Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הפחדתי אישה ברמזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזכיר לי שנסעתי בכביש 6 באיזה יום, נוסע בשמאלי, 130-140 ברגוע, בצד ימין כבר קלטתי מראש מה הולך להיות - גטס מעט מזגזגת (יורד טיפה לשוליים ועולה) ומלפניה משאית.

כמובן שאין טעם לשים לב אם בא רכב או לא, הגטס מחליטה לעבור שמאלה כשאני פחות מ 20 מטר ממנה. אז אחלה, אני יורד על הברקסים, מהבהב באורות, ו... כלום. הנבלה ננעלת על 90 קמ"ש ונוסעת בשמאל.

אחרי שהמשאית הבין שאני במצוקה פה, הוא עשה טובה (מלך !) והאט, ואז הנבלה הבינה שצריך לחזור לימין, שחזרה ועברתי לידה, ראיתי שהיא עסוקה בניפנופי יד ימין, ויד שמאל עם הטלפון עמוק באוזן

חיש קל שלפתי את הארנק שלי (שיש לו מן חלק נפתח כזה, כמו של התעודות משטרה שמראים בסרטים) - שלפתי, צפרתי, הצגתי.

היא כמובן נבהלה, את הפלאפון מיד שמטה, ואז הגדלתי ועשיתי לה תנועת "תעצרי בצד" עם היד, היא כמובן עצרה, ואני המשכתי בשמחה קדימה.

חבל שלא תועד בוידאו... יכל להיות קטע מבדר ביותר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

חיש קל שלפתי את הארנק שלי (שיש לו מן חלק נפתח כזה, כמו של התעודות משטרה שמראים בסרטים) - שלפתי, צפרתי, הצגתי.

היא כמובן נבהלה, את הפלאפון מיד שמטה, ואז הגדלתי ועשיתי לה תנועת "תעצרי בצד" עם היד, היא כמובן עצרה, ואני המשכתי בשמחה קדימה.

התחזות לשוטר הינה עבירה פלילית.

אבל בהחלט מהלך גאוני מצדך :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לי קרה מקרה שבאתי לעקוף משאית חלוקה והיא התחילה לזגזג.

איך שאני מצליח לעקוף אותה, אני רואה את הנהג חלוקה מתעסק עם המחשב הקטן שיש לו במשאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אצלנו ברכבי נסיעות יש קטע של לדפוק על השמשה עם היד בכל הכוח ולראות אנשים דופקים נגיחות בתיקרה (:

או

לדפוק על הדלת באמצע נסיעה ואז כולם מסתכלים אחורה כאילו היתה תאונה . :-D

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
התחזות לשוטר הינה עבירה פלילית.

אבל בהחלט מהלך גאוני מצדך :D

אני לא בטוח שזה נחשב להתחזות

הוא לא טען שהוא שוטר ולא הראה שום תעודת שוטר מזוייפת. זה שהיא הבינה שהוא שוטר, זאת כבר הטיפשות שלה. אולי זה שהוא סימן לה עם היד הוא בעצם אמר לה תודה על שפינתה לו את הנתיב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אצלנו ברכבי נסיעות יש קטע של לדפוק על השמשה עם היד בכל הכוח ולראות אנשים דופקים נגיחות בתיקרה (:

או

לדפוק על הדלת באמצע נסיעה ואז כולם מסתכלים אחורה כאילו היתה תאונה . :-D

היינו עושים את זה בזמן הלימודים.

כשהיו חוזרים באוטובוס יש את האוטובוסים החדשים, שיש להם חלון ארוך כזה למעלה שננעל ונפתח שטריקה חזקה.

רק חיכינו שמישהו ישען על החלון או יניח את הראש והופה:lol:

קובי

פורסם
מזכיר לי שנסעתי בכביש 6 באיזה יום, נוסע בשמאלי, 130-140 ברגוע, בצד ימין כבר קלטתי מראש מה הולך להיות - גטס מעט מזגזגת (יורד טיפה לשוליים ועולה) ומלפניה משאית.

כמובן שאין טעם לשים לב אם בא רכב או לא, הגטס מחליטה לעבור שמאלה כשאני פחות מ 20 מטר ממנה. אז אחלה, אני יורד על הברקסים, מהבהב באורות, ו... כלום. הנבלה ננעלת על 90 קמ"ש ונוסעת בשמאל.

אחרי שהמשאית הבין שאני במצוקה פה, הוא עשה טובה (מלך !) והאט, ואז הנבלה הבינה שצריך לחזור לימין, שחזרה ועברתי לידה, ראיתי שהיא עסוקה בניפנופי יד ימין, ויד שמאל עם הטלפון עמוק באוזן

אני אומר לך, אתה פשוט מלך!!!

:D זה היה גם רעיון שלי לעשות את זה מתישהו, אבל אני מפחד שאני אנסה את זה ובסוף יעצור אותי שוטר אמיתי. :roll:

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
alon79, בת 50 היא מזמן לא בחורה :)

כל אחד והבחירות שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באחד הימים,חזרתי מבילוי בשעה מאוחרת. בדרך ראיתי משהו שחור על הכביש (נראה כמו רכב). אני מתקרב ,ורואה שזה אכן רכב כהה ללא אורות, נוסע בסביבות 100 קמ"ש!

אני עוקף אותו ומסתכל דרך החלון ורואה משהו כזה .עם הפרצוף בתוך החלון הקדמי. בלאד!

נסעתי אחריו קרוב ל-20_קילומטרים. צפרתי,_סימנתי עם האורות,_עקפתי ונסעתי לפניו, תוך כדי הורדת מהירות. הוא פשוט היה עוקף וממשיך לדרכו. רק ברמזור הצלחתי לעצור לידו. רק אז,_הוא שם לב ופתח חלון לשאול "מה קרה?"

אמרתי לו שידליק אורות.

באדישות ענה לי "תודה" ונתן גז.

:?

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...