Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי חבר שהתחדש בסיאט איביזה חדשה.

הוא מעוניין לשים מערכת טובה.

תקציב: 6000 שקל,אפשרות לחריגה עד 7000 אם זה ממש נחוץ.

יד 2: לא,הכל חדש.

סגנון מוסיקה: מזרחית/שחורה(יותר מזרחית).

דרישות: לא יותר מסאב ולא יותר מ-2 מגברים,העדפה היא כזו:

2 מגברים,סאב,קומפוננט.[אם יש לכם משהו יותר טוב בראש-פתוח להצעות].

רדיו דיסק כבר יש,של אלפיין 9855.

המטרה היא 55% איכות ו-45% עוצמה.

התקציב לא כולל התקנה.

תודה מראש.

פורסם

חבר שלך צריך לקחת בחשבון שהוא יצטרך גם לעשות בנייה קטנה בדלת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אפשר להביא אחלה מערכת בתקציב הזה,אפילו אם הכל חדש.ובנוסף הוא לא כולל התקנה ורדיו דיסק,אם חבר שלך לא משתולל עם באסים היתי הולך על הרץ ES300 סאב "רגוע" יחסית לא לעוצמות גבוהות ומצויין למחירו, ואת השאר משקיע בקומפוננט ומגבר איכותיים.בתקציב הזה אפשר לעבוד אקטיבית עם סט טוב של שני חלקים.

פורסם

תקציב כזה (או אחר) לא שורפים על מוצרים מאתר אינטרנט, צריך לשמוע, להתעניין, להבין, ללמוד, אחרי זה יהיה לו הרבה יותר קל לבחור רכיבים.

אני ממליץ לו להגיע למפגש, כך הוא יוכל להתאהב באיזשהו סט, אחרת יהיה לו הרבה יותר קשה לקנות...

בגלל שיכול להיות שגם אחרי שהוא יתקין הכל הוא לא יהיה מרוצה, ויגיד לך מה הבאת לי, בגלל שזה לא מוצר יבש לפי נתונים, צריך לאהוב את המוצר לפני שקונים...

שרון.

• תוכן חדש...