Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל תהליכים של קניית הרכב הזה מהחברה שלי וברצוני לשדרג את המערכת אבל לשמור על לוק מקורי:

כרגע מותקן מערכת מובנית הכי פשוטה של הפולקסווגנים, ואני רוצה לשים את ה MFD2 שזוהי המערכת עם המסך מגע המקורית של הדגמים המפוארים יותר.

רציתי לדעת אם יש יציאות למגברים או שאני יצטרך מנחת. 8)

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

נראה לי שאני ילך על דאבל דין אחר כבר :roll:

עדכונים כאשר אני יקנה את הרכב ב"ה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
ככה זה היום קונים רכב לפי המערכת...

האמת היא שלא תיכננתי בכלל לקנות גולף חדשה ובמקרה הגיעה אלנו אחת מחברת רדבול שסיימו את החוזה , עשיתי עליה סיבוב ומיד אמרתי שאותה אני רוצה.

בלי קשר לזה המערכת המובנית הפשוטה ברכב ממש לא לטעמי , רציתי לדעת עד כמה איכותיות המערכות המקוריות שבאות עם הפולקסווגנים ליד מערכות במחיר זהה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
×
×
  • תוכן חדש...