Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג מאזדה לאנטיס 1.8 שנת 97 הרכב כרגע עם 161000 ק"מ

היום הנעתי את הרכב אחרי שכל השבת לא הנעתי אותו ונשמע נקישות מהמנוע ואחרי שנתתי קצת גז זה הפסיק יכול להיות מהמרימיי שסתומים

{אני לא בטוח בזה בגלל זה אני מתייעץ}

בנסיעה שומעים תיקתוקים חלשים במהירות נמוכה

מה לדעתכם הבעיה? והאם המצב יחמיר עם הזמן?

חג שמח לכולם ושבוע טוב :wink:

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

מתי בוצע טיפול החלפת שמנים לרכב ואיזה שמן אתה ממלא (צמיגות ויצרן) ?

יתכן ובגלל העמידה של הרכב ללא תנועה ובמזג אוויר קר כזה גרם לרכב להשמיע את הנקישות למספר דקות.

האם לאחר הנעה שניה של הרכב ונסיעה נמשכו הנקישות בזמן ההנעה? אתה משוכנע שלא נשמעו בעבר?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שמן לא איכותי מספיק+ עמידה ממושכת+ קור יכולים לגרום למרימים הידראולים לדפוק קצת, אבל אחרי מספר שניות זה נעלם.

כשהמרימים הידראולים שחוקים הם מתחילים לתקתק.

איזה שמן בדיוק יש לך כרגע במנוע?

פורסם

שכחתי לציין שאחרי שנתתי גז והפסיקו הנקישות נשמע מהצד של טיימינג והמשאבת מים והצד השמאלי שם של הרצועות רעש כמו של בריחת אויר או לאגר ישן יכול להיות קשור שניי הדברים?{ חשוב להדגיש שאלו רעשים שהיום פעם ראשונה אני שומע}

נ.ב תמיד בכל התנעה המנוע מתניע טיפה בהמשכים לא שכאילו הוא עייף אלא כאילו הרצועות מנוע מחליקות או משהו כזה

האם זה ככה ההתנעה של הרכב הזה או שיש איזה שהיא בעיה !

{ את הטיימינג החליפו לפני קצת פחות מ-60000 ק"מ וזה היה בערך לפני 3-4 שנים}

תודה לכולם !

פורסם

אם אני לא טועה בטיפולל האחרון לפני 3 אלף ק"מ שמו לי אזיה שהוא שמן לא יודע מה החברה לא ניראה לי שכל כך באיכות אבל המכונאי אמר לי שזה שמן ששמים למכוניות בשנים האלה ולפני איזה שבועיים הוספתי שמן לא מאותו גלון כי היה חסר קצת

פורסם

הרצועת טיימינג אצלך הגיעה זמנה להחלפה משום שעברה כבר 4 שנים, זה או 90 אלף או 4 שנים.

ההתנעה צריכה להיות חלקה בלי שום רעשים מיותרים, יכול להיות שיש לך בנוסף רצועה מחליקה, או שהמותחן של הרצועת תזמון מרעיש.

פנה למוסך לבדיקה.

החלף לשמן איכותי! ממליץ על ליקוי מולי 10W40 חצי סנטטי עם תוסף MOS2 (מיכל אפור) עולה כ120ש"ח באוטודיפו, וניתן למצוא בקצת יותר זול בחנויות לחלקי חילוף.

פורסם

ארז, בעבר שמעתי את זה אולי בנסיעה במהריות נמוכה אבל בהתנעה בבוקר לא

ואחרי שנסעתי והתנעתי שנית לא נשמעו הרעשים אבל שוב במהלך נסיעה בהמריות נמוכה שומעים קצת נקישות

פורסם

לצערי אני לא זוכר איזה שמן הוא שם לי אבל אם זיכרוני אינו מטעה אותי זה היה של חברת סופר לוב לגביי רמת הצמיגות של השמן אני לא רוצה להגיד סתם כי אני לא זוככר

פורסם

לפי התמונה שלך בסמלון אני רואה שהרכב שלך לפני מתיחת הפנים והמנוע מצוייד במרימים הידראולים.

לכן אני מעריך שהרעש ששמעת הוא כמעט ובטוח מהמרימים הידראולים בהתנעה הראשונה.

השמן מנוע צריך להיות 10W40, אם השתמשו בצמיגות גבוהה יותר ו/או שמן מאיכות ירודה זה יגרום לנקישות.

פורסם

הרכב שלי הוא כמו שלך לפי מה שאני רואה בסמלון

המצב יחמיר עם הזמן או שאני יכול לחכות עוד 7 אלף ק"מ לטיפול הבא?

פורסם

אם זה נקישות מהמרימים הידראולים אתה יכול לחכות עם זה, ואין לך ממה לדאוג כל עוד השמן הוא מתאים למנוע מבחינת צמיגות וסוג.

פנה למוסך כדי שישמעו את הרעש ויתנו לך חו"ד כדי שתוכל להיות שקט, דרך המסך של המחשב לא נוכל לשמוע את הרעש שאתה שמעת.

פורסם

ערבוב שמנים ושמן מאיכות ירודה לא טוב למנוע, מומלץ שתמלא שמן מאיכות טובה כמו שהמליצו לפני.

לגבי רעש המיסב יתכן ומדובר בחריקות מפאת הקור והעמידה הממושכת.

תסתכל כאשר המנוע דומם על הרצועות ותבדוק אם יש חופש עודף ברצועות, שחיקה או סימני יובש.

תבדוק גם מחר במהלך היום איך נשמע הרכב.

אם תשמור על רכבך ע"י טיפול בזמן ותתעקש על שימוש בשמנים וחלקים איכותיים רכבך יחזיק לך זמן רב יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...