Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד כמה : סיאט איביזה דור 2, קיא פרג'יו, סוזוקי ONE ויורו סוויפט, פיאט מאריה

Seat Ibiza_f1.jpg

Seat Ibiza_b.jpg

Kia Pregio_f1.jpg

Kia Pergio_b.jpg

Suzuki One1.jpg

Suzuki Euro Swift1.jpg

Fiat Marea_f1.jpg

Fiat Marea_b1.jpg

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לחברים,

בעקבות חופשת הפסח(א), היה לי זמן לעשות קצת סדר בספרות הטכנית ולגבש רשימה של היצרנים שמיוצגים בארכיון.

ואלה שמות:

• אודי
  • אופל
  • דייהו
  • דייהטסו
  • הונדה
  • וולוו
  • טויוטה
  • יגואר
  • יונדאי
  • מאזדה
  • מיצובישי
  • ניסאן
  • סאאב
  • סובארו
  • סוזוקי
  • סיאט
  • סיטרואן
  • סקודה
  • פולאריס
  • פולקסוואגן
  • פורד
  • פז'ו
  • פיאט
  • קיה
  • קרייזלר
  • רנו
  • שברולט
  • GMC
  • כלים דו"ג של "מטרו" - סאן יאנג, ימאהה, קוואסאקי וכו'

אם אתם מעוניינים בדגמים כלשהם של יצרנים אלה (בעיקר משנות ה-90), אתם מוזמנים לשאול פה ואני אבדוק אם יש לי קטלוג רלוונטי.

חג שמח.

פורסם

האם יש לך קטלוג של שברולט מונטה קרלו, קווליר קופה, סיאט איביזה שנתונים 00-02 תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
אם אפשר של סובארו גראנד לאונה 93-4 (בצורה של אימפרזה)

בבקשה.

עריכה - ראיתי, שהמערכת הקטינה את הקבצים, והמלל יצא לא קירא. מצטער.

Grand Leone1.jpg

Grand Leone2.jpg

פורסם

אפשר של קסנטיה X1? (מודל 93-97)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי של קסנטיה, אבל יש לי עלון כללי של כל הדגמים של סיטרואן לשנת 97, קובץ שוקל איזה 2 מגה. יש לי את המייל שלך, אני בהמשך היום אשלח לך אותו למייל.

פורסם
אין לי של קסנטיה, אבל יש לי עלון כללי של כל הדגמים של סיטרואן לשנת 97, קובץ שוקל איזה 2 מגה. יש לי את המייל שלך, אני בהמשך היום אשלח לך אותו למייל.

תודה.

יכול לסרוק ספר טיפולים של דייהו נובירה משנת 2000 (אפילו ממולא עד שנת 2004), למי שרוצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש משהו של סיטרואן ואפשר להעלות לכאן אודה לכם מאוד.

כדי לא לפתוח שירשור חדש, אתעלק על הנ"ל ויבקש, למי שיש ויכול להעלות או לשלוח במייל, בשנת 90 כמדומני בוצע מבחן דרכים ב'אוטו' בין פיג'ו 605 לבין האחות הלא זהה סיטרואן XM. אם למישהו יש מבחן זה אודה לו מאוד אם יוכל לשלוח לי אותו.

תודה מראש.

פורסם

אני העלתי לכאן קטלוג של סיטרואן AX, כל הדגמים לשנת הדגם 1989, סרוק באיכות גבוהה. חפש אותו בשירשור זה, כמה עמודים אחורה.

לגבי המבחן של פיז'ו 605 מול XM - זה היה לדעתי בגיליון אוטו במרץ או פברואר 1990. אבל לא לגמרי סגור על זה, ויתכן שבאמצע שנות ה 90 נערך מבחן נוסף, לדגמים המשופרים (מתיחת פנים + מנוע טורבו CT)

• תוכן חדש...