Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה כולם לבוא למפגש הרבה ונראה איזה סאב הכי טוב.

לדעתי האישית, אין סאב הכי טוב. שמתי לב שכל סאב נשמע מעולה במוסיקה שלו.

אין אף סאב שנשמע 100% טוב בכל מוסיקה שתשים לו.

האם מישהו יצליח אי פעם לייצר את הסאב הטוב מכולם? :)

דווקא הצליחו..

SI MAG !!

...CASKA for life

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר חשוב מהסאב שתבחר, כי ברמה הזו רוב הסאבים מעולים, חשוב מאוד איזו תיבה תבנה לו.

אולטימו למשל יכול להישמע פאנצ'י כמו IDMAX או עמוק כמו W7.

אני מצטרף לדעתו של אודיו קינג שאמר (אני לאר זוכר איפה) שה IDMAX יכול להישמע טוב יותר בתיבה גדולה יותר מהמומלצת ע"פ יצרן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
קיפוד,

זה כבר מגוכך,פתטי וילדותי.

אבל נכון..

(הסאב שלי נמכר לואדים וישודך ל FOCAL UTOPIA. זה לא משנה את העובדה שמדובר בסאב SQ הטוב בעולם ! :))

...CASKA for life

פורסם

נימי,

אתה צריך להיות איש שווק של פומפה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמעתי שאלג'זירה משווקת שמפו. זה נכון?

לפותח השרשור - תשמע כמה מהסאבים ותחליט.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

לא ידעתי שאתם גם קוראים עיתונים בזמן נהיגה - ועוד בערבית.

תהיו לי בריאים...

בחירה של סאב צריכה להיות או לפי שמיעה או לפי הימור מושכל ככל שאפשר להשכיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש בכלל עיתון אלג'זירה? וגם מתקלחים, אל תשכח.

הימור לא תמיד מביא תוצאות רצויות. הייתי מציע לחכות ולשמוע באיזה מפגש, שווה לחכות.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

גם אני חושב שכדאי לחכות למפגש (למרות שאני לא חיכיתי ולא הפסדתי)

יש מגוון גדול של סאבים, תשמע ותחליט מה אתה יותר אוהב.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הוא מוזמן לשמוע,

ולא רוצים לקבל אותי במילואים, הם רוצים מישהו חזק ובריא (כמוך)

לצערי כואב לי הצוואר...

מהסאב 8)

סתם...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני אצלך אי אפשר היה לטעות עם הסאב

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לפותח השרשור! אני גם בעד לחכות למפגש הבא פה בדרום ולשמוע סאבים!

אני בא גם בשביל לשמוע סאבים..

למרות שמאוד מאוד מאוד אהבתי את הסאב של רוני..

אבל יש בעיה קטנה מאוד מאוד קטנה.. שהסאב של רוני פותח לי איזה חור קטן בכיס :roll: חור ממש קטנטוש.. :lol:

אבל לא נורא.. אני ימצא את הסאב המתאים לי והוא יהיה בתיבה קטנה כמה שאפשר.. IDMAX אופציה טובה..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...