Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי צו מילואים :evil: , מישהו יודע אם יש חנייה בבסיס והאם בטוח יחסית להשאיר את הרכב שם?

מכיון שאין לי ביטוח מקיף , אשמח לעזרתכם

תודה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

נכון ללפני 6 שנים היתה חנייה מגודרת ושמורה אבל לא השתמשנו בה כי בתקופה ההיא פשוט חנינו ליד האוהל באדיבות שבילי הרק"מ (ככה זה שבכל הבסיסים החלק של תותחנים נמצא 8 ק"מ מהש"ג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש שם חניה מגודרת ומוזנחת בצורה נוראית.

אני לא בטוח אם נועלים אותה בלילה או משהו (הייתי עסוק בלנחור באוהל), אבל לפחות במהלך היום אין לדעתי שום בעיה להיכנס לחניה ולהרים משם מכוניות, כיון שהחניה לא שמורה או משהו כזה.

פורסם

הרבה חברים חנו שם רכבים ולא ידוע לי על פריצות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא הייתי סומך על החניה שם.

שירתתי שם 3 שנים, והרבה פעמים היינו קמים בבוקר ורואים רכבים בחנייה על בלוקים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נראה לי שאתם מגזימים סתם

אמנם הייתי שם בפעם האחרונה רק לפני 10 חודשים (וכדי שלא אתגעגע, אהיה שם גם בקיץ :evil:), ואמנם אף פעם לא הייתי שם עם רכב פרטי, אבל תמיד יצאתי משם עם רכב של חבר ותמיד המקום היה מגודר עם שער נעול.

חבל להפחיד את הבחור סתם

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם המגד/מפ חברים טובים שלך, או לחלופין יש לך תפקיד חשוב, תבקש שיארגנו לך אישור כניסה עם הרכב לבסיס. בהתחשב באופי הבסיס, הדבר לא יהיה כל כך פשוט, אבל שווה לנסות. כי אז אתה נכנס/יוצא כמו מלך עם האוטו.

תהנה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני משרת שם במילואים כבר 10 שנים,אין בעייה לחנות באף אחת מהחניות,החנייה שצמודה למל"י הינה מגודרת וננעלת בלילה והמפתח ב ש"ג.אני בשנים האחרונות מחנה את האוטו מחוץ לבסיס הקטן יותר שאינו מגודר,אך משתדל לחנות ליד הש"ג ,חברים שחונים בכל רכבי החנייה לא דיווחו על אף פריצה או גניבה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש חניה מסודרת, עשיתי שם מילואים כ-7 פעמים בחמש השנים האחרונות, אף פעם לא הייתה בעיה עם הרכב.

יש חניון מגודר שננעל בלילה, וחניון קרוב יותר לש"ג גם הוא מגודר אך לא ננעל בלילה

פורסם

יש חניון צמוד לש"ג של בא"פ דרום זה חלק מצאלים...

לא חושב שמישהו יגנוב משם משהו זה צמוד לש"ג וגם לא ראיתי שם כלב באיזור.

פורסם

עשיתי מילואים בצאלים (שבועיים אימון) בתחילת נובמבר.

יש חניית רכבים הצמודה לבסיס שננעלת כל יום מ 22:00 עד 6:00 בבוקר.

השארתי שם את הרכב והרגשתי בטוח לגמרי.

• תוכן חדש...