Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שהרכב אוטומטי.

1. העלתי תמונה בה מספרתי כל שעון\נורה שאני לא יודע מה תפקידה. אשמח אם תסבירו לי. במיוחד הנורה הכתומה במסגרת מס' 2 וב-4.

2. שעון החום בנסיעה של קצת יותר מ20 דקות עולה לקצת מעל 90 מעלות. מדובר על בין הקו האמצעי לקו שמעליו. צריך לדאוג?

3. הארמברייקס חלש. הוא עוצר את הרכב רק במידה ולא נתתי גז. אם אלטף את הדוושה כשהוא מורם - הרכב יסע! הוא גם לא מרעיש, הנסיעה מרגישה אותו הדבר בין אם הארמברייקס מורם או לא. מה עלות התיקון של כזה דבר?

4. איפה ממלאים נוזל קירור ברדיאטור? חיפשתי, לא מצאתי.

תודה רבה על הסבלנות (:

oriscar.jpg

פורסם

נורה (2)- ABS

נורה (3)-שעון לחץ שמן

נורה (4)-גובה שמן

לגבי בלם היד - מהר לבדוק את מערכת הבלימה ,אני משער שיש לך דיסקים אחורה . אז כנראה הרפידות כבר היסטוריה .

לגבי בדיקת ומילוי נוזלים לרדיאטור- אם אתה עומד מול המנוע בצד השמאלי של הרדיאטור תראה את הפתח .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

אתה יודע, אחרי שהאוטו נוסע (ועוד איך) איזה 14 שנים, אפשר לחכות כמה שעות עד שאנשים יחזרו מהעבודה ויחפרו באוסף של הג'וניור, שלמזלך שומר מזכרות מהאוטו שבו גדל. וגם לאבא שלו יש זכרונות טובים. אוטו אוטו, כמו שכתבו עליו ב"אוטו".

הנה לך צילומים מספר הרכב של שנת 93. זה באאנגלית, מקווה שתסתדר. הספר בעברית הלך עם האוטו.

תגדיל קצת כדי לקרוא ברור. (אפשר זום של הדפדפן או תוכנת ניהול תמונות)

אגב, ABS היה נדיר יחסית באותן שנים.

סע איתה בזהירות ורגישות !

zx93-lamps.jpg

zx93-panel.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

וואו, תודה רבה לשניכם!

האמת היא שהאוטו לא שלי, הוא של חברה שלי. היא קיבלה אותו במתנה לו מזמן ואנחנו רוצים לעשות לו ישור קו. לקחתי אותו לנסיעה קצרה וזה הרכב הכי נוח שנסעתי בו אי פעם. הרכב בן 14(!), יחסית מוזנח וכשאני עולה על באמפר ב60 קמ"ש אני בקושי מרגיש.

יש לי פולו 16V, וזה אחלה אוטו, באמת, אבל הנוחות של הסיטרואן קנתה אותי. גם האיבזור לא יאמן באוטו מ96. הכסא מתכוונן גם לגובה, יש ABS ונעילה מרכזית. אין הגה כוח, אבל שטויות.

אני בטוח שהיא תהנה ממנו.

• תוכן חדש...