Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לרכוש לאוטו זוג בקליות לפנסים האחוריים.

עכשו ראיתי בebay בקליות יפות במחירים טובים אבל אני לא יודע אם הם עושים משלוחים לישראל המקומות בהם ראיתי את הבקליות.

האתר:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/02-03...Q5fAccessories

או:

http://shop.ebay.de/i.html?LH_AvailT...baru&_ckw=rear

אשמח לעזרה ממי שמבין שיכול להגיד אם הם עושים הזמנה לישראל ואם חוץ מהמחיר שרשום שאני צריך לשלם אני צריך לשלם עוד כסף על מכס או משלוח.

אני לא כ"כ בקיא בנושא.

תודה לעוזרים...!

פורסם

היי שלומי.

בלינקים שנתת המוכרים לא עושים משלוח לארץ.

אבל אם תפנה אליהם, יש סיכוי גבוה שיעשו.

יש שם אופציה של "שאל שאלה"ו אז אתה צריך לבחור את נושא השאלה.

במקרה שלך "משלוחה".

תרשום: " 'would you ship to Israel"?

בד"כ תקבל תשובה תוך יום-יומיים (הם בנו שם מערכת מאוד יעילה).

המחיר שרשום שם לא כולל משלוח.

אני הזמנתי מ EBAY רכיבים וחלקים בערך ב 500$ ומעולם לא שילמתי מכס.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

אני מזמין הרבה מוצרים מאיביי, אל תקל ראש יכולים לתפוס אותך גם במכס ולשלם את מלוא המחיר

כדאי לברר קודם באתר המכס באינטרנט כמה עליך לשלם מכס לפני ההזמנה.

לגבי משלוח ,עדיף לברר קודם אם החברה באיביי יכולה לשלוח דרך הדואר של ארצות הברית,במקרה הזה המשלוח מגיע לסניף באזור מגוריך.

האפשרות השניה היא דרך חברות שילוח כמו DHL ואז המשלוח מגיע לנתב"ג והם משחררים לך אותו תמורת עמלה.

האפשרות השלישית היא לבזבז חצי יום בנתב"ג ולשחרר לבד.

לאתרים באיביי עדיף לשלם PAY PAL ואז יש לך ביטוח מנוכלים (הדרך הזאת דורשת הרשמה ל-PAY PAL )

בהצלחה משה

פורסם

אל תבנה על הסיפורים של ה-"לא שילמתי שום דבר לאף אחד". המכס כעקרון חל על כל חבילה שערכה מעל 50$ כשאז תשלם מכס על המוצר - אם הוא חייב במכס - ומע"מ על כל החבילה כולל המשלוח.

אם החבילה תעצר במכס זה פונקציה של גודל החבילה, הערך שרשום עליה, סוג החבילה, סוג המוצר בפנים וערנות הממיינים בדואר. כמו כן שים לב שיש חלקי רכב שדורשים אישורים למינהם.

לי כבר קרה שעצרו חבילה של 60$ ככה שנסיון של אחרים לא בהכרח מלמד על מה שמצפה לך.

• תוכן חדש...