Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סקר שוק קצר וכמה מאולמות התצוגה הגענו לסוף המסלול , מצד אחד הגולף בדגם הרגיל 1.6 אוטמטית DSG

מול הונדה סיויק החדשה במרכב 4 דלתות.

קראתי וחיפשתי בפורום על שני הרכבים הנ"ל וראיתי שההונדה מיוצרת בטורקיה מול פולסוואגן בגרמניה.

הגולף 1.6 102 כוחות סוס מול הסיויק 140 ממנוע 1.8, בגדול את המפרטים הטכניים של שניהם אני יודע,בהתחלה נטיתי לכיוון ההונדה אך שגיליתי שהיא מיוצרת בטורקיה עצרתי והתחלתי לחשוב שוב לכיוון הגולף.

האם יש ממה לחשוש בגלל ייצור הרכב בטורקיה ? (בקורולה 2003 היה RECALL לדגם המיוצר בגלל בעיות אלו ואחרות והיה מיוצר שם) , ברור שהעדיפות היא לכיוון ההונדה אך מה שעוצר בעדי זה הארץ ייצור.

בפולסוואגן היו בעיות בגיר ה-DSG , וכל מיני RECALL שונים ומשונים, באופן מוזר בהונדה לא נתקלתי עדיין ב-RECALL.

אודה מאוד אם תמליצו לי הגולף\ סיויק

הרכב משמש בעיקר לשימוש משפחתי.

תודה על העזרה

פורסם

להורים יש את הגולף שנה 1.6, הביצועים לא מזהירים יחסית להונדה אם זה חשובלך, לך ל TSI או תפסול, רכב מאוד נוח, תא נהג הכי איכותי בקטגוריה, צריכת דלק מצוינת, וגיר שהוא רמה מעל כל מה שיש בשוק. בקשר לאיכות ההרכבה הטורקית היתה לי הונדה ישנה מהליסינג הרכבה טורקית שלא עשתה שום בעיה, ואני מכיר שני אנשים עם הדגם החדש שגם כן מאוד מרוצים ממנו, לא חושב שזה אמור להוות בעיה.

פורסם

בקשר לגולף אין לי מה להגיד אבל יש לי חבר עם הסיויק החדשה וברוך השם אין לא שום בעיות ותגובות שליליות על הייצור,

האוטו נוסע חלק והכל יושב במקום אם זה הדאגה שלך אין לך ממה לדאוג!

הונדה סיויק 98 1.6 ידנית בעבר:-)

סיאט לאון 2.0TFSI 2007 בהווה:twisted:

פורסם

בעיה של קורולה 2003 הייתה בעיית תכנון ולא נבע מיצור בטורקיה. אתה יכול גם לבדוק בפורום של הונדה, אנשים לא מרגישים הבדל בין יצור בטורקיה או ביפן.

פורסם
גם בסין, גם ביפן וגם בטורקיה מכונות מרכיבות את הרכב, אני לא מבין את ההבדל.

• בקרת איכות
  • איכות החומרים מהם מייצרים את החלקים
  • סטנדרט איכות יצור של ספקי המשנה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפני שבוע בערך יצא לי לנסוע באוקטביה דיזל עם DSG, אין ספק שהוא משפר את החוויה לעומת גיר אוטומטי רגיל - החלפות מא-וד מהירות. מה שכן, הגיר מעט מהססת לפעמים בתגובותיו.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...