Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה vRS החדשה נחשפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה תמיד קודר? באוקטביה vRS יש נגיעות כסופות על הקונסולה המרכזית, באזור תא הכפפות, וגם המושבים משלבים גוון בהיר. חבל שבפאביה הזו לא השקיעו עוד טיפונת מחשבה לנקודה הזו. קצת תוספות מהירות וחלקים דמויי קרבון (נניח) פה ושם היו עושים לה רק טוב.

לא יודע אם מדובר בהשקעה (הרי לפביה "ספורט" יש נגיעות כסופות), אולי זה הרצון לייחד ביחס לגרסאות הרגילות.

אני אישית אהבתי את התוצאה הסופית.

רק חבל שזנחו את התיבה ידנית, פסי ההגנה ואת ההשחרה של ממש לפנסים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סביר להניח כי את התיבה הידנית(5 הלוכים ולא 6 כמו בפולו) ניתן יהיה לקבל בארץ עם ה-1.2TSI בדגם הספורט שלאחר מתיחת הפנים(עריכה:קיויתי, אבל כבר לא יהיה דגם ספורט). אם התמחור האטרקטיבי ישמר, מה שסביר להניח שיקרה, זו תהיה גרסה חביבה מאד(עריכה:תחת הכנוי אמביינט, אקטיב או אלגנס), עם מומנט הרבה יותר בריא מה-1.6 ותאוצות ביניים מצוינות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא ממש הבנתי מה שינו כאן לעמות הפאביה שנמכרה עד עכשיו.

בקשר לגיר הידני, אני גם אוהב גיר ידני, אבל אני לא מטומטם.

שאומרים לי, קח גיר שעושה את העבודה טוב יותר, מהר יותר, חוסך בדלק ונוח יותר, אני לא אמשיך לעמוד על קרנות המזבח ולצעוק: "ידני!" "ידני!".

אם יש DSG לא צריך ידני.

ההצדקה היחידה שיכול להיות לגיר ידני במקרה הזה זה מחיר רכישה זול יותר.

פורסם

בקשר לגיר הידני, אני גם אוהב גיר ידני, אבל אני לא מטומטם.

שאומרים לי, קח גיר שעושה את העבודה טוב יותר, מהר יותר, חוסך בדלק ונוח יותר, אני לא אמשיך לעמוד על קרנות המזבח ולצעוק: "ידני!" "ידני!".

אם יש DSG לא צריך ידני.

ההצדקה היחידה שיכול להיות לגיר ידני במקרה הזה זה מחיר רכישה זול יותר.

אתה בטוח שאתה אוהב גיר ידני? הרי ברור שהויכוח אינו על המהות(שהרי DSG יעיל יותר מגיר ידני) אלא על ההנאה הספציפית שבנהיגה.

ולעניין עיצוב הפנים הקודר, ראו את דגם האלגנס המחודש לשם השוואה:

http://www.netcarshow.com/skoda/2011-fabia/800x600/wallpaper_14.htm

ולסיום, דקת דומיה לדגם הספורט שנלקח מאתנו. דגם זה לא ימשיך בפאביה מתוחת הפנים, אך ניתן יהיה לרכוש "חבילת ספורט" של מושבים והגה ספורטיביים.

כל הפרטים והתמונות כאן: http://www.netcarshow.com/skoda/2011-fabia/

פורסם

504L - אני בטוח שאני אוהב גיר ידני.

אבל אולי לעומתך אני יודע למה אני אוהב אותו.

ההנאה מנהיגה לא מגיעה מגיר כזה או אחר.

אלא מגיע מרכב כחבילה שלמה.

השליטה שלי ברכב והיכולת לגרום לרכב לבצע את רצוני בצורה הכי טובה תגרום לי להנות מרכב או להפך.

בגלל זה לדוגמא אני שונא את ה-AL4 שעושה מה שבא לה, ואני צריך להתיישר לפי מה שהיא מחליטה.

אני מצאתי ב-DSG פרטנרית מצויינת לכל סוג של נהיגה, בין אם זה פקקים או נהיגה לצורך הנאה.

