Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותה לפני כמה ימים לאחר ניקיונות ובדיקה כללית של הרכב שמתי לב שבמיכל עיבוי יש מים רגילים (לפי דעתי לפחות) ולא מים ירוקים.

מה לעשות אם זה ?

להמשיך להוסיף מים רגילים או אני צריך לרוקן את כל מערכת הקירור ולשים מים ירוקים?

פורסם

השאלה הנשאלת היא כמה זמן נמצאים שם מי הברז?

בהרבה מקרים אחרי החלפת מי ברז לנוזל קירור יעודי וחזק הנוזל החדש ממיס ומפרק אבנית שנגרמה כתוצאה משימוש במי הברז וכתוצאה מכך נפרצים מעברי מים שעד עכשיו היו סגורים/ אטומים ע"י האבנית.

האפקט רגיש יותר במנועי אלומיניום (ראש/ בלוק) ממנועי ברזל.

לגבי נוזל קירור לפ'יגו- אני משתמש בנוזל מקורי בלבד ולא יקר יחסית

ניתן לרכוש אצל ג'אן חלפים בת"א

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אין לי מושג כמה זמן מים רגילים נימצאים שם.

מה עדיף לעשות עכשיו ?

אם לרוקן , מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה?

פורסם

מים רגילים ייגרמו לנזק ובלאי מואץ לטווח ארוך . לא מומלץ אלא הכרחי לרוקן את המערכת ולמלא נוזל קירור איכותי .

תפתח את הבנד שמתחבר לצינור הגומי התחתון של הרדיאטור , המים יתרוקנו ,סגור את הבנד , תמלא נוזל קירור איכותי , תניע את הרכב שיתחמם , תבדוק שוב את מפלס נוזל הקירור ותמלא עוד אם יש צורך .

פורסם
מים רגילים ייגרמו לנזק ובלאי מואץ לטווח ארוך . לא מומלץ אלא הכרחי לרוקן את המערכת ולמלא נוזל קירור איכותי .

תפתח את הבנד שמתחבר לצינור הגומי התחתון של הרדיאטור , המים יתרוקנו ,סגור את הבנד , תמלא נוזל קירור איכותי , תניע את הרכב שיתחמם , תבדוק שוב את מפלס נוזל הקירור ותמלא עוד אם יש צורך .

שים לב שים לב

מה שכתב אבי פרטס נכון וחשוב, אך יש לנקז אויר ממערכת הקרור אחרי פעולה כזאת, וזה קריטי!

אחרת יתחמם המנוע. יש פתחי ניקוז אויר, שים צינור שיגביה את פתח המילוי, שפוך נוזל קרור כשפתחי הניקוז פתוחים עד

שיצאו מהם נוזלים ללא אויר . סגור פתחי ניקוז ותן למנוע לעבוד עד שיופעל המאוורר ויכבה. כבה מנוע, בדוק גובה הנוזל

והוסף לפי הצורך.

עכשו אתה בטוח שהמנוע לא יתחמם לך.

יום טוב

• תוכן חדש...