Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שמה שכתוב להלן לא מחדש לרבים מכם, אבל כל המציל נפש אחת ...

אני מנוי ADSL בקצב 750K, מחוייב לבזק על התשתית לשנה שנגמרת די בקרוב, ומנוי אצל אחת מספקיות השירות הגדולות (שהן: קווי זהב, ברק, בזק, נטוויז'ן, אינטרנט זהב).

היום נזכרתי שהסכם השירות שלי עם הספקית כבר די ותיק. התקשרתי לברר מה שלומו. הנציג החביב אמר לי שאכן המסלול שלי הסתיים לפני כ-10 ימים (הייתי מרוצה מאינסטינקט הזמן שלי), ולכן הועברתי למסלול ברירת המחדל של הספקית. כלומר מעכשיו במקום לשלם X לחודש כפי ששילמתי במסלול אני משלם למעשה 2X לחודש על אותו שירות.

בלי ששאלתי שום דבר נוסף, נציג השרות אמר לי שהוא כבר מעביר אותי למסלול יותר טוב שבו אני משלם 1.5X "בלבד", ללא הגבלת זמן וללא התחייבות. אמרתי תודה, נפרדנו לשלום, ומייד התקשרתי לשאר ספקיות האינטרנט. כמובן שנציגי המכירות שלהן שמחו מאד ללקוח שעורק מחברה אחרת והציעו כל מיני הצעות שכולן יותר אטרקטיביות (בחישוב לחצי שנה) מ-1.5X לחודש.

חזרתי לספקית שלי, ואמרתי לנציג (במקרה אותו אחד) שההצעה שלהם אכן מעניינת אך יש אלטרנטיבות יותר טובות ואני מבקש להתנתק החל מהיום בחצות. הנציג הסכים בנימוס אך ביקש להעביר אותי למחלקת 'קשרי לקוחות' שם יוכלו אולי להציע לי דיל טוב יותר. פ'סדר.

במחלקת קשרי לקוחות נציג נמרץ הציע לי דיל מצויין: שקל פחות מ-X, למשך שנה, ללא התחייבות. כלומר, דיל זהה (יותר טוב בשקל לחודש) מזה שכבר היה לי ... הסכמתי, הנציג תקתק משהו במחשב, ומבחינתי לא השתנה שום דבר ...

מאזן סיכום:

לא התקשרת - שילמת 2X לחודש

התקשרת - שילמת 1.5X לחודש

התקשרת וביקשת להתנתק - שילמת קצת פחות מ-X לחודש

בכל המקרים נשארת מחובר לאותו ספק, באותה רמת שרות, ללא שינוי, ללא התחייבות

אם זה לא שיטת 'מצליח' בהתגלמותה, אני לא יודע מה זה.

לא כתבתי פרטים על החברה הספציפית ומחירים כי אני יודע שכל החברות עושות את זה, בכל רמות השרות. זה נחשב 'לגיטימי', המסלולים שלהם בנויים כדי לדפוק אנשים שלא שמים לב בזמן. beatup.gif

אז, שלא יעבדו עליכם ...

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אותו דבר כנ"ל לגבי בזק

המחיר לשירות של ה750K הוא 109 או 119 שקל לחודש

אם מתקשרים ומבקשים הוזלה הם מורידים את המחיר ל80...

Scooby WRX

פורסם

כנ"ל גם תשתית כבלים, ועוד קיבלתי כבלים דיגיטלי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני רוצה להבין

אני מנוי על חבילה של 1.5 מגה, לבזק אני משלם 120 ש"ח בחודש. יש אפשרות להוזיל את זה בכלל?

ובספק אני מנוי ומשלם 90 ש"ח לחודש את זה גם אפשר להוזיל או שזה כבר נחשב לזול? (שציינתי שחבר שלי משלם עוד פחות מ 90 נענתי שאין סיכוי בעולם, השאלה אם זה תרגיל שאני אשלם יותר)

הספק הוא בזקבנלאומי

יש לי ADSL

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה קטע..

אני מחובר ב-yes@wow שזה דרך בזק בינלאומי

בדיוק היום התקשרתי אחרי שהבנתי שאי אפשר ככה יותר, בזמן שאני משלם כמו מניאק 175 ש"ח לחבילה של 750K יש בטלוויזיה שלי פרסומים ל-99 ש"ח בלבד (אבל ללקוחות חדשים,כמובן) אז התקשרתי כי אני יודע שהדרך היחידה להוריד מחיר זה בצעקות ובאיומים להתנתק.

תיכננתי בהתחלה להתנתק ולבוא שוב כלקוח חדש, אבל הבנתי שאחרי שאני נכנס פעם אחת - אי אפשר לצאת, כי אתה רשום בבזק כמנוי ADSL.

