Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדויות ראשונות עולה כי נהגת הרכב נסעה בחניון המתחם לאחור ופגעה ברכב אחר וכתוצאה מכך נבהלה, לחצה בחוזקה על דוושת הגז ונכנסה עם רכבה לתוך החנות

שזה כמובן הרבה יותר הגיוני עקב העובדה שזה התרחש במתחם של חניון.

העיקר בחדשות אמרו שזה בגלל "מהירות מופרזת" :?

תשקורת.

פורסם

הנהגת המטומטמת הזו מוכיחה שמי שלא מרוכז בנהיגה או מספיק טיפשה עד כדי כך שאני לא מבין איך היא מצליחה לדעת איך מפעילים מיקרוגל לא צריך להיות על מושב הנהג.

עשרות אלפי תאונות כאלו נמנעות כל שנה ע"י נהגים\ות שכן מרוכזים וכן יודעים לנהוג או לפחות לנתח מצבים בצורה סבירה ומצליחים להיתחמק.

לצערנו בארץ לא רק שלא ישללו לה את הרישיון אלא היא תיצחק בארוחת ערב "לא נורא, יש ביטוח שישלם" :?

באופן מוזר לי עוד לא קרה שהגעתי למצב שהיתנגשתי בדוכן פלאפל\סניף של מוזס\קניון רננים :roll:

ותאמינו לי, אני לא גאון הדור...

פורסם
היא תיצחק בארוחת ערב "לא נורא, יש ביטוח שישלם" :?

לביטוחי צד ג' יש תקרה. נדמה לי שאצלי זה 300,000 ש"ח. קשה לי להעריך את הנזק לסופרפארם (ולמכונית השנייה...) אבל בהחלט יתכן שהיא גם תשלם גם תשלם.

:turn-l:
פורסם

קצת שובניסטי אבל מצחיק

היא הבינה לאיפה היא שייכת ונסעה לשם!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

רק אני שמתי לב שבתמונה הראשונה שוטר התנועה "עסוק" ליד הקופה :lol:.

סיבות התאונה הרי ברורות מראש, מהירות מופרזת :roll:.

פורסם

מזל שזה הונדה, תארו לכם איזה חגיגה זאת הייתה אם היה מדובר בטויוטה.

זאת כנראה היתה יכולה להיות הקורולה הראשונה בעולם שגם דוושת הגז נתקעה בה וגם הברקסים לא עבדו והכל בו זמנית :lol:

בעלה בטח שם לה בבית "30 שנה עומד בית מרקחת, למה להזיז"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זאת כנראה היתה יכולה להיות הקורולה הראשונה בעולם שגם דוושת הגז נתקעה בה וגם הברקסים לא עבדו והכל בו זמנית :lol:

:rofl::roflmao::roflmao::roflmao:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכחתם בנוסף לגז התקוע והברקס שלא עובד גם גלגלים שפתאום פונים בעצמם-היגוי חשמלי בעל דעות משלו.

וגם מודעה בשוק היד שניה: הונדה סיויק למכירה כחדשה ללא תאונות , שמורה מאוד ,נהגת יחידה , תוספות : סאן רוף.

פורסם

למה אתם יורדים עליה? היא רק רצתה לבדוק שהסיוויק שלה לא נדבקה במחלת ה"דוושה הדביקה" בטויוטה.

פורסם
"אנחנו עדיין לא יודעים מה גרם לנהגת לאבד שליטה על הרכב".

טמטום, חבר'ה, טמטום. זה מה שגרם לה.

עזוב, הרבה יותר קל להאשים את המהירות.

שטיפת המוח שעושים פה לאנשים זה משהו מפחיד.

אני בטוח שהיא אוחזת את ההגה נכון, המראות מכוונות פיקס, הכסא בתנוחה האופטימלית וזו המהירות שגרמה לכל זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הזכרת לי עכשיו את התקופה שהוצאתי רישיון וחתכתי אנשים בכמויות כי לא ראיתי אותם במראות, עד שיום אחד קראתי באינטרנט (נדמה לי באתר של מסלולים) איך לכוון כמו שצריך. מאז אני אפילו לא מסתובב אחורה כשאני נוסע לאחור, הכל דרך המראות ועד היום 0 פגיעות וגם 0 חיתוכים בכביש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למי שלא מודע יש גם הונדות שנקראות בימי אלה לתיקון, משנת 2001 אם אני לא טועה.

רק שזה בדגמים שנמכרים בחו"ל ולא מיובאים לארץ, יכול להיות שזאת הונדה מייבוא.:roll:

• תוכן חדש...