שלא יהיו אי הבנות:

אם יציאו לי רכב ידני מול מרבית הגירים האוטומטים - אבחר בידני.

אם יציאו לי רכב ידני מול DSG, כאשר הידני עולה 10K ש"ח פחות (זהו ההבדל בד"כ) - אבחר בידני.

אם יציאו לי ידני מול DSG באותו מחיר - DSG.

פורסם

504L, בבירור נושא הגרסאות - האם ימשיך היבוא לארץ כ"ספורט" (ו"אלאגנס") או שתוצע חבילה אחת כמחליפה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מישהו יכול להסביר לי למה הקונצרן צריך 3 מכוניות ששונות רק בעיצוב?

הפביה מגיעה במרכב 5 דלתות וסטיישן, אז בכל זאת יש הבדל מלבד העיצוב במקרה הזה.

פורסם
504L - אני בטוח שאני אוהב גיר ידני.

אבל אולי לעומתך אני יודע למה אני אוהב אותו.

ההנאה מנהיגה לא מגיעה מגיר כזה או אחר.

אלא מגיע מרכב כחבילה שלמה.

שלא יהיו אי הבנות:

אם יציאו לי רכב ידני מול מרבית הגירים האוטומטים - אבחר בידני.

אם יציאו לי רכב ידני מול DSG, כאשר הידני עולה 10K ש"ח פחות (זהו ההבדל בד"כ) - אבחר בידני.

אם יציאו לי ידני מול DSG באותו מחיר - DSG.

כפי שציינתי, אין כל ויכוח על יעילותו של DSG מול גיר ידני, קל וחומר מול תיבה אוטומטית פלנטרית. אני יודע בדיוק מדוע אני אוהב את הגיר הידני - מאחר והוא האלמנט שמשלים לי את אותה חבילה שלמה שדיברת עליה.

נהגתי לא מכבר בגולף GTI החדשה, עדיין עם DSG6(שעדיף בעיניי על DSG7). המכונית נהדרת, אך על מנת שהחבילה תהיה שלמה, אשמח לקבל אותה עם דושה שלישית. למרות הטרחה בפקקים, עשירית השניה הנוספת בזינוק למאה ועוד אי אילו מגרעות.

ומאחר ואתה חסיד נלהב של DSG, קצת תמוהה בעיני החלטתך לחסוך 10,000 ש"ח ו"לסבול" מכל תחלואי וטרחות הגיר הרגיל.

פורסם
זו החלטה שרירותית לגמרי. אין שום בעיה לעשות קופרה 5 דלתות או פולו GTI 5 דלתות.

פולו GTI חמש דלתות תופיע במהלך השנה. איביזה FR מוצעת גם היא בחמש דלתות.

פורסם

כבוד לסקודה שמצליחים לייצר מכוניות מכוערות בזו אחר זו.

האדום בקאליפרים נראה כמו תוספת שנצבעה בשטחים, הגג השחור נראה כמו גימיק-מודבק והג'אנטים נראים כמו ייבוא מקביל של זיוף לג'אנט סיני.

מה קרה לאלגנטיות שאיפיינה אותם בעבר..

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מאחר ואתה חסיד נלהב של DSG, קצת תמוהה בעיני החלטתך לחסוך 10,000 ש"ח ו"לסבול" מכל תחלואי וטרחות הגיר הרגיל.

יפה עיוותת את המילים שלי,

אני לא סובל מתחלואי וטרחות גיר ידני.

כבר מההתחלה ציינתי שאני מעדיף אותו על מרבית הגירים.

עם זאת היתרון שלו לא שווה בעיני סכום של 10K ש"ח, שאפשר להשקיע אותו במקומות אחרים כמו שיפור ההתנהגות (מתלים/בולמים) או כוח למנוע (צ'יפ).

ואתה יודע מה, סתם לחסוך בבנק ולצאת לחופשה או לא יודע מה, כי החיים זה לא רק המכונית.

