Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2010

smcboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת בעייה ..

אנחנו הישראלים תמיד חושבים שאנו חכמים מידי ומגיע לנו יותר ובנוסף גם קנאים וחוצפנים כלומר

חייבים לעשות איזה נזק לקרר להם את הלב על כך שאין להם רכב כזה וכו ... זה עניין של תרבות.

ללא קשר , לדעתי המכוניות חייבות להיות פתוחות מכוון שההתרשמות והחוויה תהיה מכופלת , רק

שליד כל מכונית צריך להיות שומר , שישמור על הסדר הטוב ונוכחותו תמנע מ"קנאים מוסלמים" ומתוסכלים

למינהם לעשות שריטה או להעלים ידית הילוכים .

בתערוכה בסדר גודל כזה , שרוצה להביא כמה שיותר אנשים מצפון ומדרום הארץ ,דבר הכרוך בנסיעה ארוכה

, בבזבוז יום שלם, וכמובן בעלות לא מבוטלת , חייבים המארגנים לדאוג לאטרקציות יחודיות שיגרמו לי כחובב

מכוניות להגיע לתערוכה , כאשר הכוונה באטרקציות מבחינתי היא להביא כמה מכונויות על! שיגרמו לכל חובב

רטט בגוף ותשוקה להגיע לתערוכה.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

גם בחינם לא הייתי הולך לאוטומוטור, איזה בזבוז זמן יא אללה.

לראות ולצלם מכוניות שיש גם במסגר חונות, נו באמת...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ידית הילוכים של איבו? מישהו ניסה לדפוק ידית?:shock:

מסתבר שכן...

ממחצית התגובות שקראתי החשיבה של רובם עם מחיר מופקע של 85 שקל כניסה ו-25 שקל חניה אני לא מופתע שאחד ידפוק שם ידית הילוכים או יעשה נזק אחר.

חלק מהישראלי המכוער הם כאלה אם הם יוצאים "פראיירים" ומשלמים הרבה כסף על התערוכה אז הם חייבים לעשות ונדליזם בשביל להצדיק את המחיר ששילמו.

כנראה שגם השנה תצא כתבה על ונדליזם בתערוכה והשנה המחיר כניסה כנראה יעבור את ה85 שקל לאדם.

פורסם

אני רוצה להבין איך אפשר לפרק את הידית הילוכים באיוולושן אני יודע שבסיאט גנבו פעם רק את הפלסטיק של הידית שהיה מעוטר בסמל של קופרה אבל לפרק את כל הידית איך אפשר?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
מסתבר שכן...

ממחצית התגובות שקראתי החשיבה של רובם עם מחיר מופקע של 85 שקל כניסה ו-25 שקל חניה אני לא מופתע שאחד ידפוק שם ידית הילוכים או יעשה נזק אחר.

חלק מהישראלי המכוער הם כאלה אם הם יוצאים "פראיירים" ומשלמים הרבה כסף על התערוכה אז הם חייבים לעשות ונדליזם בשביל להצדיק את המחיר ששילמו.

כנראה שגם השנה תצא כתבה על ונדליזם בתערוכה והשנה המחיר כניסה כנראה יעבור את ה85 שקל לאדם.

:evil:

אז שלא ילכו!מה העניין?!יקר לך אז אל תלך!

פורסם
אני לא מבין את זה, מי שמשלם 89 ש"ח כניסה לתערוכת רכב, לא אמור לאהוב רכבים? למה שיעשה דבר כזה? tscr זה לא יעזור לך, פעם ראשונה שלי באוטומוטור הייתי בן 14 או משהו כזה, ולא פגעתי ברכבים, זה עניין של חינוך זה בכלל לא קשור לגיל, אם יש שם מישהו שפוגע במכוניות כנראה שגם להורה שלו אין ממש כבוד לרכוש ככה ששהותו שם לא באמת תעזור...

+1

צרכים לשים סלקטורים

פורסם
:evil:

אז שלא ילכו!מה העניין?!יקר לך אז אל תלך!

כמה שפחות אנשים יותר טוב לנו :twisted: עכשיו רק חסר שעוד כמה אלפי ערסים יחשבו כמוך ולא יבואו.

123 boom +1 גם אני חושב ככה.

פורסם

גם זה בעייתי, למה שאני יבוא עד תל אביב בשביל שאיזה סלקטור יגיד לי אם אני וונדליסט או לא? מי הוא בכלל? משניה שהוא רואה אותי הוא כבר יכול להחליט? וגם שומר לכל אוטו, עסק קצת יקר... ככה שבאמת אין הרבה מה לעשות הדרך היחידה היא באמת לנעול את הרכבים, ואת זה כבר עשו, יותר מזה אפשר רק לקוות שאנשים יקבלו קצת שכל

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא יחליט אם אתה וונדליסט או לא, זאת המצאה שלך.

אם תדרוך על המושבים, תלכלך את האוטו או תשחית אותו יעיפו אותך מהרכב בצירוף קנס.

עם הצפיפות של הרכבים שם לא חייב להיות שומר על כל רכב, אם בכלל, שיהיו שומרים רק ברכבים מושכי ערסים (TYPE R, STI, EVO).

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...