Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת על התוצאות בדיקה (בקבצים שמצורפים) - מדובר ברכב פורד פוקוס 2006 מליסינג עם קילומטרג' נמוך.

הוא עבר תאונה מקדימה בלי פגיעה בשילדה אבל החליפו גשר עליון (מפלסטיק - זה אמור להיות מפלסטיק?).

כדאי לקנות בהנחה של 12%?

תודה.

בדיקה.jpg

בדיקת_גלגלים .jpg

פורסם

אם זו בדיקה של הליסינג, אז היא לא שווה הרבה.

אם זו בדיקה שאתה עשית זה משהו אחר.

בכל מקרה, בבדיקה יש רק כסת"ח רגיל + התאונה.

הדבר היחיד שהייתי בודק, הוא עלות החלפת משאבת הגה (אם צריך).

כל היתר אלה דברים רגילים שרושמים בכל בדיקה.

לגבי המחיר, זה לא שחור ולבן. אחרי מו"מ תראה איך הוא יורד בעוד כמה אחוזים.

לא כולם ממהרים לקנות רכבים אחרי תאונה, למרות שאין פגיעת שילדה.

וכמובן לקחת אותו אחרי שהם מתקנים מה שצריך, ולהקפיד על סט צמיגים טוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ארחיב ואומר בקשר לטיפול שהרכב עבר אצל פחח .

תיקח בחשבון שאם הרכב עבר עבודה אצל פחח חאפר זה יעלה לך במשך הזמן לא מעט שתצתרך שוב פעם לעשות עבודת פחחות על הרכב.

פורסם
אם זו בדיקה של הליסינג, אז היא לא שווה הרבה.

אם זו בדיקה שאתה עשית זה משהו אחר.

בכל מקרה, בבדיקה יש רק כסת"ח רגיל + התאונה.

הדבר היחיד שהייתי בודק, הוא עלות החלפת משאבת הגה (אם צריך).

כל היתר אלה דברים רגילים שרושמים בכל בדיקה.

לגבי המחיר, זה לא שחור ולבן. אחרי מו"מ תראה איך הוא יורד בעוד כמה אחוזים.

לא כולם ממהרים לקנות רכבים אחרי תאונה, למרות שאין פגיעת שילדה.

וכמובן לקחת אותו אחרי שהם מתקנים מה שצריך, ולהקפיד על סט צמיגים טוב.

תודה על התגובות המהירות :-)

הבדיקה היא שלי כך שחוץ מהמשאבה אני מבין שהבדיקה בסדר? מה לגבי החלפת 'מסיכת מרכב קדמית' ובדיקת הגלגלים?

איזה צמיגים מומלצים (בהנחה שחברת הליסינג מחליפה אותם)?

פורסם

תעבור על היסטוריית הטיפולים ברכב, תראה שטיפלו בו בזמן + תאמת את מספר הק"מ שהרכב עבר בכל טיפול מול הק"מ הנוכחי.

בנוסף תבדוק מתי נעשה טיימינג אחרון, והאם יש לבצע טיימינג. ברר מהן ההגדרות יצרן למרווח זמן\ק"מ לטיימינג בפוקוס.

מה לגבי בדיקת קומפרסיה? לא ראיתי בטופס.

פורסם

ההנחה היא 12 אחוז ביחס למחירון לוי יצחק הרגיל או 12 אחוז ביחס למחירון לוי יצחק בקיזוז ליסינג ?

אם זה 12 אחוז אבסולוטית , אז אין כאן הנחה בכלל ואתה קונה רכב אחרי תאונה במחיר מחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תעבור על היסטוריית הטיפולים ברכב, תראה שטיפלו בו בזמן + תאמת את מספר הק"מ שהרכב עבר בכל טיפול מול הק"מ הנוכחי.

בנוסף תבדוק מתי נעשה טיימינג אחרון, והאם יש לבצע טיימינג. ברר מהן ההגדרות יצרן למרווח זמן\ק"מ לטיימינג בפוקוס.