נהגתי לא מכבר בגולף GTI החדשה, עדיין עם DSG6(שעדיף בעיניי על DSG7). המכונית נהדרת, אך על מנת שהחבילה תהיה שלמה, אשמח לקבל אותה עם דושה שלישית. למרות הטרחה בפקקים, עשירית השניה הנוספת בזינוק למאה ועוד אי אילו מגרעות.

בקיצור, אתה אומר - אני מעדיף תיבה פחות טובה שמתפקדת פחות טוב. למה? כובע.

אולי כי אתה חושב שידני זה מגניב, ולמבינים.

אולי כי אתה אוהב לבחוש בהילוכים תוך כדי נהיגה ומרגיש שאתה עושה משהו.

בכל מקרה זה לא ברור.

אני הסברתי לך למה אני מעדיף DSG.

וגם הסברתי לך שלא בכל מקרה אקח אותה, כאשר ההבדל במחיר הוא גדול מאוד לטובת הידני, אבחר בידני, ואעשה משהו עדיף בעודף הכסף שנשאר לי.

כל אחד שהולך על עיוור אחרי משהו מסויים ולא יודע להסביר גם למה, בד"כ לא מומלץ שתלך אחריו.

ובלי קשר, ממש מצחיק אותי שאתה מטיף לי על גיר ידני, אתה אולי לא מכיר אותי, אבל בכל הזדמנות שהגיעה לדרכי ויכולתי לבחור בגיר הידני בחרתי בו.

האם הרכב שלך בכלל ידני?

פורסם

רע היא בטוח לא נראת, אך היא בטוח לא נראת ספורטיבית. זה נראה שלא ביצעו בה הרבה שינויים מהדגם הרגיל. לגבי הפנים שלה, דווקא נראה פשוט ויפה, אהבתי יותר מאשר החיצוניות.

מעניין מה יהיה התמחור שלה, והאם אנשים יקנו אותה בתמחור שהולך להיות גבוה מהרגילה.

פורסם

ראשית, לעולם לא ארכוש רכב ספורטיבי עם גיר אוטומט, ולא מעניין אותי בכלל שזה DSG. אתם צריכים להבין שרכב ספורטיבי אמור להעניק גם הנאה מנהיגה ולא רק ביצועים.

דבר שני, הפאביה המדוברת נראית זוועה. בפנים הכל שחור וזה נראה פשוט על הפנים, מבחוץ הגזימו עם הג'אנטים והעיצוב לא שונה כמעט בכלל מהפאביה הנוכחית.

לסיכום: החזירו לייצור את הפיאט גרנדה פונטו אבארט (לא האיבו המכוערת) במחיר שפוי! (ידנית 6 הילוכים, מנוע 1400T המספק 155 כ"ס).

פורסם

גיא, קודם תנהג ברכב עם DSG ואח"כ תשפוט אם הוא ספורטיבי או לא.

זוועה או לא - עניין של טעם. אתה חושב X ואני חושב Y.

הם בהחלט הגזימו כשבחרו לצלם את האצ'בק בשילוב של גוון הירוק "ראלי" (לטענתם) והחישוקים הכהים (המעבירים מסר מעט זול, האמת).

מצד שני, השילוב של סטיישן אדומה יחד עם חישוקים כסופים בהחלט נראה טוב משמעותית.

לגבי הפנים - עניין של טעם. שוב.

מתיחת הפנים עשתה חסד עם תא הנוסעים של הפביה והוא נראה מכובד ובוגר יותר.

קודר או לא, זה נראה טוב (לטעמי).

פנים בהיר אומנם נראה שיקי יותר, אך מתלכלך מהר מאוד ומצריך אקסטרה ניקוי.

אני לא אוהב את זה.

אלכס, שקודה ממותגת כפרקטית יותר בקונצרן ולכן היא אינה מציעה גרסת 3 דלת' ומציעה גרסת סטיישן חריגה.

הייתי בוחר דווקא בגרסת הסטיישן הפרקטית והתמימה יותר למראה - ותקראו לי משוגע...

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...