Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מריץ על מחשב ישן שלי בעבודה WIN XP עם 256 גיגה זכרון

כרטיס הקול הוא אודיגי 2 ZS

התקנתי את הגרסא האחרונה של KX PROJECT

הבעיה שלי היא שאני יכול להשתמש משום מה רק ביציאות האנלוגיות ואז אני יכול לעשות או מערכת 3WAY שמורכבת מחיתוך בנד פאס לוופרים, חיתוך בנד פאס למידים וחיתוך היי פאס לטוויטרים אבל אין סאב.

או שאני יכול לעשות מערכת 3WAY שכוללת חיתוך בנד פאס לסאב, חיתוך בנד פאס לוופרים חיתוך בנד פאס לטוויטרים אבל אין מידריינג'ים

הקטע הוא שאני יכול לבחור בערוצים של הסאב וופר או חיבור של רמקולים מהסט הקדמי או ניתוב של סאב וופר וסנטר

ובמקרה אחרי אני יכול לעשות טוגל ליציאה של האוזניות שתצא לי דרך הסאב והסנטר.

יש לי עוד שלוש יציאות (כניסת מיקרופון, כניסת ליין אין ויציאה דיגיטלית)

איך אני הופך אחת מהן ליציאה אנלוגית ומנתב אליה את הסאב?

או שאני יכול להשתמש בראוטר להוציא את הסאב דרך SPDIF?

הצילו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא

חפש טוב, היה שרשור ברור שהעלתי בו גם שרטוט

אתה צריך לייצר גם של PL 4WAY

וזה מביא לך 3 ערוצים מכל PL במקום 3 ערוצים

אתה חייב ליצר בעצמך כבל מכיוון שהסידור פינים שונה מהסטדנרט

פורסם

גורל - לא הבנתי את המשפט: וזה מביא לך 3 ערוצים מכל PL במקום 3 ערוצים

?

אם אני מבין נכון אתה מדבר על זה שהפתרון נמצא ביצירת החיווט והמחברים? לא ברור לי איך אני מנתב ערוץ אנלוגי שלישי לתוך יציאת PL

מי פתח את השרשור הזה - אתה? (אני אצטרך להריץ על זה את החיפוש מאוחר יותר, לא כרגע)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך 3 PLים

הראשון - מוציא לך ימין \ שמאל

השני מוציא לך ימין \ שמאל \ ימין נוסף

השלישי מוציא לך ימין \ שמאל \ שמאל נוסף

וככה יש לך 4WAY

פורסם

מספיק לי ימין או שמאל נוסף בלבד לסאב - אני לא מחפש להפעיל סנטר בצורה כזאת.

הדבר היחידי שהצלחתי למצוא עד עכשיו זה שיש PL מסוג TRS אבל הוא לא שונה בשום דבר.

אם תוכל לתת לי מילת מפתח - מה לחפש, הודעה של מי מי לחפש או כלשהוא כיוון כמו ע"י מי נפתח הת'רד אז כשיהיה לי זמן להריץ שוב חיפוש מיוחד הסבירות שאני אמצא את זה היא גבוהה יותר.

מה שאני לא מבין זה איך זה נראה באפילוג - האם זה אחת מיציאות הASIO? כי באנלוגיות אין מן הסתם שום יציאה נוספת שכזו. (או שמדובר ביציאות של האוזניות וככה בעצם מתבצע הטוגלינג...)

אם אתה יודע את מספר היציאות בכרטיס זה יוכל לעזור.

אצלי אפרופו העפתי את הפורלוג ואת הסראונדר ואני יוצא ישר מהFXBUS לROUTER וממנו דרך פילטרים של קרוסים ודיליי ואקולייזר ליציאות באפילוג.

אני צריך כוון כי כמות החומר שיש כאן על CARPC היא מטורפת.

Pioneer TS-X150

פורסם

עוד שאלה אחת - האם בעצם אתה מדבר על כבל כזה?

http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=6876

או קיי - אני חושב שהבנתי - זה כנראה הכבל שאני מחפש... אני אקנה אחד ואנסה.

Pioneer TS-X150

פורסם

קרא את השרשור הבא טוב טוב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257128

כבל רגיל לא יעבוד!

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

גוצי - קראתי והבנתי איך לעשות את הכבל - לדעתי יעבוד

רשמתי לך בהודעה פרטית בדיוק איך...

לאן באפילוג אני מנתב בעצם את הסאב והסנטר אם כל היציאות האנלוגיות תפוסות - ליציאות של האוזניות?

Pioneer TS-X150

פורסם

קצת מחקר אדי

נהיית פולני אמיתי אה?

"in epilog its recognized as "I2S 2 Left/Right Output"

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופסי

באמת נתקלתי היום בשתי היציאות האלה.

מחקר זה משהו שאני עושה כל הזמן - הראש שלי כבר מחוק ויש דברים שפשוט כבר אין לי כוח לעשות אופיר.

