Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי יש צנרת פליטה 2.5' לכל האורך,

בנוסף מורכב דוד אמצע שבנוי משני דודים קטנים, כניסה ויציאה 2.5' ודוד סופי אובלי של סברינג, גם הוא 2.5' כניסה ויציאה.

מה שהתחיל כרעש נעים ומגניב מתגלה לאורך זמן כמטרד אמיתי. המון רעש, המון תשומת לב - שלא אני ולא הרכב צריכים.

מה אפשר לעשות כדי להשתיק את האוטו?

האם דוד מרכזי אחד גדול במקום שניים קטנים יכול להועיל פה?

איזה פתרונות אחרים יש?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש שתי אפשרויות : להחליף את הדודים הקיימים בדודים גדולים יותר .

האפשרות השניה לבטל קטע של צינור ובמקומו להרכיב דוד קטן נוסף

נשמח לעזור !

אביפרטס בע"מ - אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

פורסם

הפטנט האישי שלי, חושב על רכב בעל נפח גדול, הספק גדול ונתוני רעש נמוכים מאוד.

בד"כ הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה איזה ב.מ.וו עתירת נפח (לא בהכרח דגם ספורטיבי).

הולך לפירוקיה ומוריד דוד של איזה 740 או 535 ומבסוט מהחיים עם דוד זול, איכותי עם נתוני זרימה מצויינים והכי חשוב, דוד מאוד מאוד שקט!

אבל תעשה טובה, אל תגלה לאף אחד אחרת כולם יעלו על הפטנט וכל הדודים יעלמו לי מהפירוקיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד כמה זה ישים במידה והדוד המיועד מקבל שתי כניסות לעומת האוטו שלי שמריץ צינור בודד לכל האורך?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הפטנט האישי שלי, חושב על רכב בעל נפח גדול, הספק גדול ונתוני רעש נמוכים מאוד.

בד"כ הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה איזה ב.מ.וו עתירת נפח (לא בהכרח דגם ספורטיבי).

הולך לפירוקיה ומוריד דוד של איזה 740 או 535 ומבסוט מהחיים עם דוד זול, איכותי עם נתוני זרימה מצויינים והכי חשוב, דוד מאוד מאוד שקט!

אבל תעשה טובה, אל תגלה לאף אחד אחרת כולם יעלו על הפטנט וכל הדודים יעלמו לי מהפירוקיות.

רעיון מעניין - אתה מדבר על התאמת דוד כזה לכל רכב או רק לBMW?

ל306 XSI נפח 2000, 135 כ"ס, מה היית ממליץ?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

רק שדוד של WRX/STI הוא קצת רועש לטעמי, דוד של 535 יתן תוצאות מעולות והוא שקט כמו פולניה בזמן סקס:wink:

ההתאמה היא (כמעט) לכל רכב ולא לרכבי ב.מ.וו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עד כמה זה ישים במידה והדוד המיועד מקבל שתי כניסות לעומת האוטו שלי שמריץ צינור בודד לכל האורך?

תוסיף עוד 4 צילינדרים ותשלים את V8 :lol:

אפשר לבנות מתאמים. אבל קודם נראה לי צריך למצוא דוד מתאים...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני נוסע בדיוק עם אוטו סטאפ כמו שלך רק שבמקום הדוד האחורי שלך יש לי דוד סופי "רגיל",

רק מעל סל"ד חריג שומעים את מה שלא צריך שישמעו...

פורסם

לאחרונה התחלנו בייצור דודים מאוד שקטים המצטיינים בלחץ חוזר נמוך ביותר, הדודים בנויים בטכנולוגיה המשלבת דוד זרימה חופשית וחדרי לחץ.

הדודים מייוצרים מחומרים אקזוטיים בתחום בידוד הרעש כגון צמר נירוסטה 434 וחומרים קראמיים אותם לא תמצא בדודי רכב מפרוקיה...

היישום של הדודים מהסוג הזה הוא בעיקר במנועי מל"טים האמורים להיות מאוד שקטים ועדיין לספק הספק גבוה יחסית לנפח.

פורסם

לבחור ששאל על 306 XSI - כל עוד האוטו שלך לא באמת משופר במנוע (ומשופר הכוונה - מנוע אחר במקרה של XSI) - הדוד המקורי מעולה וממש לא מגביל את המנוע.

מניסיון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...