בקיצור, אחרי צעקות במשך 10 דקות אני משלם 109 ש"ח ומחויב למשך שנה (ואני יודע שבקטע הזה עשיתי טעות) אבל לא הייתה לי ברירה וכשנגיע לגשר ההוא נחשוב איך לעבור אותו.

עכשיו, אני יודע שיש לחברות אינטרס למשוך לקוחות חדשים אבל זה לא ייתכן שאחרי שחברה "לכדה" איתך היא דופקת אותך מכל הצדדים. חייבים לעשות משו בעניין מהר, כי זה לא רק באינטרנט, אני בטוח שלקוחות חדשים ב-YES גם משלמים פחות וכנ"ל גם בחברות הסלולריות...

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם
אני רוצה להבין

אני מנוי על חבילה של 1.5 מגה, לבזק אני משלם 120 ש"ח בחודש. יש אפשרות להוזיל את זה בכלל? ובספק אני מנוי ומשלם 90 ש"ח לחודש את זה גם אפשר להוזיל או שזה כבר נחשב לזול? (שציינתי שחבר שלי משלם עוד פחות מ 90 נענתי שאין סיכוי בעולם, השאלה אם זה תרגיל שאני אשלם יותר)

את עלות הבזק אין אפשרות להוריד (מונופול!) אלא אם תיכנס לאיזה מבצע משולב כמו Yes-Wow, או שבזק יחליטו לצאת במבצע, מה שלא קורה הרבה (אולי בפסח?) וגם אז תצטרך להתנתק ולהתחבר מחדש.

המחירים שלך לא רעים בכלל, גם אם יש אפשרות לחסוך משהו זה כמה שקלים בודדים בחודש ולא שווה את ההתעסקות לדעתי.

ל-2FAST, בפעם הבאה כנראה שתשים לב יותר להתחייבות. השאלה הראשונה שלי בכל הצעת כבלים/לווין/סלולרי/אינטרנט היא מה ההתחייבות. אח"כ כל השאר. אני לא נכנס להתחייבות של יותר משנה, וגם זה רק אם מדובר בסכומים קטנים.

חוסר מחוייבות היא נכס משמעותית יותר טוב מחבילה במחיר זול, כי המחיר הזול של היום הוא מחיר גרוע מחר.

פורסם
אני רוצה להבין

אני מנוי על חבילה של 1.5 מגה, לבזק אני משלם 120 ש"ח בחודש. יש אפשרות להוזיל את זה בכלל? ובספק אני מנוי ומשלם 90 ש"ח לחודש את זה גם אפשר להוזיל או שזה כבר נחשב לזול? (שציינתי שחבר שלי משלם עוד פחות מ 90 נענתי שאין סיכוי בעולם, השאלה אם זה תרגיל שאני אשלם יותר)

את עלות הבזק אין אפשרות להוריד (מונופול!) אלא אם תיכנס לאיזה מבצע משולב כמו Yes-Wow, או שבזק יחליטו לצאת במבצע, מה שלא קורה הרבה (אולי בפסח?) וגם אז תצטרך להתנתק ולהתחבר מחדש.

אבזק לא מונופול יש גם את האינטרנט דרך הכבלים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הכל חרטה. כל העסק הזה עובד כמו שוק.

אני עכשיו התחברתי לחבילה של מגה וחצי ב-130 שקל לחודש כולל התשלום לבזק ולאינטרנט זהב.

וזאת חבילה שבעקרון לא יכולתי להתחבר אליה, היא רק ללקוחות חדשים של בזק ב-ADSL.

התחייבות לשנה. לא שזה נקרא התחייבות עם מחיר כזה.

פורסם

כשאני התחברתי לאינטרנט זה היה בתקופה שהיה לי 486... תאמינו או לא!

התחברתי לאיטרנט זהב והייתי בין המנויים הראשונים שלהם...

מאז אני מקבל הטבות והנחות למינהן ונהנה מכך שנשארתי באותו חברה שנים רבות...

אז תחשבו על זה... :D

פורסם
כשאני התחברתי לאינטרנט זה היה בתקופה שהיה לי 486... תאמינו או לא! התחברתי לאיטרנט זהב והייתי בין המנויים הראשונים שלהם... מאז אני מקבל הטבות והנחות למינהן ונהנה מכך שנשארתי באותו חברה שנים רבות...

אז תחשבו על זה... :D

חשבתי. מה עכשיו ? לקנות 486 ?

אולי לבנות מכונת זמן ולחזור להיות מנוי ראשון של נטוויז'ן ?

ברצינות, מה בדיוק צריך להסיק מהסיפור שלך, מעבר לזה שאתה דינוזאור אינטרנט מכובד ?

פורסם

תודה על התגובה העוקצנית..

התכוונתי ששוה להשאר מנוי אצל פסק איטרנט אחד ולא לעבר מספק לספק כי בסוף זה ישתלם...

לא משהו מתוחכם מידיי..... :?

• תוכן חדש...