Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שבטוח זה שזה יהיה זול יותר מהחלפת מנוע כתוצאה מסתימה במעברי השמן.

אני לא מאמין שהטיפול הזה יעבור את ה500 שקל במקרה הגרוע ביותר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה על תיסע ברכב אלא גרור אותו למוסך, הסיכון גדול ואתה יכול להרוס את המנוע כמו במקרים רבים אחרים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עדכון : הקארטר נוקה וכל מעברי השמן במנוע + עשו פלאשינג הוחלף השמן מנוע

המנורה כבתה והרכב נוסע בסדר ואפילו שקט מבעבר , במוסך רק אמרו שהם מתנערים מכל אחריות על המנוע

פורסם

בגלל שבמנוע הנל יש בעיה של בוצה במנוע , המוסך גבה 1090 שקל כולל עבודה מעמ וחלפים

מורשה טויוטה

והם מתנערים מאחריות בגלל שהם אומרים שאי אפשר לתת על דבר כזה אחריות זה יכול לחזור עוד חצי שנה וזה יכול לא לחזור אף פעם ד"א בוצע גם פלאשינג למנוע

פורסם

אם המנוע נקי עכשיו מכל בוצה אני לא מוצא כל סיבה להמנע משימוש בשמן סינטטי מלא שיפחית את הצטברות הבוצה בעתיד.

אם אתה מעוניין להמשיך ולטפל ברכב במוסך מורשה, עקב רגישות המנועים הנ"ל לבוצה אני ממליץ לך לבצע החלפת שמן ופילטר פעמיים בשנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בגלל שבמנוע הנל יש בעיה של בוצה במנוע , המוסך גבה 1090 שקל כולל עבודה מעמ וחלפים

מורשה טויוטה

והם מתנערים מאחריות בגלל שהם אומרים שאי אפשר לתת על דבר כזה אחריות זה יכול לחזור עוד חצי שנה וזה יכול לא לחזור אף פעם ד"א בוצע גם פלאשינג למנוע

באיזה מוסך ספציפי בוצעה העבודה ? יש לך קבלה עם פרטי העבודה שבוצעה שתוכל לעלות לפורום ?

האם הם הסבירו לך מה הסיבה להיווצרות הבוצה ?

איזה שמן מנוע מילאו לך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

עבודה פ+ה אגן שמן + ניקוי רישתית 300 שקל

פ+ה וניקוי מכסה שסתומים 160 שקל , עד כאן זה עבודה

חלפים

מסנן שמן מקורי - 68 שקל

אטם פקק ריקון - 5 שקל

שמן 10W40 חצי סינטטי SL 4.20 L

124 שקל

מקורי - סיליקון אפולר ל - 208 - לא הבנתי מזה

פלשינג חומר שטיפה פנימי 75 שקל

לגבי ההמלצה לבצע פעמיים החלפה של שמן בשנה הכוונה היא פעם רק החלפת שמן פעם טיפול כל 5 אלף קילומטר ?

פורסם
עבודה פ+ה אגן שמן + ניקוי רישתית 300 שקל

פ+ה וניקוי מכסה שסתומים 160 שקל , עד כאן זה עבודה

חלפים

מסנן שמן מקורי - 68 שקל

אטם פקק ריקון - 5 שקל

שמן 10W40 חצי סינטטי SL 4.20 L

124 שקל

מקורי - סיליקון אפולר ל - 208 - לא הבנתי מזה - סיליקון שמורחים מסביב לאגן השמן או מכסה שסתומים לפני ההרכבה בכדי למנוע נזילות.

פלשינג חומר שטיפה פנימי 75 שקל

לגבי ההמלצה לבצע פעמיים החלפה של שמן בשנה הכוונה היא פעם רק החלפת שמן פעם טיפול כל 5 אלף קילומטר ?

אני ממליץ לך להחליף שמן כול -5K או פעם בשנה הקודם מבניהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

יבוצע

יש המלצה לצמיגות מסוימת או מה ששמים במורשה מספיק טוב ?! , אגב מדוע לא כל בעלי הטויטה משנתון 2003-2004 בעלי מנוע VVT לא מבצעים ניקוי לקארטר ?

פורסם

מצטרף לשאלה ועוד כמה דברים:

1.מדוע שמו לך חצי סינטטי 10W40 ולא סינטטי מלא לפי הוראת יצרן(אצלי ראנאיקס 2003 תמיד שמים סינטטי מלא במורשה טויוטה ).

2.האם התקלה המדוברת נכונה גם לטויוטה ראנאיקס 2003 (גיר ידני אם זה משנה).... וגם לטויוטה קורולה 2002(מנוע זהה VVTIׂ.

3.בהקשר לתקלה המדוברת,האם יש משמעות לארץ ייצור של הרכב קרי טורקיה או אנגליה?

תודה לכל העונים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שמעתי גם על runx אחת עם בוצה במנוע ועל עוד שכן עם קורולה 2001 עם אותו מנוע שגם כל טיפול שלישי מפרק קארטר ומבצע פלשינג למנוע הוא טוען שזה פותר את הבעיה לתמיד

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מצטרף לשאלה ועוד כמה דברים:

1.מדוע שמו לך חצי סינטטי 10W40 ולא סינטטי מלא לפי הוראת יצרן(אצלי ראנאיקס 2003 תמיד שמים סינטטי מלא במורשה טויוטה ).

2.האם התקלה המדוברת נכונה גם לטויוטה ראנאיקס 2003 (גיר ידני אם זה משנה).... וגם לטויוטה קורולה 2002(מנוע זהה VVTIׂ.

3.בהקשר לתקלה המדוברת,האם יש משמעות לארץ ייצור של הרכב קרי טורקיה או אנגליה?

תודה לכל העונים.

השמן המומלץ לראנקס הוא 10W30 ע"פ הספרות...שהוא חצי סינטטי...וזה מה ששמים לי במוסך

איפה כתוב שמומלץ סינטטי מלא!?

• תוכן חדש...