Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים עם ה206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מאיפה נתחיל זה היה לפני שנתיים גיל 19 הרצון היה רכב עם הרבה ''פוזה'' הייתה התלבתות בין הפיג'ו לבין היונדאי קופה .

לבסוף הוחלט ללכת על הפיג'ו בגלל מנוע 2000 עדיף במקום אלנטרה בתחפושת מאוד יפה .

אחרי חיפוש מעמיק יותר באינטרנט נמצאה הכלה פיג'ו 206CC בצבע תכלת יד שלישית עם 114000 קילומטרים שנת 2002 מנוע 2.0L גיר רגיל .

אז בואו נתחיל בסיכום :

-מנוע-

אני מעדיף להתחיל איתו כי פשוט הפתיע אותי מאוד לטובה 138 סוסים צרפתיים שפשוט גרמו לי לחייך כמו ילד מפגר והרגשתי שעשיתי קנייה טובה מאוד בהשוואה ליונדאי . (כמובן שלא נסעתי על היונדאי ואין לי מושג דברים אל אני אומר ביחס למה שאמרו לי על היונדאי)

נמשיך עם הפיג'ו המנוע באמת עשה את שלו על הצד הטוב ביותר העליות של חיפה הרגישו כמו מישור

-גיר-

אני יתן כאן סיכום קטן הגיר היה מאוד נוח אולי טיפה נוקשה בהעברת הילוכים ביחס למכוניות אחרות שנהגתי עליהם אבל הבנתי שככה הפיג'ו בכללי מאוד נוח אם יחסי העברה יחסית קצרים .

-אחיזה-

קניתי את הרכב עם צמיגים דיי גמורים ולאחר יומיים הוחלט ללכת על רבעייה של פירלי PZERO NERO הרכב באמת הרגיש בטוח יותר אחיזה שופרה הרכב הרגיש דבוק לכביש (כמובן זאת לא אימפרזה טורבו אני מקווה שזה מובן זה יחסי).

החסרון היחיד היה שלא התקנתי בולמים משופרים כדוגמת בלישטיין וכל שאר הירקות שאני מאמין היו מוסיפים המון, אבל דבר זה לא נעשה כיוון שגם ככה הכבישים כאן במצב ''מצויין'' אז לא היה לי חשק לכל הבורות וכל הבמפרים שישברו לי את הגב .

-צריכת דלק-

כאן קצת קשה לומר כיוון שאני גר בחיפה ואין כל כך אינדיקציה לדלק בגלל כל העליות והמורדות , מה שכן אני יכול להגיד שזה לא ממש הורג כמו שאנשים חושבים הרכב לא שותה ברמה מוגזמת, אני זוכר שנסעתי עד לאילת הלוך חזור בנסיעה רגועה על טנק דקל אחד שזה נראה לי נתון מצויין. אבל בכללי הרכב הראה שהוא עושה 1 ל11 ק''מ.

-עלויות טיפולים-

אני יאישית לא טיפלתי המוסך מורשה אבל טיפלתי כל 8-10 אלף קילומטרים כל טיפול עלה לי בסביבות ה800 ש''ח כולל טיפול קצת יותר רציני שעלה טיפה יותר.

-עלויות ביטוח-

כמו שאתם מבינים אני לא בדיוק נהג חדש אבל נהג צעיר אז אומר את זה ככה הביטוח עלה לי 5200 ביטוח מקיף וחובה שלא אני סידרתי אז אין טעם לפנות אליי כי הבנתי שהיום מאוד קשה לבטח את הרכב .

-נוחות-

הרכב מאוד נוח יחסית לרכב ספורטיבי הכסאות מאוד נוחים הנסיעה ההגה מרגיש מאוד נוח לנהיגה ומתקשר טוב מאוד.

-בעיות חסרונות והוצאות-

נתחיל ככה הגג לא עשה בעיה אפילו פעם אחת עובד חלק טפו טפו . מה שכן פעמיים הלך לי החלון בצד שמאל ועלות תיקון של כל פעם הוא 350 ש''ח.

דבר נוסף שהלך לי פעם הוא הכבל קלץ' תיקון עלה 600 ש''ח.

נזילות שמן הגה לא זוכר כמה עלה התיקון .

הכפתור של הגג (רק הפלסטיק נשבר ) עלות של הכפתור 300 ש''ח

הכיסא ליד המושב של הנהג נתקע והמשענת לא הייתה תקועה ולא היה אפשרות להזיז עלות תיקון 400 ש''ח

הרכב שלי סבל ממכות חניה כרוניות פשוט עיצבן אותי כל פעם מחדש ואיפה לא בחיפה בחוף הכרמל בחניה , בגרנד קניון בחיפה ובמרכז הכרמל .

-תוספות שהיו לי על הרכב-

אגזוז זרימה חופשית של סברינג (פשוט דבר חובה ברכב זה )

צביעה של פסי הקישוט הופך את הרכב פשוט לצעיר יותר יוקרתי יותר ומה לא (אגב דבר זה מומלץ לכל סוגי ה206).

מערכת שכוללת שני מגברים של AUDIO PLANET קומפוננטים של MOREL ובזוקה .

לבסוף הרכב נמכר כשהוא עבר 155000 נהנתי ממנו מאוד שנתיים אבל הרגשתי שהגיע הזמן למכור ולעבור למשהו אחר .

http://img153.imageshack.us/i/23012010058.jpg/

http://img688.imageshack.us/i/photo0078u.jpg/

http://img23.imageshack.us/i/photo0270a.jpg/

עכשיו קניתי A4 שנת 2002 מנוע 2.4 רכב שונה לגמריי באמת חוויה אחרת נסיעה שקטנה ורגועה

http://img231.imageshack.us/i/13022010076.jpg/

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אני חייב לציין שהיה לך רכב יפה מאוד. מה מחירו היום אם אפשר לשאול?

תתחדש על האודי, ללא ספק שיפור בנוחות. 8)

פורסם

תודה רבה לכם, לגביי השאלה כמ הרכב עולה היום הבנתי שהמחירון הוא באזור ה49000 כמובן שלפי מה שהבנתי ביד 2 הרכב בכלל נמכר במחירים שונים לגמריי המחירון לא ממש רלוונטי לרכב הזה .

לגביי תמונות לאאודי היא תקבל ביום אחר סט יותר נחמד .

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם

אכן כלפי מעלה , לפי מה שהבנתי הרבה מכוניות כולל המנוע 2000 לא הסכימו להתחייב בבדיקה על הרכב או שעברו תאונות בעבר .

חבל שאין הרבה שמורות כאלה בארצנו .

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם
השאלה בכמה פותח השרשור קנה את הרכב, OVER או UNDER.

בגלל הגנים הרומנים UNDER אבל גם לא הרווחתי מי יודע מה מהמכירה.

Audi A4 2002 2.4 V6

• תוכן חדש...