Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגונן, כן זה 73 דולר לפני הובלה ומכס (זה רק בארה"ב)

כולל הכל הגעתי ל735 כולל מסטופ.

וליובל - מה אני יעשה?? לא חשבתי על זה לפני כן :).

בגדול הקיקר זה סאב חבל על הזמן - זו דעתי.

כמובן שקיקר ותיבות גדולות זה השילוב.. (זה אולי יתרון זה אולי חסרון)

ולאורן כמו שאמרתי אתה צריך לשמוע את שניהם ולהחליט, כל אחד והדעה שלו והדעה שלי הולכת עם הקיקר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אנשים.. חוץ מל-machinehead יש לעוד אנשים דעות בנושא?

אנשים ששמעו את אחד מהסוגים, ויכולים לתת חוות דעת ?

אם כן, בבקשה שתפו אותי בדעותכם! :o

תודה.. ובוקר טוב! :lol:

פורסם

טוב, צימצמתי את הרשימה.

נשארו רק 2, צריך לבחור אחד. :?

Vega124 Cerwin Vega 12" Car Subwoofer

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=cervega12d4&store=&catid=369

7c_1.JPG

לבין

"Kicker CVR10 2003 Comp VR 10

http://www.etronics.com/product.asp?icatid=368&stk_code=kic03cvr102&svbname=309

KIC03CVR102.jpg

אנא עזרו לי להחליט החלטה סופית ונכונה. :oops:

ההתלבטות שלי היא כזאת, הקיקר הוא "10, לעומת הווגה שהוא 12" הנצילות של הווגה היא 94 Db לעומת הקיקר שהיא 85.6 dB. והווגה הוא 400w Rms- 800w Max לעומת הקיקר שהוא 50-300W Rms.

יש לי מגבר שמוציא 250 בבריגד (רוקפורד 501X), מה הכי יתאים לי? אני מפחד שאת הווגה הוא לא יזיז בכלל. במחיר, שניהם אותו הדבר.

תודה..

ושבוע טוב

פורסם

לשתי חברים שלי יש כאלה והם רבים אחד עם השני ששל כול אחד יותר טוב דעתי האישית היא שהסרווין נשמע יותר טוב גם נצילות איכות עוצמה הכול אני בעצמי מחפש אחד כזה לעצמי עם תרצה כזה נקנה ביחד אולי עשו לנו מחיר :wink:

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בעעעע... עזרו לי.. אני נואש :mad:

הבחירה קשה! ווגה או קיקר. ואם קיקר, אז "10 או "12 (בהתחשבות בחוזק ביחס למגבר ובנוחות התיבה שתקנה בארץ) והאם הנצילות שלו לא נמוכה מידי?

ואם ווגה, אני לא יודע אם המגבר שלי יזיז אותו, כי הוא 250W בברידג' והווגה הוא 400W RMS ....

בבקשה נסו להענות על כל (אם לא רוב) השאלות! :?

ת ו ד ה מקרב לב :!:

• תוכן חדש...