Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

פירטמתי לחברה את המחשב אבל אני כבר כמעט שבוע שלא מצליח למצוא את הדרייבר לאינטרנט (רשת, אלחוטית ורגילה)

הדיסק המקורי הלך לאיבוד כנראה כשהמחשב נקנה לפני כמעט שלוש שנים והאמת, שאני ממש צריך עזרה 8)

המחשב הוא:

ACER EXTENSA 5204WLMi

הורדתי עד עכשיו 6-7 דרייברים שונים אבל אף אחד לא מתאים, רעיונות? טיפים? :?

איך אפשר לדעת מה מותקן שם בדיוק?

תודה רבה !

פורסם

1. איזה מערכת הפעלה?
  2. תעלה תמונה של מנהל ההתקנים.

עריכה:כנס לכאן http://www.acer.co.uk/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=en&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3734&sp=page15e&ctx2.c2att1=17&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3734&CountryISOCtxParam=UK&ctx1g.c2att92=122&ctx1.att21k=1&CRC=2980211862

לפי מה שרשום יש 3 סוגים שונים של כרטיסי רשת אלחוטיים.

נסה את שלושתם.

יש לך את הדרייברים של כל מה שצריך בקישור הזה.

פורסם

התוכנה הזו

Driver Genius

אני לא מצליח להוריד אותה, ובכלל אחר כך - איך היא מוצאת את מה שאני צריך?

לגבי האתר של אייסר האירופאי, ניסיתי את שלושת הדרייברים האלו כבר ואף אחד מהם לא מתאים, קודם כל לדעתי כי הדגם המדויק לא נמצא שם.

הדגם הוא 5204 ואני מצאתי באתר רק 5200

מערכת ההפעלה היא XP PRO

למרות שבמקור זה היה ויסטה, לא יודע מה הם חושבים לעצמם שם בניופאן, המחשב לא זז עם ויסטה ולכן החלפתי בזמנו בXP (אז אגב היה דיסק דרייברים :) )

תודה.

פורסם

אם הוא הצליח להריץ ויסטה, אז הוא יכול להריץ 7, שהוא פחות כבד מויסטה והרבה יותר טוב.

אני במקומך הייתי מפרמט שוב והפעם מתקין 7.

הוא בא עם מלא דרייברים מובנים, וכמעט בטוח שהוא יתקין לך אוטומטית את הכרטיס רשת.

קיבלת לינקים לווינדוס 7 בפרטי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...