Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד לא יציב בבוקר C5 2002, 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחרונה קרה לי פעמיים בימים קרים, שכאשר התנעתי את האוטו בבוקר בסל"ד לא היה יציב וכאילו האוטו מזייף. לאחר כ 2 דקות הכל חוזר להיות בסדר גמור. כמובן בנסיעה אין בעיה רק ביציאה מהחניה או עצירה מרגישים את זה.

האוטו אצלי כבר חצי שנה וזה קרה רק פעמיים בחודש האחרון.

כמובן מדובר ב C5 2002, 2.0 שעשה 115K ק"מ

פורסם

יכולות להיות שיש בעיה במערכת הדלק, אולי המשאבה

יכול להיות שיש בעיית ראש מנוע עם מים שחודרים למנוע. האם אתה מוסיף מים לפעמים?

יכול להיות פלאגים לא תקינים או בלויים.

ואני לא פוסל גם אולי בעיה של מצבר חלש שגורם למחשב הרכב להתברבר.

פורסם

מצבר חדש

לא חסרים מים בכלל

זה לא משאבת דלק גם כן בטוח

זה סל"ד שמשחק קצת והאוטו רועד קצת

פורסם

היתה לי בעיה דומה בעבר ברכב פולו 2002 (כל בוקר הרכב היה מגמגם עד שהיה מתחמם).

בכל מקרה החלפתי לבד את כל הכבלים של מערכת ההצתה וביצעתי ניקויי יסודי של המצערת והבעיה נפתרה.

עלות הכבלים היתה בערך 200 ש"ח, את המצערת ניתן לנקות באמצעות ספריי מיוחד או אלכוהול (שים לב לנסות להניע את הרכב לפני שאתה סוגר את כל הפילטרים בחזרה - הרכב לא יניע אבל הוא ישרוף את כל החומר שנותר במצערת).

בהצלחה...

פורסם

אם אתה בטוח שזה לא משאבת דלק יכול להיות שזה ה coilpack. היא מחזיקה כ 80000 ק"מ ואז המנוע מתחיל לגמגם.

ה coil pack - יחידת סלילי ההצתה יקרה! מעל 1000 ש"ח. לכן, אם זה קרה רק פעמיים, הייתי מחכה עם זה עוד קצת, אולי הבעיה תחמיר ותקבל איזו הודעה על הצג או שירשם משהו במחשב הרכב כך שציוד דיאגנוסטיקה יוכל לתת כיוון יותר מדויק ולא תוציא כסף סתם על תיקונים וחלפים שאולי יפגעו במטרה ואולי לא.

• תוכן חדש...