Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי נורה אחת שרופה בצד ימין. כשאני מפעיל אורות חנייה אז רק צד אחד מאיר.

כשאני עם אורות מלאים אז בצד אחד יש 2 פנסים ובצד השני רק פנס אחד.

וראיתי פה שמישהו קיבל על זה דוח ונקודות על נורא לא מאירה טוב אז השאלה שלי שאם אני יכול לקבל על זה גם דוח?

אני גם ככה מעוניין להחליף את הנורה הזאת ואם מישהו יודע איזה סוג נורה זאת ואם אפשר לקנות את זה בהום סנטר?

אם אין להם אז יש שם מוסכים בסביבה אני יכול לרכוש מהם. אתם חושבים כדאי לי להחליף לבד?(כמה קשה זה כבר יכול להיות?)

רק לפרק את הבורג שנתמך ע"י הקורה\פח ולהוציא?

בתמוונה הראשונה זה מראה כאילו זה מחובר עם עוד נקודה בחלק הכי עליון. מה זה החיבור הזה?

פנס.jpg

פנס2.jpg

םנס3.jpg

פורסם

אין צורך לפרק שום דבר יש בצד הפנימי של הפנס תקע גדול לאור ראשי ושני תעים קטנים אחד לחניה ואחד לאיתות פשוט תראה איפה אור החניה תסובב תצא לך הנורה כולל התקע שלה הנורה היא מסוג תקע בינונית

פורסם

אה תודה

חשבתי שצריך לפרק את כל הפנס

אבל מה זה סוג תקע בינונית? לא אמור להיות איזה מספר ואות או משהו כזה למשל H3 משהו כזה

או שפשוט אני יגיד תביא לי נורה לדיהטסו YRV של אור חנייה וזהו

אין סיכון לקבל דוח במצב כזה אבל?

פורסם

על כל מנורה שלא עובדת ברכב ניתן לקבל דוח . נתחיל מזה .

בעניין המנורה תוציא את הנורה השרופה לך לכל מוסך שמתעסק עם נורות וקח נורה חדשה .

בעניין המספרים וכו . לנורות הישנות אין זה כל כך רלוונטי .

אולם כאשר מדובר בקסנון יש חשיבות רבה . והמספר שלה מציין את צבע האור

• תוכן חדש...