Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצערת לפולו 97 1.6 AEE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.מה המקט שלמצערת למנוע AEE ,כמה עולה ואיפה אפשר להשיג (חדשה)?

עוד שאלה האם אחרי החלפתה חוץ מאיפוס מחשב צריך לעשות עוד דברים?

פורסם

בזמנו כשעשיתי סקר שוק :

המחיר ברוטו לפני מע"מ הוא לערך 2240 ש"ח לפני מע"מ - ז"א לפני מע"מ המחיר הוא : 2610 ש"ח - מחיר ברוטו .

עד כמה שהצלחתי לברר המחיר שחנויות החלפים מקבלים הוא 40% הנחה ממחיר הברוטו שמוכר להם היבואן .

ז"א הם קונים כנראה את המצערת כולל מע"מ בסכום של 1566 ש"ח ומוכרים אותה עם 20% רווח - נמכר ללקוח פרטי במחיר של 1879 ש"ח .

יש שני יבואנים שמייבאים את בתי המצערת של VDO SIMENS - לפחות לאחד קוראים "ברנקוביץ'" והוא יושב בחולון - הוא לא מוכר ללקוחות פרטים אלא מפיץ למוסכים ולחנויות חלפים .

עוד יבואן הוא WARCO - יושב ברח' טברסקי אם אני לא טועה - המחיר אצלו דומה אם לא יקר יותר .

לפי דעתי כדאי לך לנסות לתקן את הבעייה ב"מוסך רון" בת"א ברח' המסגר 31 - אין לי אינטרס כלכלי כלל באם תבצע את העבודה אצלו , לברר לא עולה כסף .

שיהיה בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מכיר היטב את רון,אבל פה אם זה רק לפרק את המצערת הישנה ולהרכיב חדשה זה לא הרבה עבודה. לכן אני שואל פה לגבי מה צריך לעשות חוץ מהרכבה.

פורסם
מכיר היטב את רון,אבל פה אם זה רק לפרק את המצערת הישנה ולהרכיב חדשה זה לא הרבה עבודה. לכן אני שואל פה לגבי מה צריך לעשות חוץ מהרכבה.

לפני 8 חודשים החלפתי אצלי אחת כזאת, את האמת בלי מספר סידורי ובלי כלום, המנוע עובד מצוין אין בעיות חשמל ולא בוצע שום איפוס מחשב או מנוע,

פירוק הרכבה נכונים והאוטו השתנה פלאים בין המצערת המקולקל לחדשה(מפירוק)

• ספונסר פורום
פורסם

המקט של המצערת הוא 030133064D

מחיר של מצערת חדשה כזאת של VDO עומד היום על

1500 שח לפני מעמ לצרכן עם שנה אחריות .

כרגע בדרך מחול הזמנה שלי של מצערות שיתכן שיגיעו במחיר אטרקטיבי

במיוחד ,אם לא תמצא תוכל לנסות אצלי עוד כ שבועיים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
המקט של המצערת הוא 030133064D

מחיר של מצערת חדשה כזאת של VDO עומד היום על

1500 שח לפני מעמ לצרכן עם שנה אחריות .

כרגע בדרך מחול הזמנה שלי של מצערות שיתכן שיגיעו במחיר אטרקטיבי

במיוחד ,אם לא תמצא תוכל לנסות אצלי עוד כ שבועיים .

שכנעת. רון עם כמויות של המצערות של הדגמים האלא שאתה מחליף אולי תתחיל למחזר אותן ולתת עליהן זיכוי של איזה וישר :)

פורסם

אל תצחק כי ניתן לתקן את המצערות. יש אפילו מעבדות לרכב שעושות את זה.

העניין הוא שהשיפוץ לא מאד מוצלח ובמחיר שרון יכול להשיג מצערת OEM לדעתי עדיף לקנות חדשה (כך גם אני עשיתי).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם

המצערות הגיעו והם זמינות במחיר אטרקטיבי ביותר

ראה קישור :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305874

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...