר המדוייק של הרכב הזה - אולי סמל"ת תרד מהעץ, הריי אף אחד לא ישלם על הרכב הזה יותר מהמיטו. האם ידוע לך כמה הרכב עולה באיטליה כחדש?

פורסם
גולף, ניסחת את מה שרציתי להגיד טוב יותר.

לא צריך אפילו לגעת בחומרים, ברגע שרואים את פנים הרכב אפשר לראות אם הוא מרגיש איכותי ומזמין.

מה שמשפיע היא איכות ההרכבה ואיכות החומר ולא הצבעים ה"קודרים" או ה"משעממים".

אתה כאילו מסכים איתי, אבל מיד אחרי זה רושם משהו אחר :)

אנסח את עצמי אחרת. ברגע שאתה פותח את דלת הנהג ברכב X בפעם הראשונה, אתה רואה קודם כל את עיצוב הפנים ואת הצבעים השולטים. רק אחרי שאתה מתרשם לראשונה מהעיצוב, אתה מקדיש זמן לבחינת איכות החומרים (ויש גם הרבה אנשים שסעיף האיכות כלל לא מעניין אותם). מכאן והלאה, אתה נשאר ער תמיד לעיצוב ולמראה הכללי ולא מקדיש יותר זמן כדי לגעת בדיפונים ולהתפעל כל פעם מחדש מהאיכות.

פורסם
אתה כאילו מסכים איתי, אבל מיד אחרי זה רושם משהו אחר :)

אנסח את עצמי אחרת. ברגע שאתה פותח את דלת הנהג ברכב X בפעם הראשונה, אתה רואה קודם כל את עיצוב הפנים ואת הצבעים השולטים. רק אחרי שאתה מתרשם לראשונה מהעיצוב, אתה מקדיש זמן לבחינת איכות החומרים (ויש גם הרבה אנשים שסעיף האיכות כלל לא מעניין אותם). מכאן והלאה, אתה נשאר ער תמיד לעיצוב ולמראה הכללי ולא מקדיש יותר זמן כדי לגעת בדיפונים ולהתפעל כל פעם מחדש מהאיכות.

זה בדיוק הרעיון, נכון שאנחנו לא ממששים את הדשבורד והדלתות כל הזמן, אבל כשיש איכות היא פשוט מורגשת גם בלי לגעת (כמו הדוגמא המצויינת שנתתי לגבי הגולף).

מבחינת עיצוב, בכל הרכבים פנים הרכב בצבעי שחור אפור ומה שעושה את ההבדל היא איכות ההרכבה והחומרים - וזה כמו שכבר ציינת מורגש גם בלי לגעת בחומרים עצמם.

אפשר לומר שאנחנו מסכימים אך עם הסתייגויות מסויימות :).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
לפי התמונות שצירפת אכן תא הנוסעים נראה מעניין, במקרה הזה הצבע השחור מוסיף. כל הכבוד לפיאט על כך שהם לא מוותרים על הגיר הידני. בכל מקרה אני מנסה לברר מה יהיה המחיר המדוייק של הרכב הזה - אולי סמל"ת תרד מהעץ, הריי אף אחד לא ישלם על הרכב הזה יותר מהמיטו. האם ידוע לך כמה הרכב עולה באיטליה כחדש?

טרם פורסם מחיר לאיוו אך אני מניח שהוא ישאר דומה עד זהה לגרנדה פונטו אבארת'. בדקתי במספר שווקים והבאתי גם מתחרות אחרות לשם קבלת פרופורציות:

איטליה (מחיר באלפי ביורו):

מיטו 155 כ"ס-18K

GP אבארת'-18K

500 אבארת'-18.5K

איביזה קופרה-23.6K

RS ספורטקליאו-23.5K

בריטניה(מחיר באלפי פאונד):

מיטו 155 כ"ס-14.6K

GP אבארת'-13.8K

500 אבארת'-13.6K

איביזה קופרה-16K

RS ספורטקליאו-17.1K

גרמניה(באלפי יורו), שימו לב למחיר הזהה לשלוש האיטלקיות:

מיטו 155 כ"ס-18.1K

GP אבארת'-18.1K

500 אבארת'-18.1K

איביזה קופרה-23.4K

RS ספורטקליאו-22.5K

כמובן שכאן גם המקום לתהות איזה בר דעת ישלם 180,000 ש"ח על 500 אבארת', אם הסיפור הזה נכון...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...