Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2010

smcboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לומר ש70% מהעם שלנו לא בנוי לתערוכות בכלל ולתערוכות רכב בפרט.

הישראלי המצוי בא לתערוכה וחושב שאם הוא שילם על כניסה, מותר לו בין היתר גם לקחת מזכרות מהאוטו (המחיר היקר כולל גם את זה, לא?), או להשחית סתם (מניאקים, עשו מספיק כסף מהתערוכה הזו!).

אישית אני זוכר שב2008, עברתי באיזור של מאזדה והיו שם אנשים מטעם החברה שניסו לסדר משהו בתא הנוסעים. כשהסתכלתי לתוך הרכב, ראיתי שכמה חבר'ה נחמדים החליטו שידית כיוון ההגה לא נראת להם והוציאו אותה.

בקיצור, אני בעד סלקציה.

כמו שבמועדונים, אותם חבר'ה נחמדים שבאים לעשות נזק ולהפריע לא נכנסים, כך צריך לעשות גם בתערוכה.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם מחירי התערוכות בחו"ל נמוכים משמעותית, אבל אם אתה חושב שבפרנקפורט או פריז אתה יכול להכנס לכל רכב שבא לך - אתה טעוה ובגדול.

המחיר המופקע מלכתחילה נובע מהסיבה ש90 אחוז מהאנשים גם ככה לא משלמים את המחיר המלא.

הרי כמעט כולם מכירים מישהו שיש לו חבר, או ועד עובדים, או קומבינה פה או חבר שם.

בנוסף מחולקות גם אלפי, אם לא עשרות אלפי, הזמנות.

אז תתקשר לחבר ההוא שאתה מחליף איתו מילה פעם בחצי שנה, זה שנשאר בקבע, ותקבע ללכת איתו.

אם נסתמך על העבר, כרטיסים דרך "חבר" יעלו ~40 שקלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה בכל העולם, פשוט הישראלים אוהבים להלקות את עצמם ולהאמין שאנחנו חרא של עם שרק עושה נזק.

אתה טועה טעות חמורה. מניסיון שלי בחו"ל (ולא רק בתערוכות רכב), ילדים מתנהגים בצורה תרבותית בהרבה. הם לא מטפסים על המושבים, הם לא צורחים והם לא זקוקים לבידור מתמיד (תרבות ה"הפעלות"). אתה לא תמצא ילדים בחו"ל משחיתים מכוניות או מעבירים מפתחות על דלתות כי משעמם להם.

הילדים לא אשמים - ההורים כן. אם הילד שלי היה עומד על מושב של מכונית הוא היה מקבל סטירה מצלצלת :wink:

אמנם מחירי התערוכות בחו"ל נמוכים משמעותית, אבל אם אתה חושב שבפרנקפורט או פריז אתה יכול להכנס לכל רכב שבא לך - אתה טעוה ובגדול.

לא יודע באיזו תערוכה היית, אבל בתערוכת פרנקפורט האחרונה, רוב המכוניות היו פתוחות לציבור הרחב. אלה שלא היו שייכות למותגי על ויוקרה ו/או דגמי קונספט שונים. בפרנקפורט אפשר היה להכנס לכל דגמי אודי (כולל ה-R8 וה-RS6), למשל. כנ"ל לגבי מרצדס - אפילו ב-S65 אפשר היה לשבת ולהתרשם. וכן, היה שם המון קהל (ואני האחרון שאוהב קהל) אבל הם התנהגו בצורה תרבותית יחסית (יחסית - כי הם עדיין נכנסו לי לפריים). לתא הנוסעים של ה-S65 שלום :roll:

פורסם

לפני כחודש היה פרסום בדהמרקר בעיניין יבוא המותגים פרארי ומזראטי לישראל. במקביל נאמר שם כי המותגים יושקו בישראל במסגרת תערוכת אוטומוטור.

לטעמי, מדובר בבדייה לרגל התערוכה. המחירים המצוטטים בכתבה נמוכים למדי ולא מכסים אפילו את העלות של המכונית בחו"ל בתוספת מיסים. במקרים של מותגים עם שם כל כך מפואר (ובוודאי במקרים של יבואן חדש שמוכר כמויות נמוכות) היבואן מקבל רווח משמעותי, וזה פשוט לא עובד לפי מה שמוצג בכתבה.

לבד מכך, דהמרקר הוא כלי התקשורת היחיד שדיווח על כך. ובכלל, יבואן מטבחים? באמת?

לכן, אני גם לא מתפלא לשמוע שהמותגים הללו לא יופיעו בתערוכת אוטומוטור. בין כה וכה לא פיתחתי ציפיות, וגם אם הם היו מופיעים בלתי אפשרי היה לגשת לשם בזכות נחיל הערסים. מצד שני, אולי זה היה מסיח את תשומת ליבם מידיות הילוכים ושאר ארטיפקטים :lol:

פורסם

פתרון פשוט... למה לא להגביל את גיל הכניסה?

מגיל 16+ ומתחת לגיל 16 חייב בליווי הורה צמוד?

פשוט בושה מה שהולך שם

פורסם

אני בעד, אבל בלי ילדים בתערוכה קצת קשה להבין כיצד המודל העסקי של התערוכה יפעל.

חוץ מזה, זה לא יעזור. יש ילדים ממושמעים ומתורבתים. לא יעזור לך לחסום כניסה של ילדים אם האדם שחינך את אותו הילד שדרך לפני שנתיים על המושבים יכול להכנס באופן חופשי.

מבחני אייקיו - זה רעיון שיכול לתפוס!

פורסם

אני לא מבין את זה, מי שמשלם 89 ש"ח כניסה לתערוכת רכב, לא אמור לאהוב רכבים? למה שיעשה דבר כזה? tscr זה לא יעזור לך, פעם ראשונה שלי באוטומוטור הייתי בן 14 או משהו כזה, ולא פגעתי ברכבים, זה עניין של חינוך זה בכלל לא קשור לגיל, אם יש שם מישהו שפוגע במכוניות כנראה שגם להורה שלו אין ממש כבוד לרכוש ככה ששהותו שם לא באמת תעזור...

פורסם

אז אף אחד לא יודע אם באמת יופיעו המזראטי ופרארי בתערוכה :?:

אני יודע שמרצדס לא תופיע, גם ב2008 מרצדס לא הופיעו בטח בגלל המקרים של הוונדליזם.

פורסם

סלקציה זה רעיון מעולה. או לפחות סוג של פקחים סמויים שמסתובבים בקהל ומזהים ונדליסטים, ויכולים גם לעשות משהו בנידון (כמו לגרום לאמא ואבא לשלם על הנזק או להעיף אותף מהתערוכה לכל הרוחות). זה יגרום לאנשים לפחד קצת.

פורסם

סוף סוף יש יתרון מסויים למחיר המטורף שאני משלם על דירת חדר בת"א!!

אני גר מטר מגני התערוכה/לונה פארק, אז וודאי שאני אהיה שם. 8)

פורסם
אז אף אחד לא יודע אם באמת יופיעו המזראטי ופרארי בתערוכה :?:

אני יודע שמרצדס לא תופיע, גם ב2008 מרצדס לא הופיעו בטח בגלל המקרים של הוונדליזם.

הם כן הופיעו. נכנסתי חינם דרכם.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

• תוכן חדש...