Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת קניתי עשיתי סיבוב הכול סבבה מידי פעם המד דלק לא עולה אני שומע את המשאבת דלק אבל הוא לא עולה רק בהמשך הנסיעה הוא ממשיך לתעורר ומתחיל לעלות מה הבעיה מה צריך לעשות זה אחד דבר שני הלוח שעונים האורות שלו בסדר גמור אבל הם לא נידלקים וצריך לתת להם זאפטה קטנה והופה הם עובדים מה עלולה להיות התופעה מה עליי לעשות

תודה מראש לגולשים תגובות עינייניות תודה:?::?::evil:

נ.ב רציתי לדעת איפה כדאי לעשות שיפוץ לגיר כי המצב שלו לא משהו מקום טוב תודה מראש

יש נזילה בגיר מה עדיף לשפץ או להביא מי פירוק והאם יש לכם מקום וכמה עלול לעלות והאם זה יפתור את הנזילה

פורסם

לגבי מד הדלק, הבעיה לא ברורה, האם המד עולה לפול כשאתה ממלא מיכל מלא?

בקשר לזפטות , כדאי שתימנע מזה הפלסטיקה שם מאוד שבירה ועדינה ובמיוחד עכשיו אחרי 20 שנה, ושמש נוראית,

מניסיון, זה לא קל לתקן ולשחזר פלסטיקה ו"אוזניים "של הברגות וכד',

בקשר לגיר ,קנית גסטי ב1000 שקל ואתה רוצה להשקיע פי 4 על שיפוץ גיר??

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לגבי מד הדלק, הבעיה לא ברורה, האם המד עולה לפול כשאתה ממלא מיכל מלא?המד עולה לפול אבל מידי פעם הוא לא עולה ביכלל אבל מה הפיתרון???

בקשר לזפטות , כדאי שתימנע מזה הפלסטיקה שם מאוד שבירה ועדינה ובמיוחד עכשיו אחרי 20 שנה, ושמש נוראית,הזפטות לא כאלה חזקות ממש קטן קטן כמו ליטוף קטן אבל מה הפיתרון??

מניסיון, זה לא קל לתקן ולשחזר פלסטיקה ו"אוזניים "של הברגות וכד',

בקשר לגיר ,קנית גסטי ב1000 שקל ואתה רוצה להשקיע פי 4 על שיפוץ גיר??

שיפוץ גיר אני רוצה לעשות אבל כמה יאלה לי ואיפה אני עושה את זה ררוצה לשפץ ולהשקיע יש לי נזילה כמו שציינתי השאלה עם השיפוץ יסדרו את זה

פורסם

אל תעלב או משהו, אבל רכב ב1000 שקל, תיסע עליו עד שהוא ייהיה קרוב להיתפגר ותיקח אותו לגריטה, תרוויח 2000 ש"ח.

(איזה שנה הרכב?)

פורסם
אל תעלב או משהו, אבל רכב ב1000 שקל, תיסע עליו עד שהוא ייהיה קרוב להיתפגר ותיקח אותו לגריטה, תרוויח 2000 ש"ח.

(איזה שנה הרכב?)

לא רוצה הוא רכב טוב נוסע אין נזילות מהמנוע אין אכילת שמן אין כלום נסעתי איתו לטבריה לנתיבות באותו יום ושום אכילת שמן הכול מעולה אני רק רוצה שתענו לי תודה

הרכב שנת 94

פורסם
לא רוצה הוא רכב טוב נוסע אין נזילות מהמנוע אין אכילת שמן אין כלום נסעתי איתו לטבריה לנתיבות באותו יום ושום אכילת שמן הכול מעולה אני רק רוצה שתענו לי תודה

הרכב שנת 94

בבקשה תענו לי על השאלות בבקשה+הקפצה

פורסם

הגיר הוא ידני או אוטומט?

אם אוטומט זרוק את הגיר לפח ותחליף לגיר ידני, אם הגיר ידני , אז צריך לבדוק מאיפה הנזילה, יכול להיות משהו קטן

כמו נזילה מההברגה למטה(בורג ריקון שמן) או ממקום רציני יותר, רצוי שתבדוק בדיוק מאיפה נוזל.

מה זה "לא משהו"? יש לך בעיות בהכנסת הילוכים?

תנסה כשהקלאץ' לחוץ להעביר בין ראשון לרוורס מס' פעמים, אם יש לך קושי בהכנסת הילוך אז הקלאץ' שלך לא תקין או שזקוק לכיוון (אם אפשרי בג'סטי)

פרטים בה"פ .

פורסם
הגיר הוא ידני או אוטומט?

אם אוטומט זרוק את הגיר לפח ותחליף לגיר ידני, אם הגיר ידני , אז צריך לבדוק מאיפה הנזילה, יכול להיות משהו קטן

כמו נזילה מההברגה למטה(בורג ריקון שמן) או ממקום רציני יותר, רצוי שתבדוק בדיוק מאיפה נוזל.

מה זה "לא משהו"? יש לך בעיות בהכנסת הילוכים?

תנסה כשהקלאץ' לחוץ להעביר בין ראשון לרוורס מס' פעמים, אם יש לך קושי בהכנסת הילוך אז הקלאץ' שלך לא תקין או שזקוק לכיוון (אם אפשרי בג'סטי)

הוא ידני שיפצתי אותו תודה עכשיו לעביר הילוך זה חלום ממש חלוםםםםם תודה לכם ולרפי לין

אבל מה יהיה עם התאורה של הלוח שעונים צריך לתת לו כאפה קטנה שיעבוד מה זה יכול להיות הבעיה?

פורסם

יש לך בעיה של מגעים,בא תתחיל מזה שתפסיק עם ה"כאפות" כדי שלא תסדוק איזה פלסטיק או תשבור איזו תושבת שם בפנים, ואז יהיה מאוד קשה לסדר את זה, ואף בעל מקצוע לא יתחיל להדביק בשבילך שברים של פלסטיקים ולנסות לשחזר לך את ההברגות והתושבות.

אצלי שקעו כל הכפתורים בצד שמאל של הלוח שעונים , ואני בסך הכל לחצתי על המפשיר אדים:roll:, יום עבודה שלם פירקתי הדבקתי חיזקתי ,הרכבתי, וזה אחרי שיש לי כבר ניסיון בעבודה כזו כי זו לא פעם ראשונה שאני מפרק את זה, (בפעם הראשונה שברתי יותר ממה שתיקנתי )

תיגש לחשמלאי שיסכים להתעסק לך עם זה. לפי דעתי יש לך שם פשוט תושבת של מנורה שצריך לסדר או להחליף,

פרטים בה"פ .

פורסם

לגבי הלוח שעונים,מאחורי הלוח יש קונקטור ,לקונקטור יש תופסן,או שהתופסן נשבר או שהקונקטור השתחרר או משהו...

הבעיה שצריך לפרק בשביל להגיע מאחור.

לגבי המד דלק,כנראה בעיה במצוף, זה לא משהו רציני 100-200 שקל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...