מה לגבי בדיקת קומפרסיה? לא ראיתי בטופס.

חברת הליסינג חייבת להראות לי דוח טיפולים מפורט? מה שהראו לי לא מפרט כמה היה הקילומטרג' בכל טיפול ומה עשו.

טיימינג - אפשר לבקש מהם לעשות / להוריד לי במחיר בגלל זה?

בדיקת קומפרסיה - מצורף. מה זה "NO CYLINDER ALLOCATION"?

_קומפרסיה.jpg

פורסם
ההנחה היא 12 אחוז ביחס למחירון לוי יצחק הרגיל או 12 אחוז ביחס למחירון לוי יצחק בקיזוז ליסינג ?

אם זה 12 אחוז אבסולוטית , אז אין כאן הנחה בכלל ואתה קונה רכב אחרי תאונה במחיר מחירון.

12% ביחס למחירון אבל עם קילומטרג' נמוך מאוד (פחות מ-60,000 לרכב מ-2006).

בגלל התאונה החליפו מכסה מנוע ועשו פחחות / תיקוני צבע בלבד, אבל אין פגיעה בשילדה - זה עדיין מוריד מהמחיר?

פורסם
12% ביחס למחירון אבל עם קילומטרג' נמוך מאוד (פחות מ-60,000 לרכב מ-2006).

בגלל התאונה החליפו מכסה מנוע ועשו פחחות / תיקוני צבע בלבד, אבל אין פגיעה בשילדה - זה עדיין מוריד מהמחיר?

המחיר גבוה, אם אני לא טועה, רכב שהיה בעברו ליסינג מקוזז ב-15% מהמחירון בלי קשר לקילומטרג'.

אתה קונה מסוחר, או מחברת ליסינג (מאיזו?).

פורסם
המחיר גבוה, אם אני לא טועה, רכב שהיה בעברו ליסינג מקוזז ב-15% מהמחירון בלי קשר לקילומטרג'.

אתה קונה מסוחר, או מחברת ליסינג (מאיזו?).

אחת הגדולות

פורסם

תאונה לא בשילדה גם נחשבת לתאונה? יש עליה הורדת ערך?

פורסם

קודם נתחיל בזה שאין משמעות להיסטורית טיפולים בליסינג. יש להם מוסכי הסדר במחירי בדיחה ובשביל לעמוד בתחרות בשוק הם משתמשים בשמנים זמינים וזולים שלא בהכרח תואמים לרכב. ובפועל לא ניתן לפקח אם באמת החליפו שמנים חתימת נציג לא שווה כלום.

מה שחשוב זה מצבו כרגע וזה נראה בסדר.

רק אל תשכח שהמחיר יקר מדי לרכב שעבר תאונה כזאת ובפוקוס ניתן לפרק קורה קדמית בשלמותה עם ברגים בלי הלחמות לחדשה כך שלעולם לא תדע עד כמה נפגע המרכב. ב20% בהמחירון תעשה את העיסקה זה מה שתקבל אם תבא למכור את הרכב היום.

פורסם
תאונה לא בשילדה גם נחשבת לתאונה? יש עליה הורדת ערך?

אם הייתה תאונה - היה שמאי שבדק את הרכב לפני התיקון של הרכב, ולאחר התיקון, וממלא דו"ח שמאי שכולל את העלות של החלקים שהוחלפו, עלות של העבודה שבוצעה ברכב, מה בדיוק תוקן לאחר התאונה, וירידת ערך - אם ישנה.

תבקש מחברת הליסינג להראות לך דו"ח שמאי מהתאונה הנ"ל.

אם הם מנסים להתחמק - משהו מסריח.

בנוגע לטיפולים ברכב- נסה לברר באיזה מוסך טופל הרכב ופנה אליהם לקבלת היסטוריית טיפולים מלאה. ( באישור חברת הליסינג כמובן ).

• תוכן חדש...