Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני, 110K קמ

המווכר רוצה קצת מעל מחירון,

אבל בבדיקה עלו הדברים הבאים:

נתוני 4 גזים לא תקינים - לא עובר טסט.

בלאי במצמד קדמי שמאלי גבוה - אך תקין

תיקון כנף שמאל, החלפת דלת שמאל

,וכמו כן הטסט נגמר בעוד חודש.

אופציה אחרת,ראיתי פונטו גרנדה 2007, מטרייד מוביל, 2007. 65K שח, 60000קמ (אלף שח מעל מחירון) פרטית, רובוטית.

אני תוהה לגבי הגרנדה, עושה רושם שיש המון ממנה למכירה משנתון גבוהה.. כאילו אנשים ממהרים להיפתר ממנה מסיבה כל שהיא.. אולי ירידת ערך גבוהה עתידית?

כולי התלבטות לגבי הרכישה.

פורסם

אני מקווה שאחד מחברי הפורום יוכל להסביר לפותח השרשור, וגם לי, מה זה "מצמד קידמי שמאל גבוה" :puzzled:

עושה רושם שהפולו הזאת לא שווה 1000 ש"ח מעל המחירון. רק הטסט הקרוב יעלה לך יותר מ1000 ש"ח, והס מלהזכיר את התקלה במערכת ההזרקה שיכולה להיות יקרה ואת ההחלפה של הדלת.

לגבי הגרנדה - אכן יש יחסית הרבה רכבים כאלו שעומדים למכירה אחרי שיצאו מחוזי ליסינג ומחברות השכרה. אני לא חושב שהמכירה שלהם כעת נובעת מירידת ערך. כמו שבטח שמת לב, לוי יצחק דואג לצ'פר את הפונטו בירידת ערך חזקה מאוד עוד מימי הפונטו הראשונה כך שעניין ירידת הערך היה די צפוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...