Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך הזמן האחרון הרגשתי רעידות ברכב בזמן נסיעה (ב5-10 דקות הראשונות) כאילו שהוא נוטה להיכבות או שאני נוסעת אם מישהו שלא נהג על הילוכים המון זמן. כלומר "קופץ".

הועלו כל מני השערות, (כמו קלאץ' ישן, או שמן הילוכים), עד שהיום בבוקר אחרי הגשמים (לא יודעת אם זה קשור, אבל הוא תמיד עשה בעיות במיוחד אחרי לילה וכשקר), האוטו התניע אך אחרי נסיעה של 5 דקות כשחניתי. האוטו סירב להתניע שוב.

חשוב לציין שיש רעש סטרטר, ויש דלק כמובן, והמצבר חדש (החלפנו לפני 4 חודשים) והאוטו הצליח להתניע פעם אחת אבל מתן גז מינימלי (ניסיתי לחמם אותו בניוטרל) גרם לרעידות ולכך שהאוטו כבה. ומאז הוא לא מתניע.

יש הצעות מה זה יכול להיות? כנראה שאצטרך לסחוב עם גרר הייתי שמחה לדעת לאיזה מומחה....

תודה רבה,

PKME

פורסם

הסיבה שלא עונים לך זה מכיוון שהבעיה יכולה לנבוע מהרבה סיבות ויש לבצע במוסך מספר בדיקות בשביל לאבחן את הבעיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מבינה,

הצלחתי להתניע את המנוע (הוא אפילו לא רעד!!) ולהגיע איכשהו הביתה.

אנסה לפנות למוסך בזמן הקרוב (כנראה כשדהגשמים יעברו, כנראה שהם לא עוזרים מי יודע מה להצתה...)

תודה רבה על העזרה

PKME

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למען המחפשים בפורום בעתיד:

נמצאה הבעיה. הרכב הוא ישן (כאמור 95) ולכן עדיין יש לו רוטור במפלג (דיסטריביוטור), שנשרף כליל. הוחלף בעלות סמלית של 35 שקלים וכעת אפשר לנסוע בראש שקט (אני מקווה:-P ).

פורסם

הצלחתי להתניע את המנוע (הוא אפילו לא רעד!!) ולהגיע איכשהו הביתה.

PKME

עד שקיבלת תגובה היית תקועה איפשהו? :)

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

• תוכן חדש...