Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2010

smcboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שמגיע מהפורום מוזמן לשבת אתי בדוכן של מועדון החמש (אני אחראי דוכן). קפה עלי! :-D

ה308 של ראובן תהיה שם? :lol:

פורסם

אין לי מושג, אני מקווה שיהיו רכבים יפים.

לפני שנתיים הייתי צריך להתעסק במשך שעות עם ילדים שניסו להגיע עד הקאדילאק הענקית, האיזטה, הטילון , הפיאט 500, אופנוע BMW, רובר והג'יפ וויליס.

הפעם כל הביתן שלנו אז יהיה יותר קל.

פורסם

לא יודע על מה המהומה של אוטומוטור - ונדליזם? גם באירופה, גנבו בתערוכה בג'נבה סמלים של MUSTANG ועוד רכבים אז מישהו שם התלונן שזה ונדליזם?

רכבים נעולים? למה שיהיו נעולים חוץ מהרכבי WRC שהיו בתערוכה אף רכב שם לא היה נעול, כי בכל זאת רכבים שמיועדים למטרה ספציפית ובעל שווי של מיליון + דולר לא הולכים ברגל בטח לא כשהם מיועדים להתחרות ואם יהרסו לא יהיו להם מחליפות, בשאר הרכבים יכלת לשחק עם הגג הנפתח כרצונך עם נציג שירות שיש ליד כל רכב ושומר עליו ולא כמו פה נציג על 1000 רכבים, יכלת לשמוע בהמלצתו של הנציג את המערכות שמע שמורכבות ברכבים, אולי זה יהיה מה שיחליט אם מישהו ייקנה רכב או לא כשהוא יושב ברכב ובודק את האיכות שלו.

והכי הזוי - המחיר כרטיס לתערוכה - על שום מה ולמה לשלם 90 ש"ח כשבאירופה ( "היקרה" ) עולה 30 ש"ח, מי שצריך לספוג סבסוד העלות אלו המציגים לא הקהל - להם יש את האינטרס למכור ולהציג רכבים לקהל כדי שיקנה, הכסף שאמור להכניס הלקוח (הקהל) צריך לכסות במקרה הטוב את עלות האבטחה והשימוש במתקן, לא לדאוג לרווח למפיקי האירוע - זה צריך להגיע מהיבואנים שממילא מרוויחים על כל רכב שהם מוכרים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אגב בנוגע לסוגיית הרכבים הנעולים - בתערוכה האחרונה היו לא מעט רכבים פתוחים. ביניהם הC5 החדשה, לקסוס GS, רנו מגאן טורבו, האמרים H2/3 ועוד..

פורסם
מי שמגיע מהפורום מוזמן לשבת אתי בדוכן של מועדון החמש (אני אחראי דוכן). קפה עלי! :-D

:wink: אני אגיע, 1 סוכר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

יוסי אם אתה מביא אני אבוא, רק אל תשכח את השולחן של איקאה :D

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בעיתון מעריב היום הייתה כתבה על אוטומוטור.

אין פרארי ומזראטי.

אבל ניראה אם אתם מצליחים להתאפק ולא ללכת לתערוכה.

אין תערוכות אחרות בארץ,זה מה שיש.

אייל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

***מקפיץ***

רק רציתי להגיד שלמי שיש כרטיס חינם לאוטומוטור ולא רוצה אותו מוזמן להביא לי אותו.

יש לי אפילו כאן כרטיס של קארטינג בקניון אבנת אם הוא מעוניין בהחלפה. :wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

יוסי אני אנסה לבוא לבקר אותך :)

אני גם עובד בתערוכה מחר. אני אהיה בדוכן של וולטה החל מ3 בצהריים בערך.

כל מי שמגיע מוזמן לבוא לארח לי חברה.

פורסם

יש למישהו מושג אם יש הנחות ל"חבר"?

ועוד שאלה- יש תחבורה ציבורית מחר? ז"א אם לא, תיהיה מכת חניה נוראית בתל אביב.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...