כמות הידע שאתה, גורל ונימי צברתם - חוסכת ממני את הצורך לנסות לחפור בפורומים בשביל התשובה

והיא גם חוסכת ממני את הצורך לחקור בכוחות עצמי - שזה סוג המחקר אפרופו שאני הכי אוהב בהרבה מקרים. (כי מגלים הרבה דברים אחרים בדרך...)

אני שואל אתכם הרבה שאלות כי אני כבר גמור מעייפות ורוצה לקצר תהליכים.

כמו שהבנת - רמיזה של גורל הביאה אותי להבין לבד באיזה כבל מדובר אבל לחבר אותו מחר ולא להבין למה הוא לא עובד לי ואח"כ להתחיל לחקור בפורומים למה זה לא עובד זה משהו שאתה הרגע חסכת ממני...

אני משתדל לעשות אותו הדבר בשביל אחרים כשאני יכול.

אפרופו - עריכה - עשיתי שם סה"כ עבודה מאוד יפה ואפילו ערכתי את השמות של כל הפלאגינים כדי שאני אוכל להבדיל בין טיימ קורקשן של ערוץ אחד למשנהו, בין קרוס של ערוץ אחד למשנהו...

גיליתי שיש אפשרות לעשות קרוס אובר בעזרת האקולייזר ואפשר לשנות לו את הQ במקום להשתמש בקרוס מדרגה שניה או קרוס מדרגה רביעית - ואפרופו לקרוס מדרגה רביעית בהיי-פאס אפשר לרדת הכי נמוך ל40 הרץ שזה אחושרמוטא מגבלה ברגע שאתה רוצה לעשות סאבסוניק פילטר לסאב ב24 דציבל...

גיליתי שיש שם אפשרות לעשות צליל שמזכיר מגבר מנורות ויש אפשרות ממש לקדם מגבר שמדמה מנורות ועוד דברים מאוד נחמדים.

כל זה בגלל שהעדפתי להכיר את התוכנה בעצמי, אחרי זה עברתי על רוב הHELP של הKX PROJECT

רק חבל שלמחשב שאני בונה את זה עליו יש סה"כ מעבד פנטיום 1.7 מגה הרץ ו256 מגה זכרון סה"כ

וזה רץ יפה מאוד רק שאני לא יכול להוסיף מספיק רכיבי טיימקורקשן או פרוססורים כבדים יותר - אבל בניתי את זה ככה שיש לי מספיק מכל דבר.

רק שאכלתי כאפות עם היציאה הרביעית שמתברר שהיא מסתתרת בתוך השתיים האחרות.

אני עד עכשיו תוהה לעצמי איך הם ממתגים שם את האזניות בפנים למשל - כי יש יציאה באפילוג לאזניות ואפשר לנתב לשם שמע - אבל אם עושים טוגל לאזניות זה ישתלט על היציאה לסאב ולסנטר... מוזר.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא , הוא צודק

בקרוס 24 דיבי אפשר מינימום של 40 הרץ

ב12 דיבי 20

אין אפשרות לסבסוניק

לגבי הt/a

תשתמש בtime balance v2

זה יפתור לך את כל הבעיות

אין קשר למעבד ולזכרון

הכל מתבצע על הכרטיס קול ויש לו גבול למשאבים..

פורסם

אני משתמש 4th degree crossover ככה זה נקרא

קליק ימני והוספה של פלאגין - זה השם של הפלאגין (אפשר לערוך את השם הזה איך שבא לך אפרופו)

יש אפשרות להוסיף פלאגינים של אקולייזר שנקראים

eq high pass

eq low pass

eq bandpass שאפרופו ממש לא ברור איך הוא עובד אז פשוט משרשרים היי פאס ואחריו לו פאס בשביל לבנות בנד פאס וזה עובד נהדר.

בפלאגינים של האקולייזר אפשר אפרופו לשנות את הQ וזה משפיע לדעתי על הפאזה בנקודת החיתוך - אבל קשה מאוד לקבוע עם אזניות - בכל מקרה זה עושה הבדל.

עריכה - אופיר - השתמשתי גם בטיים באלאנס אבל הוא היה מאוד לא ברור... לא ניסיתי להכנס לזה עדיין - יש שם גם הפיכת פאזות??

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אתם יודעים - מזל של פולני

קניתי כבל פשוט ב35 שקלים והפינאווט שלו הוא בול מה שצריך :-D

(אני מחבר את הכרטיס קול הזה במחשב שיש לי בעבודה ושם אני בונה לי מערכת 4WAY - לא קשור בשיט לרכב... ברכב אני משתמש בביט 1 ויציאה אופטית מהמחשב)

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

שקולומצום - תתעלמו בקטע של הדיליי עם הסאב - זה סתם נסיוני... אבל עובד :-P

kxp.JPG

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...