Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות פ'גו 206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות פ'גו 206 שנת 2003 1600 עם 65K ק' מיד ראשונה!

אני מקבלת דעות חלוקות לגבי האם כדי לקנות פ'גו ואני מתלבטת...

אשמח לקבל דעות על הרכב מכל בחינה שהיא!

תודה!

פורסם

אם תמשיכי להתלבט, מה שנראה על פניו כמו מציאה ימכר לאחר.

ה206 היא מכונית טובה, למרות כל מיני סיפורים שאולי תשמעי מכמה אנשים שפעם ראו פיג'ו במוסך, פעמיים!

הדגם הזה (אני מניח שמדובר ב1600 סמ"ק אוטומט, אבל זה נכון גם לידני) הוא אחד המוצלחים ביותר של ה206.

לא ציינת מה הדרישות שלך מהרכב ומה בדיוק את מחפשת. אם את מחפשת פחית עם מנוע וארבע גלגלים ללא יומרות אז יש מועמדות טובות יותר. אם את מחפשת רכב שנותן קצת יותר מכל העולמות הרכב הזה יכול להתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחזק את מה שאמר צביקה, בעיקר בנוגע לכך, שסביר להניח שאם אלו הנתונים והרוב תקין, אז הרכב הזה ימכר מהר מאוד.

ד"א לי היה כזה ידני משנת יצור 04 וזה היה אחד הרכבים שיותר נהנתי להכנס אליהם בכל בוקר, ככה מרגיש גם זה שקנה ממני.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...