Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פונטו ספייס 2003 , ויש לי מס' שאלות שאשמח לקבל אליהן או על חלקן תשובות.

1. לפני כחודש החליפו לי מצבר חדש, השבוע נתקעתי עם אוטו שלא מניע (גם אחרי שדירדרתי אותו בירידה). לאחר מס' דקות של חיבור עם כבלים למצבר של אוטו פועל, הרכב שלי התניע. במוסך שהחלפתי את המצבר אמרו שהבעיה בסטרטר והחליפו אותו במשופץ (400 ש"ח). לאחר ההחלפה זה מס' ימים האוטו מניע ללא בעיה.

השאלה היא למה האוטו לא הניע אחרי שדירדרתי אותו במורד אלא רק לאחר חיבור למצבר והאם זה לא אומר שיש בעיה במצבר ?? (דבר נוסף שהבחנתי זה שנק' המינוס במצבר כבר הספיקה להתחמצן - היה חומר לבן במגע)

2.הפנס הקדמי שלי לא אטום - נכנס מים לפנס לאחר שטיפה של האוטו או אחרי גשם. איך ניתן לאטום אותו? כמו כן נורית חיווי של תאורה נדלקת לסירוגין האם זה נובע מחדירת מים לפנס או יכולה להיות בעיה אחרת ואיך אפשר לבדוק זאת (באופן עצמאי) ?

3.דוושת הקלאצ' משמיע רעש מרגיז בעת לחיצה (במיוחד במזג אוויר חם) שימנתי את הכבל מס' פעמים עם שמן מכונות, אך ללא הועיל, האם יש פתרון לדבר(פרט להחלפת הכבל) ??

תודה רבה לכל העוזרים.

מקווה שלא הגזמתי עם השאלות.

:-)

פורסם

1. צריך לבדוק את המצבר (למרות שהוא חדש) ואת טעינת האלטרנטור כדי לוודא שהיא תקינה ואת זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לוודא שאין צרכן חשמל סמוי שפועל ופורק המצבר.

2. צריך לראות אם בתא המנוע קיימים המכסים לנורות מאחורי הפנס ועם אטם גומי תקין. יתכן שחדירת המיים היא בחיבור עדשת הפלסטיק אל גוף הפנס.

3. בעיית הרעש הנה מציר הדוושות וצריך לפרק הדוושות ולגרז הציר ובמוסכי היבואן יש גריז מיוחד לכך.

בברכה - רפי לין

פורסם

לא נראה לך הגיוני שמיים בפנס יגרמו לך לקצר ולהתרוקנות של המצבר?

לא יודע אם בפונטו אפשרי לפרק את הרפלקטור ולנגב את המיים אבל מקסימום

תפרק את הפנס ,תוציא את המנורה ותשים אותו בשמש כמה ימים עד שהמיים יתאדו משם.

אח"כ אתה יכול להמשיך לחקור את בעיית המצבר שלך.(אם עוד לא נגרם נזק חמור מהקצר)

פורסם
1. צריך לבדוק את המצבר (למרות שהוא חדש) ואת טעינת האלטרנטור כדי לוודא שהיא תקינה ואת זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לוודא שאין צרכן חשמל סמוי שפועל ופורק המצבר.

2. צריך לראות אם בתא המנוע קיימים המכסים לנורות מאחורי הפנס ועם אטם גומי תקין. יתכן שחדירת המיים היא בחיבור עדשת הפלסטיק אל גוף הפנס.

3. בעיית הרעש הנה מציר הדוושות וצריך לפרק הדוושות ולגרז הציר ובמוסכי היבואן יש גריז מיוחד לכך.

בברכה - רפי לין

האם חייב לעשות את הגירוז רק במוסך של היבואן :?:

ועוד שאלה קטנה.

המזגן לא עובד באוטו,ממה אפשר להתחיל בבדיקת התקלה??

*.כשאני מפעיל את המזגן המדחס לא נדלק, אפילו אין את הרעש של המתג. פשוט המפוח עובד אך לא מקרר. האם יכולה להיות בעיה בחוסר גז, איך ניתן לבדוק באופן עצמאי? (בדקתי פיוז נראה תקין)

תודה רבה.

פורסם
תתחיל מלבדוק אם יש גז במערכת

:roll:

השאלה היא איך אני עושה את זה??

האם לפתוח את אחד השסתומים של המדחס ולשמוע האם יוצא משם הגז??

ואם כן,איזה מהם??

פורסם

לא. תן קפיצה למזגניסט שירוקן את המערכת שלך מגז, ישקול את הכמות שלו ולפי זה ידע אם יש חוסר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...