Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי טויטה קורולה 2003 עם בעיה של מנורת לחץ שמן שנדלקת ונכבכת כרגע יש רעשים מהמנוע

אשמח לעזרה בפיתרון לבעיה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבוע טוב!

לפי התיאור כדי לך להתחיל להריץ כמה טלפונים בכדי לחפש מנוע אחר.

מתי החליפו שמן ומסנן שמן בפעם האחרונה?

כנראה ישנה בוצה במנוע.

בהצלחה.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

בשנים האלו של הקורולה יש בעיה במנוע, ככל הניראה תקלה סדרתית במנוע, להרבה רכבים הלך המנוע.

אם הרכב טופל קבוע ובזמן במוסך מורשה, אז יתכן והם יסכימו להחליף את המנוע ללא תשלום.

יקיר.

פורסם

מחר האוטו יגיע למוסך כמובן שעל גרר . , למישהו יש מושג על עלויות של מנוע ? ! , האם להודיע למוסך שידוע לי על קריאה חוזרת לתיקון בטויוטה העולמית ?

פורסם

לא ידוע על קריאות.

לדוד שלי אמרו שמנוע חדש עולה 23אלף ש"ח, והחליפו לו בחינם גם כשניגמרה אחריות בדיוק בק"מ שלך, והלחליפו לו רק בגלל שהרכב טופל אצלם תמיד בזמן.

פורסם

האם יש השתפפות של המוסך ?! לפני שקניתי את האוטו בדקתי אחת אחרת שהחליפו לה מנוע בעלות של 12 אלף שקל והם החלו בתביעות נגד יוניון מוטורס

האם יש סיכוי שהמוסך ישתתף בעלות חלקית של ההחלפה ?

פורסם

אני חושב שלא יחליפו לך מנוע ולא השתתפו בהוצאות התיקון גם מהסיבה שאתה לא יד ראשונה על הרכב.

לפני שאתה תולה תקוות בכול מיני הודעות בפורום הכנס את הרכב למוסך מורשה לשם קבלת חוות דעת מקצועית על מהות התקלה ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תפתח תקוות שווא.

עדיין לא ברור מה התקלה.

אין שום קריאת תיקון למנועים של קורולה.

גם אם הבעיה מוכרת, ראבק, הרכב בין 6 שנים.

שמע למרק - כנס למוסך מורשה לבדיקה, כי בסוף יתברר שזה אולי רק בעיית יוניט לחץ שמן תקולה וזהו.

פורסם

אם המנוע עדיין לא דופק ולא תפוס אז אולי אתה יכול לפרק את האגן שמן ולעשות שטיפה רצינית במוסך + פלאשינג בתקווה שרוב הבוצה תצא.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המנוע לא דופק וגם ההבובים לא היו קבועים המורה נכתבה ונדלקה שוב אחרי 10 דקות נסיעה המנוע עבד כרגיל מתי שהמנורה נידלקה רעשי המנוע גברו

אבל המנוע נישמע כרגיל

יש לך מושג עלויות של פירוק קארטר פלשינג וכל זה ?

• תוכן חדש...