Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסלקום

STAS-S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי האחרון מסרתי את המכשיר שלי לתיקון בנק' שירות של סלקום,

המכשיר הוא LG KU990,

המכשיר נשלח למעבדת תיקונים (יחסית חדש בסלקום) ל48-72 שעות.

יש לציין כי קיים ביטוח מלא* ללא התחייבות עצמית וגם ביטוח קוסמטי על המכשיר.

עד עכשיו החליפו לי את המכשיר 2-3 מבלי לומר מילה.

פתאום מאז השירות של המעבדה החיצונית הם לא מוכנים להחליף או לתקן את המכשיר ("לא ניתן לתקן") , ודורשים התחייבות עצמית שצצה משום מקום בכדי להחליף את המכשיר לחדש.

בשיחות עם אבא שלי הם אמרו כי המכשיר נפל ולא ניתן לתקן את זה.

בשיחות איתי הם אמרו כי המכשיר היה במים וקיימת קורוזיה.

בקיצור כל מיני סיפורים.

המכשיר שהוחלף ל"חדש" בפעם האחרונה התגלה כלא ממש חדש, כשהפקידה הקלידה את המס' הסידורי של המכשיר בעת מסירתו לתיקון והופיע שם של לקוחה כלשהי, ואז הגיע המנהל ואמר בלה בלה בלה שלא עידכנו את המס' הסידורי.

בינתיים אני עם מכשיר חלופי שאני אמור להחזיר מחר בבוקר אחרת אני יתחיל לשלם עליו דמי שכירות.

הבעיות הם:

* המכשיר לא באמת חדש - שקר של החברה

* פתאום צצה השתתפות עצמית

* מכשיר חלופי שאני אמור להחזיר מחר והם לא מוכנים לשלוח את המכשיר שלי חזרה במצב הזה לפני מחר בערב (יש לציין כי אין זמן אחר להגיע לנק' שירות, רוב הזמן בצבא.

* כל מיני בילבוליי שכל מה קרה למכשיר, נפילה\קורוזיה.

מה לעשות?.

נ.ב מדובר בלקוח עסקי וותיק בעל כ6 מכשירים בחברה.

דבר נוסף, הם לא מוכנים לשלוח את המכשיר מחר בבוקר חזרה לנק' שירות, אלא רק בערב.

בינתיים אני נתקע בלי מכשיר.

פורסם

1. כל פעם שמחליפים לך מכשיר, זה לא לחדש אלא למחודש.

.2 היתי באותו מצב כמוך בסלקום, בסוף אמרו לי תחיה עם הבעיות של המכשיר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קנה מכשיר בחוץ, אל תעשה עסקים עם חברות הסלולר מלבד העסקים הבסיסיים ביותר (זמן אוויר והודעות). אל תתחייב לכלום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני לא יודע איך זה היום,אבל אני חושב שלגיטימי ביותר שאם הם טוענים שישנה קורוזיה בתוך המכשיר,שיראו לך אותה.

פעם זה היה נהוג ביותר(כאשר ניהלתי מעבדה של סלקום לפני כ5-6 שנים)להראות ללקוח את הקורוזיה לפני שסוגרים ומשביתים את המכשיר,היום אולי זה בעייתי כי המעבדות הם ספק חיצוני ולא יושבים בתוך מרכזי השירות עצמם.

דבר שני,אף פעם לא מקבלים מכשיר חדש חדש מקופסה(פעם זה היה במקרים ממש נדירים ובנסיבות מיוחדות),תמיד מקבלים מכשירים מחודשים שאיכותם בו נגיד,לא משהו בד"כ.

עצתי אליך היא,להתעקש ,להתעקש,להתעקש(בצורה יפה ומכובדת)לקבל מכשיר אחר ללא השתתפות עצמית,אם כפי שאתה טוען שהמכשיר שייך לעסק בעל 6 מכשירים בסלקום,יש לך איזושהיא עמדת כח למיקוח ואם אבא שלך הוא בעל המכשירים,לא יזיק בכלל אם הוא יגיע איתך למרכז השירות.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

אם אתה לקוח עסקי עזוב את מרכזי השירות וחייג *234 לצוות העסקי שלך. מניסיון הם פותרים הכל בצורה מהירה וטובה.

וכמובן לא לשכוח אתל הדבר הכי חשוב: כשאתה מדבר איתם לא להיות אגרסיבי אלא להסביר את הדברים ולחכות לתגובה. חשוב לתת להם את זכות התשובה ורק אח"כ אם אהתשובה לא תמצא חן בעינייך להיכנס למו"מ ענייני ומכובד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גש לאורנג', שב שם שעתיים, קבל הצעה טובה על העברת כל ששת המכשירים לשם כולל תשלום על קנסות אם יש.

גש עם זה לסלקום, ותציב עובדה - מכשיר מתוקן, או סלמאט כל טוב.

עבד לאבא שלי מעולה :)

פורסם
גש לאורנג', שב שם שעתיים, קבל הצעה טובה על העברת כל ששת המכשירים לשם כולל תשלום על קנסות אם יש.

גש עם זה לסלקום, ותציב עובדה - מכשיר מתוקן, או סלמאט כל טוב.

עבד לאבא שלי מעולה :)

+1

מצטרף לרעיון של שניר.

קובי

פורסם
1. כל פעם שמחליפים לך מכשיר, זה לא לחדש אלא למחודש.

.2 היתי באותו מצב כמוך בסלקום, בסוף אמרו לי תחיה עם הבעיות של המכשיר

+1

עברתי את אותה סיטואציה ב2008 כששידרגתי מה6280 שלי (טעות נוראית) לסליידר 6500 חדש.

עבד מצוין 5חודשים עד שהחליטו לבוא כל מיני בעיות.

החליפו לי למחודש (נגמר המלאי וגם אין יותר בפינלנד..yeah right).

נתתי אותו לאימי וחזרתי ל6280,ומאז אין מאושר ממני

אין בעיה בסלקום

סלקום היא הבעיה

כל כך צודק..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...